کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تجدید ارزیابی در بازار شایعه ولی فعلا مورد تایید نیست ولی افزایش سرمایش بمن 115درصدو گفتن
جناب آبشار عرض کنم بنده حدود2 هفته قبل خبر داشتم اول از انباشته می دهند وبعد از تجدید ارزیابی
با توجه به اینکه تجدید ارزیابی هنوز نقض نشده واین مورد حتی توسط مدیرعامل تو کدال گفته شد که در صورت موافقت شستا وتامین سرمایه انجام میشه و خبری که گفتم 2 هفته قبل به بنده داده بودند که این مورد هم مورد تایید هست اما بعد از افزایش از انباشته انجام میشه که گفتم اینجا اطلاع رسانی کنم..در ضمن اگر تجدید ارزیابی بخواهد انجام بشه به بنده گفتند درسته تو کدال به 150% اشاره شده وحتی روز معارفه هم این مطلب گفته شد اما میزانش خیلی خیلی بیشتر از این حرفها هست
دوستان بوی بسته شدن خاطر خبری بهم میاد شاید یگشنبه ویادوشنبه بیقین واینا را خاطر صف امروزش نمیگم من از سه شنبه وچارشنبه سنگین دتوزیع خریدم وبه ارزندگی بالاش اطمینان داشتم واولین نفر احتمال بسته شدن فردا یا پسفردا رامیدم
دوستان بوی بسته شدن خاطر خبری بهم میاد شاید یگشنبه ویادوشنبه بیقین واینا را خاطر صف امروزش نمیگم من از سه شنبه وچارشنبه سنگین دتوزیع خریدم وبه ارزندگی بالاش اطمینان داشتم واولین نفر احتمال بسته شدن فردا یا پسفردا رامیدم
بسته بشه چی میشه ؟؟؟ خبر خوبی بود الان یا بد؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ان شاء ا... همه خبرا براش خوب باشه، البته چقدر بسته میشه خیلی مهمه، صادرات 15 اسفند بست 30 فروردین باز کرد، وبملت دو ماه بسته بود فکر کنم، ولی دتوزیع انقدرا بزرگ نیست که این همهوقت بسته بشه آره؟
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
ان شاء ا... همه خبرا براش خوب باشه، البته چقدر بسته میشه خیلی مهمه، صادرات 15 اسفند بست 30 فروردین باز کرد، وبملت دو ماه بسته بود فکر کنم، ولی دتوزیع انقدرا بزرگ نیست که این همهوقت بسته بشه آره؟
انشالله نماد سهم در نوسان 50 درصدی بسته بشه و بعد از انتشار اخبار بدون دامنه نوسان بازگشایی بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جناب تمام میشه بگید چه اتفاقی میوفته؟؟؟ سهم بسته بشه ممکنه افت کنه دوباره؟؟؟ آخه رشدی هم نکرده که...
بله 4000 بسته بشه میتونه 6000 باز بشه
اینم یه جور افت کردنه ولی افت سود برای کسانی که فروختن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر