$$ تاپیکی جهت مشارکت دوستان نوسان گیر $$
Collapse
X
-
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
-
پاسخ : $$ تاپیکی جهت مشارکت دوستان نوسان گیر $$
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postتعداد؟؟؟
اما ثاخت و زیاد خریدم. 60 هزار تا. و 12 و 5 از پولم و... و الان 50 تومن تو ضررم. بفروشم دو تاش و ؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
از خریدهای دیروز فقط از هجرت راضی هستم..
اصلا خرید سهمام سنگین حماقت هست برای من..از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postاز خریدهای دیروز فقط از هجرت راضی هستم..
اصلا خرید سهمام سنگین حماقت هست برای من..اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postکم بود. 3500 تا. 2900 از پولم. و الان 130 تومن تو ضررم
اما ثاخت و زیاد خریدم. 60 هزار تا. و 12 و 5 از پولم و... و الان 50 تومن تو ضررم. بفروشم دو تاش و ؟
فعلا دست نگه دار...از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postمن میفروشم میرم دتوزیع میخرم. دیگه هم پشت دستم و داغ می کنم نوسان نگیرم.
چرا اینهمه عجله می کنی..
پست دیشب را برای تو گذاشته بودم کهدرس بگیریاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
خدا کنه زیر 800 فروش کار رویا خانم نباشه..
بابا صبر کن بالاتر هم می فروشی..از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postخدا کنه زیر 800 فروش کار رویا خانم نباشه..
بابا صبر کن بالاتر هم می فروشی..
ثاخت و نمی دونم چیکار کنم. خب جناب امیرمحمد میگن خودشون فروختن کهاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postنه بابا. نفروختم که. اینقدام عجول نیستم.
ثاخت و نمی دونم چیکار کنم. خب جناب امیرمحمد میگن خودشون فروختن که
حالا اون فروخته باید همه بفروشیم؟؟؟؟؟
هر کسی برای خودش دلیلی داره واسه فروش
شاید یه سهم دیگه دیده خواسته با فروش ثاخت یه سهم دیگه میخواسته بخرهاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط Dext3R پست شده است View Postهمیشه یه سوالی گوشه ذهنم بوده که چرا بعضیا سهمی از یه گروهی میخرن که تو همون گروه سهمی ارزشمندتر و ارزون تر از اون وجود داره ؟! فقط برا اینکه فلان کس گفته ؟!از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
نظر