توزيع دارو پخش (دتوزيع)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابشار
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 1426

پاسخ : توزيع دارو پخش (دتوزيع)

ولی اینجا مینویسم از هفته دیگه بازی بزرگ دتوزیع برای 4800شروع خواهد شد شروع طوفانی

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
      ولی اینجا مینویسم از هفته دیگه بازی بزرگ دتوزیع برای 4800شروع خواهد شد شروع طوفانی
      پیش به سوی 4800. بیست درصد از سرمایه من دتوزیع است. امیدوارم یه رشد شارپ و شروع کنه و من و به وجد بیاره.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

هفته بعد صدرایی که گیر احدی البته فعلانمیاد را دتوزیع خواهم کرد صدرایی که 80درصد پرتفومه وبقیشم قشرین وفجر ودتوزیع و دوتاسهم کوچک دیگس

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

هفته بعد صدرایی که گیر احدی البته فعلانمیاد را دتوزیع خواهم کرد صدرایی که 80درصد پرتفومه وبقیشم قشرین وفجر ودتوزیع و دوتاسهم کوچک دیگس
          منم سیمرغی که گیر احدی نمیاد =))=))=)) رو فدای دتوزیع می کنم. عجب فدایی
          بهتره بگم سیمرغ و جلو پای دتوزیغ قربونی می کنم /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ابشار
            عضو فعال
            • Apr 2013
            • 1426

رویاجان دوسه تا دیگه مثل من وشما باخلوص قربانی برای دتوزیع بیارن هدفش 6200میشه یه کله/

نظر

• ali_nostro
              ستاره‌دار (34)
              • Feb 2017
              • 863

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              کندل امروز رو ببینید. حالا یا میشه یه هنگ من یا دوجی استار
              که در هر صورت باید منتظر کندل بعدیش باشیم. اگه صعودی بود که نشانه اینه که به صعود خودش ادامه میده اما اگه نزولی بود ریزش خواهیم داشت.
              البته منم بعید می دونم ریزشی داشته باشیم. دیگه این سهم میخواد به چه عددی ریزش کنه آخه
              ولی شاید بشه یه ذره پایین تر خرید

نباید به کندلش اهمیت میدادی..
              این کندل زمانی مهم میشه که در یک روند صعودی ببینیش.. فعلا دتوزیع تو کانال صعودی نیست.. درجا میزنه..

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                این کندل زمانی مهم میشه که در یک روند صعودی ببینیش.. فعلا دتوزیع تو کانال صعودی نیست.. درجا میزنه..
                مرسی یه دنیا بابت راهنمایی تون.
                کلا کندلش هم از حالت دوجی و هنگ من خارج شد. حالا به هر حال توکل بر خدا. ایشالا شنبه اضافه می کنم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

رویاجان دوسه تا دیگه مثل من وشما باخلوص قربانی برای دتوزیع بیارن هدفش 6200میشه یه کله/
                  :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

90 درصد سبدم دتوزیع هست، هر روز حرکتش و بازارشو می بینم، سهم نمی دونم چقدر ارزش داره و چقدر می تونه رشد کنه! اما چیزی که میبینم اینه که اگر رشدی بخواد داشته باشه برا سال 99 هست. فعلا همینجا میمونه تا همه ی ما خسته بشیم و سهامش چند دست جابجا بشه

سهام این شکلی زیاد خریدم متاسفانه

جمع کردن سهم و رشد دادنش کار سختی نیست
                    مشکل اینجاس که بازیگری نیست که تو این سهم ارزندگی ببینه
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ali_nostro
                      ستاره‌دار (34)
                      • Feb 2017
                      • 863

رفتار دتوزیع تو این هفته قبل خیلی مشابه رفتار رنیک بود..چه سری داره نمیدونم

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        90 درصد سبدم دتوزیع هست، هر روز حرکتش و بازارشو می بینم، سهم نمی دونم چقدر ارزش داره و چقدر می تونه رشد کنه! اما چیزی که میبینم اینه که اگر رشدی بخواد داشته باشه برا سال 99 هست. فعلا همینجا میمونه تا همه ی ما خسته بشیم و سهامش چند دست جابجا بشه

سهام این شکلی زیاد خریدم متاسفانه

جمع کردن سهم و رشد دادنش کار سختی نیست
                        مشکل اینجاس که بازیگری نیست که تو این سهم ارزندگی ببینه
                        دوست عزیز معاملات این سهم به نظرم این چند روزه خیلی خوب بوده و هفته پیش رو می‌تونه یه هفته طلایی برای این سهم باشه !
                        سلام

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          دوست عزیز معاملات این سهم به نظرم این چند روزه خیلی خوب بوده و هفته پیش رو می‌تونه یه هفته طلایی برای این سهم باشه !
                          سلام برادر ابی ، والا سهام بعد از یکماه دیروز 2 درصد رفت مثبت

امروز نگاه کردم کردم دیدم باز ضرر هستم !

