تحلیل بنیادی راهی برای موفقیت در بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • cliff
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 303

پاسخ : تحلیل بنیادی راهی برای موفقیت در بورس

سلام
    دیروز و امروز کمی در بازار سیو سود بالا گرفته ، من فقط 10 درصد از دفارا رو دیروز تو صف خرید 2923 فروختم ، جوین و وپست هیچ فروشی نزدیم ، چون جای رشد زیادی دارن ، کمی هم سهم نوسانی داشتم دیروز و امروز فروختم ( خودکفا ولبهمن و .

یه کاری که تو بازار صعودی باید تمرین کنیم اجازه دادن به رشد سهام و صبوری هست، کل پورتفو تقریبا 12 درصد نقد و اوراق و 88 درصد سهام ، به امید موفقیت همگی
    Using Tapatalk

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

سلام مجدد به دوستان عزیز

از نمادهایی که اینجا بنده فرصت کردم و معرفی کردم خدمتتان جوین و وپست سهامدار هستیم و فروش خاصی نزدیم ، مقداری از دفارا که روی 2920 تومن فروش زده بودیم رو صرف خرید وپست در 740 تا 760 تومن کردم، جوین 10 درصد فروش زدم ، وپست تا حالا فروش خاصی نزدم، حگهر رو هم دیروز خارج شدم البته اینجا معرفی نکرده بودم ، دفارا رو هم امروز 60 درصدش رو فروختم، در کل پورتفو 80 درصد سهام و 20 درصد نقد

وقتی بازار وارد فاز مثبت و خوشبینی میشه کاری که بنده میکنم این است که میام و قیمت سهام خودم با اومدن گزارش سالانه سال جدید { در حال حاضر 1402 } رو تخمین میزنم و با قیمت کنونی محاسبه میکنم و با توجه به فاصله قیمتها با هم و فاصله زمانی که داریم تصمیم میگیرم چکار کنم ، اگر سهم تابلوی خوبی داره و صف خرید سنگین داره{ مثل جوین} فعلا فروش نمیزنم ، ولی مثلا دفارا رو تا الان نزدیک 70 درصد فروش زدم و مابقی رو با حد ضرر تکنیکالی نگه میدارم

اگر سهامی که دارم رو حاضر نباشم 10 درصد پایینتر از قیمت کنونی با دلایل بنیادی که تحلیل میکنم بخرم آماده میشم برای فروش و خروج از بازار ، خروج هم معمولا پله ای هست

یکی از سرگرمی ها من تو بازار این روزها خندیدن به تلاش صندوق فارابی برای جایگزینی سهام فروخته شده در بازه 600 تا 730 تومن هست، نزدیک 55 میل سهم رو تو این بازه فروخته و تنها کاری که فعلا تونسته بکنه جلوگیری از صف شدن سهم هست با اردر سنگین فروش
      Using Tapatalk

نظر

• cliff
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 303

فروش 40 درصد جوین به صف ، ببینیم میشه نوسان گرفت یا خیر
        Using Tapatalk

نظر

• مهدی جمشیدی
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 1593

جوین که در منفی کامل راه داد ..
          بنده تعدادی خریدم:.thumbsupsmileyanim
          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• cliff
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 303

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
            فروش 40 درصد جوین به صف ، ببینیم میشه نوسان گرفت یا خیر
            خرید 40 درصد فروشهای دیروز از صف فروش امروز ، دوشنبه بعد تعطیلات و مسافرت تصمیم میگیریم چکار کنیم در ادامه ، عید هم پیشاپیش بر دوستان مبارک
            Using Tapatalk

نظر

در حال کار...
            X