تحلیل بنیادی راهی برای موفقیت در بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : تحلیل بنیادی راهی برای موفقیت در بورس

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام مجدد
    خوب برای غشهداب نباید پی بر ای 5 (سود بانکی) در نظر بگیرید
    باید بر اساس پی بر ای گروهش قضاوت کنید
    مثلا:
    پی بر ای غشهداب در تاریخ 30/10/98 با این اطلاعاتی که گذاشتین در میاد
    14.6،
    بعدش باید پی بر ای سایر شرکت های هم خانواده غشهداب هم حساب کنید
    مثلا مال اونا میشه 16-17
    و از این محاسبات متوجه میشین که غشهداب نسبت به گروهش ارزان تر هست

یا هم گروهی ها نسبت به غشهداب گرونتر هستن

بعدش باید بگردین، دنبال دلیل اینکه چرا اونا گرونترن، چرا غشهداب ترزان تره؟

اشتباه بازار هست یا دلیل دیگه ای داره.
    غشهداب رو بر اساس p/e گروهش حساب کردم. و واقعا ارزنده است
    اما چجوری باید دلیل چیزایی که فرمودین رو پیدا کنم؟
    از کجا؟؟؟
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      غشهداب رو بر اساس p/e گروهش حساب کردم. و واقعا ارزنده است
      اما چجوری باید دلیل چیزایی که فرمودین رو پیدا کنم؟
      از کجا؟؟؟
      از سهامیاب! پر از انواع و اقسام شایعات هست، ی مدت که بررسی کنید دستتان میاد کدام شایعات واقعین کدوما توهم. و البته تجربه کسب کردن، پرسیدن از دوستان خبره ای که در بورسی فعال هستن.
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• cliff
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 303

سلام مجدد

از امروز سعی میکنم به امید خدا مطالبی رو که بنظرم درباره سهام مناسب بفکرم میاد اینجا مطرح کنم، فقط قبل بررسی سهام چند مطلب رو فهرست وار لازم میدونم بگم :

1- با معرفی بنده سهم نخرید فقط بررسی کنید خودتان

2- من وقتی سهمی رو به تفصیل معرفی میکنم اینجا یعنی خودم حتما خریدم، اگه سهام بزرگ و پرتراکنش باشه ممکنه همزمان اعلام کنم ، یعنی شما همیشه در نظر داشته باشید که من قبل معرفی سهم رو خریدم

3- نیازی به خرید شما برای حرکت سهم ندارم ، معمولا سهم رو به دید چند ماه به بالا میخریم، فک نکنید میخوام رو سرتون سهم خالی کنم

به امید موفقیت همگی
        Using Tapatalk

نظر

• cliff
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 303

ما دو روش کلی برای تحلیل و خرید سهام در بورس داریم ، تحلیل بنیادی و تکنیکال ، اکثریت با تحلیل تکنیکال شروع میکنن ، اما سرمایه های بالا با اندیکاتور و خط و الیوت و ... سهم نمیخرند، من با تحلیل بنیادی سهم میخرم و

با تحلیل تکنیکال رو بخشی از سهام خرید شده نوسان میگیرم تا رسیدن به مقصد و فروش نهایی سهم یا خوردن حد ضرر، در مورد حد ضرر در تحلیل بنیادی همیه توضیح مختصر بدم

ما هرجا بفهمیم تحلیلمون اشتباه بوده، شرایط نرخ ها و یا مقدار فروش عوض شده بطور کلی و یا چشم انداز کلی صنعت در داخل و یا خارج عوض شده حد ضررمون خورده، در مورد فروش یکدفعه و تدریجی هم با توجه به حجم

سهام خریداری شده و وضعیت تکنیکال ( تعجب نکنید) تصمیم میگیریم
          Using Tapatalk

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1189

سلام
            آیا هنگام خرید و فروش سهام، وضعیت شاخص هم برای شما مهم است؟ به نظرتون تحلیل شاخص ارزشی دارد؟ شاخص را فقط از نظر تکنیکالی بررسی می‌کنید؟
            سپاس

