کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کندل امروز رو ببینید. حالا یا میشه یه هنگ من یا دوجی استار
که در هر صورت باید منتظر کندل بعدیش باشیم. اگه صعودی بود که نشانه اینه که به صعود خودش ادامه میده اما اگه نزولی بود ریزش خواهیم داشت.
البته منم بعید می دونم ریزشی داشته باشیم. دیگه این سهم میخواد به چه عددی ریزش کنه آخه
ولی شاید بشه یه ذره پایین تر خرید
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نه رویا جان بعید میدونم صف خرید بشه هرچند خودم فول خرید شدم سفارش نمیتونم بکنم ولی به نظر حقیر اخربازیها ومسخره بازی تواین سهم باید باشه من تا12وربع وای میسم وروندشو ببینم به نظرم باز خوب بیاد 20تاصدرا دیگه فداش خواهم کرد
نه رویا جان بعید میدونم صف خرید بشه هرچند خودم فول خرید شدم سفارش نمیتونم بکنم ولی به نظر حقیر اخربازیها ومسخره بازی تواین سهم باید باشه من تا12وربع وای میسم وروندشو ببینم به نظرم باز خوب بیاد 20تاصدرا دیگه فداش خواهم کرد
اخه زمانی که شروع میکنه به بالا رفتن دیگه فرصت نمیده که. ادم اون موقع مجبوره بالا بخره. اگه می دونستم صف میشه همین الان سیمرغم و میفروختم و میخریدم. کاش می دونستم چی میشه.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
حست درست گفته من برخلاف روند تکنیکالش مقداری دیگه خریدم
و ما به تکنیکال اعتماد کردیم و نخریدیم.
ایشالا که بره بالا که جناب آبشار سود کنن. ما که بخیل نیستیم. و به اندازه ی کافی و وافی از این سهم داریم. :)
هر چند با یه کندل بی پدر مادر بسته شد... =))
معلوم نیست چی هست کندله
شایدم علم من کمه نمی دونم چی هست
نظر