ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
-
پاسخ : ایران ترانسفو ( بترانس )
بگذاریم گزارش 3 ماهه بیاید شاید تعدیل منفی نداشته باشد و با صف خرید شدن مپنا این سهم هم یک حرکتی داشته باشد قضاوت فعلا زود می باشد !!با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
نظر
-
سود مجمع کی دریافت کرده؟
من هفته قبلی براشون اطلاعات را ارسال کردم یعنی فکس شد
نظر
-
-
در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Postكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postسود مجمع کی دریافت کرده؟
من هفته قبلی براشون اطلاعات را ارسال کردم یعنی فکس شد
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام بنده تکنیکال وارد نیستم ولی به نظر می رسه که مپنا وارد روند صعودی شده وبه قیمتهای بالای 800 تومان فکر می کنه !! در مورد بترانس هم خورده به حمایت 460 تومان اگر شنبه وضعیت بازار بسیار مناسب باشد بترانس می تواند صف خرید داشته باشد !!با تشکر
نظر
-
در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Postدوست عزیزم بله درست می فرمایید مپنا کانال نزولیش شکسته اما بنده به خاطر وضعیت نقدینگیم مجبور به فروشش شدم ولی دوست داشتم هر سه سهم را با هم داشته باشم البته بنده فکر می کنم که بترانس کف دوقلو می زند البته اینجا اساتید بزرگی حضور دارند و می توانیم با نظر ایشان محکم تر خرید کنیم.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبنده مشاوره را قبول دارم ولی با نظر کسی خرید نمی کنم گزارش 3 ماهه بتراس باید ارایه شود !!با تشکر
نظر
-
-
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postشما اطلاع ندارید برای شخص حقیقی کی واریز میکنن ؟
در کدال در گزارش 12 ماهه سال 92 اعلام شده کمتر زمان اگر درست گفته باشم از آبان باید باشهكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر