توزيع دارو پخش (دتوزيع)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14628

پاسخ : توزيع دارو پخش (دتوزيع)

?????
    محمد رضا مرادی مدیر عامل شرکت توزیع داروپخش (دتوزيع) دارایی های شرکت را 1980 میلیارد تومان ( هر سهم 3300 تومان) عنوان کرده و از برنامه شرکت برای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی از دارایی ها خبر داد
    و نکته جالب اینجاست که شرکت مجددا، طی نامه ای به سازمان بورس بررسی افزایش سرمایه را منوط به اجازه هلدینگ داروپخش و تپیکو دانست.
    ??????
    ظاهرا مدیرعامل جوانی کرده و قبل از تکمیل خرید خودی ها اعلام کرده ???
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14628

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      آمار دقیق تر
      مشارکت در خرید عرضه اولیه 927000 کد
      از روز عرضه اولیه 388700 کد فروشنده شدن
      کل معامله از روز اول 38.27 میلیون سهم
      از این مقدار معامله 25.26 میلیون را عرضه اولیه ها فروختن
      و 13 میلیون را خریداران جدید فروختن میانگین خرید این دوستان 3230 تومان و میانگین فروششان حدودا 3100 تومان بوده یعنی با حساب کمیسیون کارگزاری با زیان 5 درصد فروختن
      .
      این آمار نشون میده که خریداران عرضه اولیه چندان میلی به فروش نداشته و علت منفی شدن سهم چند کد خاص حقیقی بوده که با خرید در 3230 تومان دو روز سهام را منفی کردن و امروز باقی مانده سهام خودشون را فروختن و خارج شدن
      چیزی باید بررسی بشه علت این حرکت آنها بوده که چرا و به چه دلیل با سرمابه بالا 6 میلیارد تومان دست به این اقدام زدن؟؟
      من شنیدم که این حقیقی ها 2 میلیون خریدن و امروز 500 هزار تای آخر را هم رنج منفی زدن تا سهم منفی بشه ولی در نهایت زورشون نرسید
      آبدیت
      به معامله 7.087 میلیونی امروز حجم کل معامله 45.35 میلیون برگه سهم از ابتدا تا امروز
      کدهای فروشنده تا امروز 438000 عدد
      از کل حجم معامله 28.5 میلیون عرضه اولیه ها فروختن
      و 16.85میلیون را معامله گران هیجانی اکثرا با ضرر فروختن
      فروشنده گان عرضه اولیه رو به اتمام است و احتمالا بین 1.5تا2 میلیون برگ دیگر برای فروش خواهند داشت(به واسطه تجربه در بقیه عرضه های اولیه) و بقیه خریداران عرضه اولیه کلا میلی به فروش ندارند
      و احتمالا از دوشنبه بازی دتوزیع به طور کامل در اختیار خریداران جدیدی است که میانگین خرید آنها محدوده 3000 تومان است
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2019/11/02, 16:06.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

آفرین به جناب تمام.
        گمان کنم در امر عرضه‌اولیه یک متخصص تمام عیار شده باشید.
        یادم باشد خواستم مشورت کنم بیایم پیش شما.
        ===============
        امروز هم فروشنده‌ی غیر ۶۵ تایی زیاد داشتیم! چرا؟ (گمان کنم بالای ۱ میلیون حجم بود.)
        آنهایی که شما گفتید که ... گفتید تمام کرده‌اند... (آن دو نفری که می‌گفتین.)
        اینها که بودند؟ حتما دیروز خریده بودند! بلی؟ خیلی مسخره است یک نفر دیروز بخرد و امروز با یک درصد زیان بدهد برود. یعنی هر کسی دیروز (مانند من) می‌خریده مطمئنا آستانه زیانش یک درصد و یک روز نبوده! پس اینها که بودند؟ نمی‌دانم.
        ================
        گروه دارویی واقعا طبق انتظار عالی بودند. هم امروز و هم دیروز. واقعا عجیب است که دتوزیع دارد در جا می‌زند. با اینکه عرضه اولیه بوده و با اینکه کوچک بوده... معمولا اینها نجومی رشد می‌کنند...
        ================
        امروز کویر برگشت.
        با اینکه وضع گروهش افتضاح بود.
        با اینکه بزرگتر بود.
        با اینکه بیشتر رشد کرده بود.
        این دتوزیع هم آمد برگردد و آن ابتدای کار هم خوب مثبت شد، ولی نمی‌دانم چه شد منفی‌اش کردند.
        نمی‌دانم عمدی در کار بود یا روند طبیعی بازار بود.
        از دوستان کسی تفسیری از این موضوع دارد؟

سناریو: می‌خواهند بکشند پایین تا آسان جمع کنند و غیر خودی نباشد. بعد ان‌شاءالله بترکانند و مانند درهآورش کنند. به خصوص با توجه به این حرف افزایش سرمایه که البته در حد حرف است فقط. و البته مهمتر از آن تغییر ارز ۴۲۰۰۰ ریالی که شنیده‌ام تاثیر خوبی دارد.
        سناریو: وضع بنیادی‌اش بد است و پی‌به‌ای اش بالا است و خواهان ندارد و رهایش کردند.
        سناریو: روند طبیعی است.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

باز هم می‌گویم...
          از حیث جثه...
          و از حیث گروه...
          و از حیث میزان رشد (که تنها ۲۰ درصد بوده)...

