گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali_nostro
    ستاره‌دار (34)
    • Feb 2017
    • 863

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
    ستاره های مربوط به مسابقات ماهانه و هفتگی و بازار پایه خرداد ماه به دوستان برنده اعطا شد اگر مشکلی بود دوستان اطلاع بدن تا برطرف کنم!!!
    واسه شاخص کل چی؟ یه ستاره اونجا من گرفتم این ماه..اضافه نشده بهم

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
      واسه شاخص کل چی؟ یه ستاره اونجا من گرفتم این ماه..اضافه نشده بهم

اگر منظورتون به هفته دوم خرداد هست که به 6086 واحد اختلاف نفر اول شدین درسته ولی ملاک اعطای ستاره در مسابقه هفتگی شاخص کل پیش بینی صحیح زیر 500 واحد هست!!! در قوانین مسابقه ذکر شده!!!
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• ali_nostro
        ستاره‌دار (34)
        • Feb 2017
        • 863

اگر منظورتون به هفته دوم خرداد هست که به 6086 واحد اختلاف نفر اول شدین درسته ولی ملاک اعطای ستاره در مسابقه هفتگی شاخص کل پیش بینی صحیح زیر 500 واحد هست!!! در قوانین مسابقه ذکر شده!!!
        ممنون بابت توضیحت..
        زیر 500 خیلی سختگیرانه است.
        به نفر اول یه ستاره بدید دیگه.

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

ممنون بابت توضیحت..
          زیر 500 خیلی سختگیرانه است.
          به نفر اول یه ستاره بدید دیگه.
          تا قبل از شروع رشد شارپ بازار به اختلاف زیر 100 واحد ستاره میدادیم!!!الان شده 500 واحد

خب دیگه برم بخوابم که چشمام داره میسوزه از ساعت 11 تو سایت مطلب زدم و عطش این 2 روز ننوشتن رو سیراب کردم

شب شما و همه دوستان به خیر
          /:.Heart.:/@};-@};-

نظر

• eps
            ستاره دار(2)
            • Feb 2019
            • 435

سلام و شب به خیر کاربر محترم eps

عارضم به خدمتت دیروز که موقع اعلام نتایج بود رفتم جلسه با پیمانکار و مشاور و فرصت اعلام نتایج مقدر نشد و بعد از اون هم بعد از ظهر در کار منزل کمک کردیم و ظرف شستیم و جارو زدیم و کلی کار دیگر امروز هم که قول داده بودیم بریم دریا و شنا و الان فرصت یافتم تا یه 3/4 ساعتی در سایت باشم و نتایج رو اعلام کنم و جدول ستاره داران رو آماده کنم و کلی کار دیگر که تا نیمه شب در سایت در خدمتتون هستیم!!!
            بالاخره یه وقتهایی هم باید از بورس فاصله گرفت شده به لحاظ فیزیکی و پشت لب تاب نشستن/:.rolleyessmileyani

سلام و عرض ادب

قصد جسارت نبود قربان

فقط چون شما همیشه بلافاصله بعد از بازار نتایج رو آپدیت می کردین و فرد بسیار منضبط و منظمی بودین بنده کمی نگران شما شدم که خدا را شکر موردی نبوده

بنده بار دیگر از زحمات شما وباقی مدیران و مسئولان این سایت تشکر می کنم وبابت فضای خوب و دوستانه ای که برای تبادل اطلاعات برای دوستان بورسی ایجاد کرده اید از شما ممنون هستم

موفق باشید دوست عزیز

نظر

• ali_nostro
              ستاره‌دار (34)
              • Feb 2017
              • 863

تا قبل از شروع رشد شارپ بازار به اختلاف زیر 100 واحد ستاره میدادیم!!!الان شده 500 واحد

خب دیگه برم بخوابم که چشمام داره میسوزه از ساعت 11 تو سایت مطلب زدم و عطش این 2 روز ننوشتن رو سیراب کردم

شب شما و همه دوستان به خیر
              /:.Heart.:/@};-@};-
              چون عدد رو ملاک گزاشتید..بعد از رشد شاخص 500 واحد شاید براش کم هم باشه.
              اختلاف درصد با عدد شاخص کل به نظرم ملاک سنجش بهتریه
              شاخص روزی 30 هزارتا داره تغییر میکنه..تو 5 روز..500 واحد اختلاف خیلی توش گمه.
              شک ندارم..تا اخر سال از تاپیک پیش بینی شاخص کل هیچ کس نمیتونه ستاره بگیره..این و من نمیگم ...نوستراداموس میگه..

