کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
متاسفانه من نفروختم..
بفجر را 2475 فروختم الان 2550 معامله میشه..
متاسفانه من نفروختم..
اشکال نداره. این روزا همه دارن از این کارا می کنن. منتها کسی نمیاد اینجا بگه شما فک می کنید فقط خودتون دارید اینجوری می کنید.
منم از حالا نمیگم چیکار کردم دیگه. :)
چیزی که فروختین رفت غصه شو نخورین.
من دارم دتوزیع میخرم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
متاسفانه من نفروختم..
فقط هر چه سریعتر دو سه تا سهم بنیادی بخرین و با خیال راحت بشینید کنار. من سبدم و کلا خلوت کردم. دو سه تا سهم دیگه رو هم بفروشم دیگه می شینم کنار و بازار و تماشا می کنم فقط. سودهام و تماشا می کنم یعنی.
در کل حس می کنم عملکرد کلیم خوب بوده. چون سودی که قبل از ریزش بازار رو داشتم و به صفر و حتی منفی رسید الان 50 درصدش برگشته. تازه الان اول رشد بازار هست برگشته.
این یعنی عملکردم و جابجایی هام خوب بودن.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر