کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کندل امروز رو ببینید. حالا یا میشه یه هنگ من یا دوجی استار
که در هر صورت باید منتظر کندل بعدیش باشیم. اگه صعودی بود که نشانه اینه که به صعود خودش ادامه میده اما اگه نزولی بود ریزش خواهیم داشت.
البته منم بعید می دونم ریزشی داشته باشیم. دیگه این سهم میخواد به چه عددی ریزش کنه آخه
ولی شاید بشه یه ذره پایین تر خرید
نباید به کندلش اهمیت میدادی..
این کندل زمانی مهم میشه که در یک روند صعودی ببینیش.. فعلا دتوزیع تو کانال صعودی نیست.. درجا میزنه..
90 درصد سبدم دتوزیع هست، هر روز حرکتش و بازارشو می بینم، سهم نمی دونم چقدر ارزش داره و چقدر می تونه رشد کنه! اما چیزی که میبینم اینه که اگر رشدی بخواد داشته باشه برا سال 99 هست. فعلا همینجا میمونه تا همه ی ما خسته بشیم و سهامش چند دست جابجا بشه
سهام این شکلی زیاد خریدم متاسفانه
جمع کردن سهم و رشد دادنش کار سختی نیست
مشکل اینجاس که بازیگری نیست که تو این سهم ارزندگی ببینه
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
90 درصد سبدم دتوزیع هست، هر روز حرکتش و بازارشو می بینم، سهم نمی دونم چقدر ارزش داره و چقدر می تونه رشد کنه! اما چیزی که میبینم اینه که اگر رشدی بخواد داشته باشه برا سال 99 هست. فعلا همینجا میمونه تا همه ی ما خسته بشیم و سهامش چند دست جابجا بشه
سهام این شکلی زیاد خریدم متاسفانه
جمع کردن سهم و رشد دادنش کار سختی نیست
مشکل اینجاس که بازیگری نیست که تو این سهم ارزندگی ببینه
دوست عزیز معاملات این سهم به نظرم این چند روزه خیلی خوب بوده و هفته پیش رو میتونه یه هفته طلایی برای این سهم باشه !
این سهم هفته دیگه شروع طوفانی خواهد داشت همینجا گفتم 12هزارتاصدرا برای خرید دوباره این سهم امروز فروختم وبقیه صدرامو که 200هزارتاس شنبه یکشنبه به این سهم صرفش خواهم کرد خلافشم شد همینجام وفرار نکردم من از قشرین که این بازیها را سرش دراوردن از 1000تومان باهاش بودم وتا 11هزار هم نفروختمش ودارمش ودتوزیع هم سود شیرین خواهد داد که به یاد ماندنی باشه منظور ازسود شیرین بالای 100درصده ومن خاطر همین صدرای عزیز که از 2070باهاشم را فدای این سهم میکنم که افزایششم توکدال اومده پس قدر این سهم مشخصه یاعلی تا مطلب بعدی که با خبر خوش بیام بزودی؟؟؟دوستان خیلی عجله دارن نه تواین سهم بلکه هرسهمی که خریدن فوری یکماهه 100درصدو بده نمیدونم تازه واردن یا خیلی میتونن پول دربیارن بهرحال رفقا یه سهمی راخریدید یاباید اینقد استاد باشید قبل رشدش ورود کنید یاشناسایی وخرید وصبر برای سود کردن داشته باشین ومن که این سهمو تواین مدت از محل فروش سهم وسود کردن از سایر سهامم خریدم به رشد طوفانی خودش نزدیک دیدم که قصد تبدیل 200هزارصدرا را در هفته دیگه تایکشنبه به این سهم دارم وخلافش هم شد به تجربه خودم باختم والبته باخت نیست ومیشه راحت سربسر خارج شد ولی من مطمین نبودم خودمو میگم صدرا راقربانی نمیکردم وکسی راهم ترغیب به خرید نکردم بنشینم غصه بخورم ویا احساس گناه کنم
نباید به کندلش اهمیت میدادی..
این کندل زمانی مهم میشه که در یک روند صعودی ببینیش.. فعلا دتوزیع تو کانال صعودی نیست.. درجا میزنه..
طبق راهنمایی جناب ali_nostro دوباره این الگو رو مطالعه کردم و همینطور دتوزیع رو توی تایم فریم هفتگی بررسی کردم که یک روند نزولی رو داشته
و هفته پیش با تشکیل الگوی ستاره صبح گاهی در کف روند نزولی و این هفته با تشکیل یک کندل صعودی بسیار کشیده (کندل تآییدیه)
نشانه تغییر روند و احتمالا رشد دتوزیع در هفته های پیش رو خواهیم بود.
اگر در هفته کمی کاهش قیمت داشتیم (که البته فک نمی کنم دیگه) من هم اضافه خواهم کرد. کاهش قیمت هم نداشتیم اضافه می کنم.
جناب ali-nostro ؟؟؟؟ و یا سایر دوستان؟؟؟؟ اگه مجددا هم دارم اشتباه می کنم لطفا راهنماییم کنید.
طبق راهنمایی جناب ali_nostro دوباره این الگو رو مطالعه کردم و همینطور دتوزیع رو توی تایم فریم هفتگی بررسی کردم که یک روند نزولی رو داشته
و هفته پیش با تشکیل الگوی ستاره صبح گاهی در کف روند نزولی و این هفته با تشکیل یک کندل صعودی بسیار کشیده (کندل تآییدیه)
نشانه تغییر روند و احتمالا رشد دتوزیع در هفته های پیش رو خواهیم بود.
اگر در هفته کمی کاهش قیمت داشتیم (که البته فک نمی کنم دیگه) من هم اضافه خواهم کرد. کاهش قیمت هم نداشتیم اضافه می کنم.
جناب ali-nostro ؟؟؟؟ و یا سایر دوستان؟؟؟؟ اگه مجددا هم دارم اشتباه می کنم لطفا راهنماییم کنید.
تحلیلتون و داست داشتم..
فقط چون این سهم تازه عرضه اولیه شده داده کم داره بخوایم بحث تکنیکال روش کنیم.
بهترین تحلیل چیزی بود که جناب "تمام" تو تاپیکشون گزاشتند..با بحث سطوح فیبوناچی
به نظر من با سه تا کندل سبزی که زد در هفته پیش از 50 درصد فیبو به قولی "فرار کرد".
نظر