نظر

• cliff
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 303

نام نماد : غپینو

سهم سه ماهه 104 ریال سود ساخته و 6ماه 234 ریال ، در نگاه اول بنظر میرسه سهم 3 ماهه دوم 134 ریال سود ساخته ، اما با کمی دقت متوجه میشیم شرکت اومده با پخش قاسم که شرکت همگروه خودش هست قرارداد تبلیغاتی بسته و 78 میلیارد تومن هزینه اضافی تراشیده ( 85 ریال ) برای هر سهم ، یعنی سه ماهه دوم نزدیک 200 ریال سود ساخته ، براورد من از سود 1401 این سهم بین 55 تا 60 تومن و سال آینده 80 به بالا هست . قیمت سهم در باند 250 هست ، تقسیم سود سال گذشته نزدیک به 80 درصد هست ، ریسکی از نظر قیمت جهانی و رکود و ... ندارد

کاملا با استراتژی خرید ما مطابقت دارد ، شدت ریزش از سقف 99 هم قابل توجه بوده ، با توجه به حجم معاملات سهم میشه شروع به نوسانگیری و نگهداری همزمان سهم هم کرد فقط باید مراقب باشید جوگیر نشوید و کلا جا نمانید از روند سهم ،فقط مجاز به نوسان با 30 درصد موجودی هستیم ، گزارش ماهانه و فصلی رو بررسی میکنیم تا ببینیم چطور پیش میره روند سهم ، تا 20 درصد پرتفو هم خریداری بنظرم مانعی نباشد،

در مورد نوساگیری و روشش شما با هر روشی که بلدید انجام بدهید با 30 درصد موجودی ، مثلا 1 میل سهم رو 230 میخریم ، رو 270 مجاز هستیم تا 300 هزارتا رو نهایت بفروشیم و دوباره رو 240 بیایم و خرید مجدد کنیم

یکی از دوستان روش آپلود تصویر رو مختصر بگه تصویر خرید و فروشهای نوسانی خودم رو برای نمونه براتون میزارم ، موفق باشید
              Using Tapatalk

نظر

• cliff
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 303

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                سلام
                آیا هنگام خرید و فروش سهام، وضعیت شاخص هم برای شما مهم است؟ به نظرتون تحلیل شاخص ارزشی دارد؟ شاخص را فقط از نظر تکنیکالی بررسی می‌کنید؟
                سپاس
                سلام دوست عزیز ، سوالتون کوتاهه ولی پاسخ طولانی لازم داره ، سعی میکنم تا جایی که بتونم پاسخ بدهم

هم بله و هم خیر !! در تحلیل بنیادی ابتدا باید وضعیت بازار جهانی بررسی بشه که شما تصمیم بگیرید سراغ کامودیتی ها بروید یا خیر ، نرخ دلار، سیاست بانک مرکزی و نرخ بهره ، اوضاع سیاسی و داخلی ایران و... که درنهایت بررسی کنیم در چه گروه از سهام قصد خرید داریم، بعد میایم سراغ روند شاخص و روند سهم ، گاهی اوقات اینقدر سهم ارزنده هست و جز سهام کوچک هست که ما فارغ از روند شاخص ممکنه خرید کنیم، مثلا اکثر خریدهای من تو غپینو تو روزهای بسیار خونین بازار و ترس از وضعیت جامعه و .. بوده ، اینجاهاست که میشه با قیمت خوب تعداد بالا بخرید

ولی مثلا تو فاز فروش کلی یا جزیی وقتی هستیم ممکنه تو روندهای مثبت شاخص هم فروش بزنیم، اگه مثلا سهم نزدیک هدف هست وما دنبال نشانه خروج هستیم و شاخص هم نزدیک مقاومت عاقلانه هست درصدی از سهام رو بفروشیم ، الان کمی زوده مطرح کردنش اما ولی وقتی سهم میرسه به هدف ، حجمها بالا میره و تصمیم برای مبتدی ها رو سخت میکنه بازار ، حتی ممکنه فیک بریک هم بده سهم ، فروش پله ای ، تریل کردن و فروش کلی با درصد معلوم مطالبی هست که بعدا مطرح میشه تو تاپیک و بحث میکنیم در موردش

روند شاخص و سهام در سال 99 رو هم کلا پاک کنید از ذهنتون، اگه تو بازار اون مدلی فکرتون مونده باشه دستتون به فروش نمیره و کار سخت میشه واستون

