خدا رو شکر که کارگزاریم رو به مفید انتقال دادم. امروز رایان هم افزا بازم قاط زده
معاملات بر خط Online Trading
Collapse
X
-
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
-
در اصل توسط hasan12 پست شده است View Postحداقل فروش در معاملات انلاین چقدر است چون از یکی دوستان شنیدم دویست هزار تومان است یعنی زیر دویست هزار تومان همان 2000 تومان کسر می کنندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اگر سهمی را بصورت انلاین بخریم، ایا میتونیم تلفنی بفروشیم؟
یا برعکس. اگر تلفنی بخریم آیا میشه انلاین فروخت؟
اخه من انلاین نیستم و اینو میپرسم.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاگر سهمی را بصورت انلاین بخریم، ایا میتونیم تلفنی بفروشیم؟
البته در اینجور مواقع کارگزار کمی ناز هم میکنه!! <):)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاگر سهمی را بصورت انلاین بخریم، ایا میتونیم تلفنی بفروشیم؟
اخه من انلاین نیستم و اینو میپرسم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
چرا نشه سينا جان
هر دو حالت خريد و فروش وجود داره
به قوا آقا کيوان شايد اولش کارگزاري ناز کنه ولي ميتونه انجام بده :d
تنها چيزي که نميشه براي هر دو انجام داد ، لغو اردر هاي خريد و فروش هست
مثلا خودتون توي انلاين اردر فروش روي قيمتي بزاريد و بريد بيرون ، بعد خبر دار بشيد فروش اشتباه هست ، زنگ بزنيد کارگزاري تا لغو کنه اردر فروش رو. ولي نمي تونه !!!!! به صورت کلي به اردرهاي خريد و فروش هم دسترسي ندارند که بتونند روي هم اثر بزارند
نظر
-
از روی ساعت دقیقا"8/30 در خرید انلاین بورس بیمه هرچه ارسال میکنم گزینه (شروع بازار 8/30 است )پیام ارسال نمیکند تا 30 ثانیه بعد. خوب بهتر میدانید دیگه به درد نمیخوره چون صف میلیونی تشکیل شده ؟از دوستانی که انلاین خرید و فروش میکنند بفرمایند که انها هم این مشگل را دارند یا خیر ؟در صورت صحیح بودن این تضعیع حقوق ماست توسط سازمان بورس و در اخر چه باید کرد ؟دوستان مطلع لطفا"اطلاع رسانی فرمایند .با سپاس
نظر
-
براي کشاورزي هم ، همين طور هست و براي اکثر آنلاين ها ، تقريبا 15 الي 30 ثانيه عقب تر هست و نميزاره اردر خريد ثبت بشه و زماني ثبت ميشه که صف تشکيل شده است
بايد از طريق کارگزاري اقدام کنيد و کارگزار هم ادم تيزي باشه :d
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمفید خرابه دوستان؟!!!!
کسی میدونه علت پیغام زیر توسط مفید سر ساعت 08:30 چی میتونه باشه ؟
ارتباط با هسته معاملات برقرار نمی باشد .[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
نظر