یکی از بهترین شرایط را دارد...
          عجیب است که اینجا مانده.
          خیلی عجیب است.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14628

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            آفرین به جناب تمام.
            گمان کنم در امر عرضه‌اولیه یک متخصص تمام عیار شده باشید.
            یادم باشد خواستم مشورت کنم بیایم پیش شما.
            ===============
            امروز هم فروشنده‌ی غیر ۶۵ تایی زیاد داشتیم! چرا؟ (گمان کنم بالای ۱ میلیون حجم بود.)
            آنهایی که شما گفتید که ... گفتید تمام کرده‌اند... (آن دو نفری که می‌گفتین.)
            اینها که بودند؟ حتما دیروز خریده بودند! بلی؟ خیلی مسخره است یک نفر دیروز بخرد و امروز با یک درصد زیان بدهد برود. یعنی هر کسی دیروز (مانند من) می‌خریده مطمئنا آستانه زیانش یک درصد و یک روز نبوده! پس اینها که بودند؟ نمی‌دانم.
            ================
            گروه دارویی واقعا طبق انتظار عالی بودند. هم امروز و هم دیروز. واقعا عجیب است که دتوزیع دارد در جا می‌زند. با اینکه عرضه اولیه بوده و با اینکه کوچک بوده... معمولا اینها نجومی رشد می‌کنند...
            ================
            امروز کویر برگشت.
            با اینکه وضع گروهش افتضاح بود.
            با اینکه بزرگتر بود.
            با اینکه بیشتر رشد کرده بود.
            این دتوزیع هم آمد برگردد و آن ابتدای کار هم خوب مثبت شد، ولی نمی‌دانم چه شد منفی‌اش کردند.
            نمی‌دانم عمدی در کار بود یا روند طبیعی بازار بود.
            از دوستان کسی تفسیری از این موضوع دارد؟

سناریو: می‌خواهند بکشند پایین تا آسان جمع کنند و غیر خودی نباشد. بعد ان‌شاءالله بترکانند و مانند درهآورش کنند. به خصوص با توجه به این حرف افزایش سرمایه که البته در حد حرف است فقط. و البته مهمتر از آن تغییر ارز ۴۲۰۰۰ ریالی که شنیده‌ام تاثیر خوبی دارد.
            سناریو: وضع بنیادی‌اش بد است و پی‌به‌ای اش بالا است و خواهان ندارد و رهایش کردند.
            سناریو: روند طبیعی است.
            شما استاد بنده هستید
            سناریو بد بودن و گران بودن منتفی است اگر خواهان نداشت چرا کدهای مختلفی خریدن که منفی کنن
            وقتی عمدی سهمو منفی میکنن کاملا مشخص میشه وقتی گروهی روی سهمی کار میکنن پس چندین کد دارن یکی دوتا کد سنگین می‌خرن تا به چشم بیان بقیه کدها خرید و فروش میکنن و پرتعداد هستند تا بقیه را از میدان بیرون کنن
            در هر صورت ارزش هر سهم دتوزیع با دارایی ها باید بیشتر باشه
            بازی بازیگر را نمی‌فهمم ولی هرچی هست باید این هفته تمام بشه
            من فعلا سهامداری میکنم تا بازی مشخص بشه
            و قیمت 3تومان نگرانی نداره چون میانگین خرید همه همین‌جاست
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

ورود سنگین به دتوزیع از 1890تا1990
              ورشد عالیشو از فردا شروع وقطع بیقین حداقل با3درصد مثبت بسته میشه واگه فردا صف خرید نشه دوشنبه صف خریدش قطعیه وتا اخر ابان حداقل قیمت3900تا4300را از من داشته باشین گروه قوی وارد سهم شدن وشایدم این گپ قیمتی را قبل از اخر ابان وباخبری از افزایش سرمایش که بسیار محتمله ویا بابازیگری خودشون پرکنن اینم از من داشته باشین رفقا

