کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دارویی ها بازدهی بهتری نسبت به شاخص کل خواهند داشت.
--
سلام
چرا؟؟؟
دارویی ها که همشون 60-70-درصد منفی اند
من چند تاشون دارم
همش منفی اند
من فکر کردم و بهم گفتن تو کرونا اینا بالا میرن
بالا نرفتن
اومدن پایین
بیچارمون کردن خخخخخخخخخخخخخخخ:((
شاخص انبوه سازی به شاخص کل، روند نزولی 15 ساله را شکسته و پول بک زده
میداس جان...سلام
حالا که متمایل شدی به نمودارهای نسبتی و نسبت شاخص گروه ها به شاخص کل رو بررسی میکنی
گمانم یادآوری که این نکته به دردت بخوره که فرمول شاخص کل از سال 87 عوض شده و در واقع ما با دو هویت کاملا متفاوت قبل و بعد از سال 87 مواجهیم که صرفا با چسب قرارداد به هم وصل شدن
.
.
گمانم برا پرهیز از خطا (مثلا اینکه خط روندهایی که از قبل 87 شروع میشن نرن توی در و دیوار و نسبتی با روندهای پسا 87 داشته باشن...البته منکر نیستم که میشه روی همین دیتای موجود هم خط روندهایی رسم کرد...اما سوال در واقع اینجاست که چقدر میشه به روندهای یه دیتای مغشوش اعتماد کرد)، بهتر باشه از از نمودار "شاخص بازده نقدی و قیمت" به عنوان مبداء بررسی (مخرج کسر) استفاده بشه
.
.
هم به این دلیل که شاخص کل فعلی عملا مضرب یک چهارم شاخص بازده نقدی و قیمت هست (فرمولشون یکیه...فقط طی سالهای قبل 87 اون بیشتر از 100 (که مبداء قراردادی هر دوتاشون بوده) فاصله گرفته و این کمتر)...هم به این دلیل که دو پارگی هویت شاخص کل رو نداره
.
.
ارادت@};-
.
.
پ.ن. البته برخی منابع مثل "کوانت من" برخلاف رهاورد و سایر منابعی که دیدم (که صرفا دیتای شرکت بورس رو میگیرن و بدون پردازش به ما میدن) اومدن دیتای درست TEPIX رو با فرمول پیشا 87 درست کردن و ارائه میدن...طبعا ازون میشه استفاده کرد
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
سلام
چنان از خوراك پترو ها صحبت ميشه ، انگار لگن سازهاي بدرد نخور ، بدون رانت كار ميكنند
بخاطر اين لگن سازها مردم ايران ، محكوم به خريد لگنهاي داخلي با قيمتهاي نجومي و مصرف بسيار بالا هستند
اگر واردات بدون تعرفه خودرو داشتيم انوقت معلوم ميشد
حداقل پتروها ارزاوري براي مملكت دارند ولي لگن سازها چي!!! در شرايط حال حاضر اگر ارز پتروها نبود لگن سازها الان كجا بودند؟
اصلا پتروها نباشند ، انوقت خوراك به قول يك عده ، مفت رو بايد به ديگر كشورها ميداديم و محصولات پتروشيمي مورد نياز رو هم وارد مي كرديم
نظر