موفق باشید
                Using Tapatalk

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

بازی سهام بازی خرید مناسب ، پایش سهم در مسیر و صبر است . بازار سهام با این روش خیلی ها رو پولدار کرده . کم کم که بازی بازار و سهام رو یاد بگیرید مجاز هستید با درصدی از سرمایه نوسان هم بگیرید تکنیکالی. ولی اینکه اول ورود به بازار با روش تکنیکال کل سرمایه را وارد کنید اکثر اوقات به ناکجاآباد میرسید.سرمایه و وقت زیادی برای یکی دو خط بالا هدر رفته ، امیدوارم دوستان استفاده کنند و خودشون نخوان تجربه کنن
                  Using Tapatalk

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

در تک نمادی که تا اینجا معرفی شده یعنی غپینو ما امروز تو سمت خرید بودیم و امیدوار بودیم با توجه به اینکه بازار منفی هست بتونیم مقداری تو منفی بالا خرید کنیم که اینطور نشد. نماد صف خرید سنگین شده در 272 تومان و حقوقی هم تا اینجا 55 میل فروخته به صف. علت اینکه میگم فقط مجاز به نوسان با 20 تا 30 درصد موجودی سهام هستیم همین هست. اگر سنگین بفروشید ممکنه یکدفعه جا بمانید . سعی میکنم امروز نماد بعدی رو هم معرفی کنم. موفق باشید
                    Using Tapatalk

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                      نام نماد : غپینو

سهم سه ماهه 104 ریال سود ساخته و 6ماه 234 ریال ، در نگاه اول بنظر میرسه سهم 3 ماهه دوم 134 ریال سود ساخته ، اما با کمی دقت متوجه میشیم شرکت اومده با پخش قاسم که شرکت همگروه خودش هست قرارداد تبلیغاتی بسته و 78 میلیارد تومن هزینه اضافی تراشیده ( 85 ریال ) برای هر سهم ، یعنی سه ماهه دوم نزدیک 200 ریال سود ساخته ، براورد من از سود 1401 این سهم بین 55 تا 60 تومن و سال آینده 80 به بالا هست . قیمت سهم در باند 250 هست ، تقسیم سود سال گذشته نزدیک به 80 درصد هست ، ریسکی از نظر قیمت جهانی و رکود و ... ندارد

کاملا با استراتژی خرید ما مطابقت دارد ، شدت ریزش از سقف 99 هم قابل توجه بوده ، با توجه به حجم معاملات سهم میشه شروع به نوسانگیری و نگهداری همزمان سهم هم کرد فقط باید مراقب باشید جوگیر نشوید و کلا جا نمانید از روند سهم ،فقط مجاز به نوسان با 30 درصد موجودی هستیم ، گزارش ماهانه و فصلی رو بررسی میکنیم تا ببینیم چطور پیش میره روند سهم ، تا 20 درصد پرتفو هم خریداری بنظرم مانعی نباشد،

در مورد نوساگیری و روشش شما با هر روشی که بلدید انجام بدهید با 30 درصد موجودی ، مثلا 1 میل سهم رو 230 میخریم ، رو 270 مجاز هستیم تا 300 هزارتا رو نهایت بفروشیم و دوباره رو 240 بیایم و خرید مجدد کنیم

یکی از دوستان روش آپلود تصویر رو مختصر بگه تصویر خرید و فروشهای نوسانی خودم رو برای نمونه براتون میزارم ، موفق باشید
                      درود فراوان : این رو چند وقت پیش یکی از دوستان برام فرستاده بود و بنده از این روش برای ارسال استفاده میکنم - باشد دوستان سودی کنند و ما خوشحال بشیم --

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                      سلام جناب دیباج

برای آپلود عکس میتونید از سایت‌های زیر استفاده کنید

https://uupload.ir

https://upli.ir

https://www.upsara.com
                      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• cliff
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 303

سلام مجدد خدمت دوستان

سهم دوم پیشنهادی وپست
                        گروه بانکی همیشه جز سهامی بوده که تحلیل نسبتا پیچیده ای داشته ، با توجه به سود تقسیمی پایین زیاد قابل توجه سهامداران مجمعی نیست ، اما قیمت این سهم ، افق پیش رویی که داره و عملکرد مداوم و رو به رشدی که داره من رو مجاب کرد که بخشی از پورتفوی رو به این سهم اختصاص بدم ، کاری که کردم این بود که برخی از سودهای سهام رشد کرده رو در محدوده ۴۲۰ وارد وپست کردم، سهمی که ۳ ماه ۲۷ تومان ، ۶ ماهه ۶۲ تومان سود ساخته و پیش بینی من این هست سود نه ماهه بالای ۱۰۰ تومان و سود سال ۱۴۰۱ نزدیک ۱۵۰ تومان باشه و ۵۰ تومان هم انباشته داریم ، همونطور که میبینید مجموع اینها نزدیک به ۴۵ درصد قیمت سهم میشه ، و ریسک کاملا کنترل شده هست ، بنظرم سهم آینده خوبی داره و ارزش ریسک رو دارد ، موفق باشید
                        آخرین ویرایش توسط cliff؛ 2022/11/23, 10:13.
                        Using Tapatalk

نظر

• cliff
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 303

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                          سلام مجدد خدمت دوستان

سهم دوم پیشنهادی وپست
                          گروه بانکی همیشه جز سهامی بوده که تحلیل نسبتا پیچیده ای داشته ، با توجه به سود تقسیمی پایین زیاد قابل توجه سهامداران مجمعی نیست ، اما قیمت این سهم ، افق پیش رویی که داره و عملکرد مداوم و رو به رشدی که داره من رو مجاب کرد که بخشی از پورتفوی رو به این سهم اختصاص بدم ، کاری که کردم این بود که برخی سید سودهای سهام رشد کرده رو در محدوده ۴۲۰ وارد وپست کردم، سهمی که ۳ ماه ۲۷ تومان ، ۶ ماهه ۶۲ تومان سود ساخته و پیش بینی من این هست سود نه ماهه بالای ۱۰۰ تومان و سود سال ۱۴۰۱ نزدیک ۱۵۰ تومان باشه و ۵۰ تومان هم انباشته داریم ، همونطور که میبینید مجموع اینها نزدیک به ۴۵ درصد قیمت سهم میشه ، و ریسک کاملا کنترل شده هست ، بنظرم سهم آینده خوبی داره و ارزش ریسک رو دارد ، موفق باشید
                          قیمت سهم الان ۴۳۰ هست و رشد زیادی هم نکرده فعلا ، غپینو منتظر شکست ۲۸۰ تومان هستیم ، در واقع اگر نزدیک به گزارش ماهانه که نمی دونیم چطور میتونه باشه نبودیم شاید امروز کمی واسه نوسان فروش میزدم اما با توجه به حجم دیروز و نزدیکی با گزارش ماهانه این ریسک رو نمی کنیم ، موفق باشید
                          Using Tapatalk

نظر

• cliff
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 303

سلام مجدد خدمت دوستان

گروه بعدی که باید ازش سهام داشته باشیم گروه سیمان است ، بدون ریسک خاصی از نظر قیمتهای جهانی و تحریم ، با اهرم نسبی دلاری و تقسیم سود خوب ، تو این گروه سهام خوبی هستند که میشه انتخاب کرد ، پیشنهاد من سه سهم سرود ، سپاها و ساوه هستند ، خودم از هر ۳ دارم واسه اینکه ریسک عملکرد نامطلوب یکی از آنها را در آینده کاهش بدهیم ، این ۳ سهم هر سه پی به ای تحلیلی زیر ۵ دارند و تقسیم سود مناسبی هم دارند ، موفق باشید
                            Using Tapatalk

نظر

• مجتبی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 514

از دوست عزیزی که این پیچ رو راه انداختن و سهام های ارزنده بی غرض معرفی می کنن ممنون. نماد جوین رو هم یه بررسی کنید. نظر من روش مثبت هستش.
                              تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                              https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• cliff
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 303

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                                از دوست عزیزی که این پیچ رو راه انداختن و سهام های ارزنده بی غرض معرفی می کنن ممنون. نماد جوین رو هم یه بررسی کنید. نظر من روش مثبت هستش.
                                سلام دوست عزیز ، اتفاقا جوین جز سهام اصلی پورتفوی ما هست و ۲ بار هم باهاش مجمع رفتیم ، حتما کاملا معرفی و بررسی میشود ، اگر درد کشیدن دندان عقل کمی التیام یابد امشب به امید خدا
                                Using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X