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                ورشد عالیشو از فردا شروع وقطع بیقین حداقل با3درصد مثبت بسته میشه واگه فردا صف خرید نشه دوشنبه صف خریدش قطعیه وتا اخر ابان حداقل قیمت3900تا4300را از من داشته باشین گروه قوی وارد سهم شدن وشایدم این گپ قیمتی را قبل از اخر ابان وباخبری از افزایش سرمایش که بسیار محتمله ویا بابازیگری خودشون پرکنن اینم از من داشته باشین رفقا
                درود بر جناب آبشار
                فکر کنم قیمت خرید را بجای 2 یک زدید
                بنده هم چهارشنبه روی 3040 خریدم تقریبی..امروز هم مترصد ورود بودم در 2912 تومان که بالا رفت..احتمالا فردا بخرم..
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                  خدا کنه اینجوری که میگید باشه. من دیروز به دید نوسان خریدم. اما نشد نوسان بگیرم و امروز هم اول صبح میتونستم بدون ضرر وحتی با اندک سودی بفروشم. اما نفروختم. بعد منفی شد. پولی که دادم دتوزیع خیلی ضروری یکی دوماه دیگه لازمش دارم. پول پروتز زانوی مامانم بود. نوبت عمل بهش بدن لازم میشه. خدا کنه تا آخر آبان به رقمی که میگید برسه.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    خدا کنه اینجوری که میگید باشه. من دیروز به دید نوسان خریدم. اما نشد نوسان بگیرم و امروز هم اول صبح میتونستم بدون ضرر وحتی با اندک سودی بفروشم. اما نفروختم. بعد منفی شد. پولی که دادم دتوزیع خیلی ضروری یکی دوماه دیگه لازمش دارم. پول پروتز زانوی مامانم بود. نوبت عمل بهش بدن لازم میشه. خدا کنه تا آخر آبان به رقمی که میگید برسه.
                    نباید این کار را میکردی
                    آخه پول عمل را میارن بورس!!!
                    از صبح دارم خودخوری می کنم
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      نباید این کار را میکردی
                      آخه پول عمل را میارن بورس!!!
                      از صبح دارم خودخوری می کنم
                      خب آخه ما اولش فک میکردیم قطعه ی پروتز ها میشه 12 تومن. بعدش متوجه شدیم که هر قطعه 12 تومنه و جمعا میشه 24 تومن. من با خودم گفتم تا نوبت عمل اوکی بشه یه کم زیادش کنم که یه کمک هزینه ای به مامان بابام شده باشه.
                      خودخوری نکنید. اینطور که دوستان میگن انشاالله سود خوبی می کنیم. کار خدا بود. خیریت داشت

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14628

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        خب آخه ما اولش فک میکردیم قطعه ی پروتز ها میشه 12 تومن. بعدش متوجه شدیم که هر قطعه 12 تومنه و جمعا میشه 24 تومن. من با خودم گفتم تا نوبت عمل اوکی بشه یه کم زیادش کنم که یه کمک هزینه ای به مامان بابام شده باشه.
                        خودخوری نکنید. اینطور که دوستان میگن انشاالله سود خوبی می کنیم. کار خدا بود. خیریت داشت
                        هیچ کس مثل من روی این سهم مثبت نیست
                        ولی
                        من خودم اگر همچین پولی داشتم هیچ وقت تو بورس نمی آوردم
                        مطمئن باش پولی که با استرس میاری تو بورس همیشه ضرر میده
                        .
                        هیچ وقت پول قرض و وام و خونه و ماشین و دوا و درمان را وارد بورس نکنید
                        اصلا طرف صحبت من دتوزیع نیست
                        طرف حرف من کلا وارد کردن اینجور پول به بورس است
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          هیچ کس مثل من روی این سهم مثبت نیست
                          ولی
                          من خودم اگر همچین پولی داشتم هیچ وقت تو بورس نمی آوردم
                          مطمئن باش پولی که با استرس میاری تو بورس همیشه ضرر میده
                          .
                          هیچ وقت پول قرض و وام و خونه و ماشین و دوا و درمان را وارد بورس نکنید
                          اصلا طرف صحبت من دتوزیع نیست
                          طرف حرف من کلا وارد کردن اینجور پول به بورس است
                          بله. درست میگید. اما استرسم و از بین بردم. الان کاملا مثبتم که خداوند میخواد پولم و زیاد کنه. تنها دلیل ضرر حس خود شخص میتونه باشه. چون ترس از ضرر تمام وجود شخص و میگیره پس اتفاق میوفته. من الان کاملا اوکیم. ایشالا با هم سود می کنیم.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14628

باید اجازه داد تا معاملات از منفی 5 شروع بشه
                            بزارید فروشنده ها در منفی خارج بشن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مباشر
                              ستاره دار (1)
                              • May 2019
                              • 385

خرید تعدادی در ۲۹۱۵۷

نظر

• عادل عطایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 331