بعد تا اخر وقت دوباره جزیی رفت سود

این یعنی قیمت پایانی که اصل مطلب هست حرکت نمیکنه ، آخرین قیمت دل دل میکنه اونم با سهامدار ضعیف

ماشاءا... اکثر دوستان تابلو خوانی بلد هستن

یکی از نکات الی تابلو خوانی سرعت معاملات و ارزش معاملات هست که در دتوزیع با توجه به قیمت کف و عرضه و اولیه بودن اصلا جالب نیست.

ان شاء ا... که من اشتباه دیده باشم و سود خوبی داشته باشیم همه.
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

این سهم هفته دیگه شروع طوفانی خواهد داشت همینجا گفتم 12هزارتاصدرا برای خرید دوباره این سهم امروز فروختم وبقیه صدرامو که 200هزارتاس شنبه یکشنبه به این سهم صرفش خواهم کرد خلافشم شد همینجام وفرار نکردم من از قشرین که این بازیها را سرش دراوردن از 1000تومان باهاش بودم وتا 11هزار هم نفروختمش ودارمش ودتوزیع هم سود شیرین خواهد داد که به یاد ماندنی باشه منظور ازسود شیرین بالای 100درصده ومن خاطر همین صدرای عزیز که از 2070باهاشم را فدای این سهم میکنم که افزایششم توکدال اومده پس قدر این سهم مشخصه یاعلی تا مطلب بعدی که با خبر خوش بیام بزودی؟؟؟دوستان خیلی عجله دارن نه تواین سهم بلکه هرسهمی که خریدن فوری یکماهه 100درصدو بده نمیدونم تازه واردن یا خیلی میتونن پول دربیارن بهرحال رفقا یه سهمی راخریدید یاباید اینقد استاد باشید قبل رشدش ورود کنید یاشناسایی وخرید وصبر برای سود کردن داشته باشین ومن که این سهمو تواین مدت از محل فروش سهم وسود کردن از سایر سهامم خریدم به رشد طوفانی خودش نزدیک دیدم که قصد تبدیل 200هزارصدرا را در هفته دیگه تایکشنبه به این سهم دارم وخلافش هم شد به تجربه خودم باختم والبته باخت نیست ومیشه راحت سربسر خارج شد ولی من مطمین نبودم خودمو میگم صدرا راقربانی نمیکردم وکسی راهم ترغیب به خرید نکردم بنشینم غصه بخورم ویا احساس گناه کنم

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                              طبق راهنمایی جناب ali_nostro دوباره این الگو رو مطالعه کردم و همینطور دتوزیع رو توی تایم فریم هفتگی بررسی کردم که یک روند نزولی رو داشته
                              و هفته پیش با تشکیل الگوی ستاره صبح گاهی در کف روند نزولی و این هفته با تشکیل یک کندل صعودی بسیار کشیده (کندل تآییدیه)
                              نشانه تغییر روند و احتمالا رشد دتوزیع در هفته های پیش رو خواهیم بود.

اگر در هفته کمی کاهش قیمت داشتیم (که البته فک نمی کنم دیگه) من هم اضافه خواهم کرد. کاهش قیمت هم نداشتیم اضافه می کنم.

جناب ali-nostro ؟؟؟؟ و یا سایر دوستان؟؟؟؟ اگه مجددا هم دارم اشتباه می کنم لطفا راهنماییم کنید.
                              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/28, 01:20.

نظر

• ali_nostro
                                ستاره‌دار (34)
                                • Feb 2017
                                • 863

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                طبق راهنمایی جناب ali_nostro دوباره این الگو رو مطالعه کردم و همینطور دتوزیع رو توی تایم فریم هفتگی بررسی کردم که یک روند نزولی رو داشته
                                و هفته پیش با تشکیل الگوی ستاره صبح گاهی در کف روند نزولی و این هفته با تشکیل یک کندل صعودی بسیار کشیده (کندل تآییدیه)
                                نشانه تغییر روند و احتمالا رشد دتوزیع در هفته های پیش رو خواهیم بود.

اگر در هفته کمی کاهش قیمت داشتیم (که البته فک نمی کنم دیگه) من هم اضافه خواهم کرد. کاهش قیمت هم نداشتیم اضافه می کنم.

جناب ali-nostro ؟؟؟؟ و یا سایر دوستان؟؟؟؟ اگه مجددا هم دارم اشتباه می کنم لطفا راهنماییم کنید.
                                تحلیلتون و داست داشتم..
                                فقط چون این سهم تازه عرضه اولیه شده داده کم داره بخوایم بحث تکنیکال روش کنیم.
                                بهترین تحلیل چیزی بود که جناب "تمام" تو تاپیکشون گزاشتند..با بحث سطوح فیبوناچی
                                به نظر من با سه تا کندل سبزی که زد در هفته پیش از 50 درصد فیبو به قولی "فرار کرد".

نظر

در حال کار...
                                X