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

چون عدد رو ملاک گزاشتید..بعد از رشد شاخص 500 واحد شاید براش کم هم باشه.
                اختلاف درصد با عدد شاخص کل به نظرم ملاک سنجش بهتریه
                شاخص روزی 30 هزارتا داره تغییر میکنه..تو 5 روز..500 واحد اختلاف خیلی توش گمه.
                شک ندارم..تا اخر سال از تاپیک پیش بینی شاخص کل هیچ کس نمیتونه ستاره بگیره..این و من نمیگم ...نوستراداموس میگه..
                سلام مجدد به شما
                در خصوص ستاره گرفتن در همین ماه قبل ۲ نفر گرفتن و پیش بینیشون صحیح بود و این که بگیم نوستراداموس پیش بینی کرده کسی برنده نمیشه عجیبه/.:biggrinsmiley.:/

ولی خب در خصوص پیشنهادتون با دیگر مدیران مطرح میکنم و اگر نیاز به اصلاح بود حتما اصلاح خواهیم کرد

نظر

• نادر کاظمی
                  ستاره دار(1)
                  • Jul 2018
                  • 794

سلام
                  چرا ۴ تا ستار داشتم الان شده یکی؟!!!
                  مپنا/خاور/اتکام

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
                    سلام
                    چرا ۴ تا ستار داشتم الان شده یکی؟!!!
                    سلام و وقت به خیر به دلایل زیر دوست عزیز

کاربر نادر کاظمی نفر آخر مسابقه ماهانه خرداد کاهش 1 ستاره از 4 ستاره به 3 ستاره تاریخ عضویت 27 تیر 1397

کاربر نادر کاظمی نفر آخر مسابقه هفتگی هفته دوم خرداد کاهش 1 ستاره از 3 ستاره به 2 ستاره تاریخ عضویت 27 تیر 1397

کاربر نادر کاظمی نفر آخر مسابقه هفتگی بازار پایه هفته اول خرداد کاهش 1 ستاره از 2 ستاره به 1 ستاره تاریخ عضویت 27 تیر 1397

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5585

قبلا که نمادهای تکراری توی مسابقات گفته میشد خیلی بهتر میشد ارزیابی کرد که چه سهمی در هفته یا ماه پیش رو بهتر رشد می کنه.
                      اما الان دیگه نه.
                      قبلا بر اساس تکرارها می شد انتخاب مناسبی از بین سهام مسابقه داشت.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

لطفا تنها کسانی که «موافق» هستند دکمه‌ی «تشکر» را بزنند.
                        (که ببینیم این پیشنهاد آیا موافق دارد یا نه؟ اگر دارد چند نفر...)

پیشنهاد
                        --------
                        پیشنهاد می‌کنم در کنار مسابقه ماهانه کنونی یک مسابقه ماهانه‌ی دیگر هم داشته باشیم برای پیشبینی بهترین گروه صنعتی در ماه آینده.

یعنی یک نفر بگوید خودرویی‌ها. یک نفر بگوید پالایشی‌ها و ...
                        البته چون شمار گروه‌ها کم است (نسبت به شرکت‌کنندگان) می‌توان کارهای دیگر هم کرد و یک مقدار پیچیدگی به مسابقه افزود (ولی موضوع نفس این مسابقه است که هم می‌تواند بسیار بسیار سودمند باشد و هم بسیار بسیار جذاب). مثلا می‌توان در کنار گروه‌های بورسی گزینه‌ی «طلا» - «دلار» - «فرانک» - «داو جونز» (یعنی سرمایه‌گذاری یک ماهه در بورس آمریکا) - «نیکی» - «بانک» (یعنی این ماه نقد بودن ارزش دارد به هر کار دیگری) - «خودرو» - «مسکن» را هم افزود. و اینکه می‌توان به جای «یک» انتخاب، شرکت‌کنندگان سه انتخاب داشته باشند. یعنی من شرکت‌کننده‌ی نوعی سه گروه را برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌کنم. مثلا گروه خودرویی به علاوه‌ی مقداری نقد بودن به علاوه‌ی مقداری نگهداری دلار که از اینها در ماه از یکی ۳ درصد زیان می‌بینم و از یکی ۳ درصد سود و از یکی ۲ درصد سود و در مجموع در پایان ماه ۲ درصد سود می‌کنم. و نفر نخست می‌شوم. و ستاره می‌گیرم.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دوستان،
                          من تازه‌کار هستم،
                          اگر در مسابقات مشکلی دیدید لطفا حتما به من پیام خصوصی بفرستید و مشکل را بگویید که برطرفش کنم.
                          سپاس.
                          ?
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خمحرکه در مسابقه ماهانه صفر درصد خورده... این درست است انگار... چون از هفتم بسته بوده...
                            در نماد ثاخت در مسابقات ماهانه یک تکراری داریم. نماد ثاخت. که نمی‌دانم جریانش چیست؟ احتمالا نخست یکی آن را انتخاب کرده و سپس یکی از سبد ماه گذشته‌اش آن را انتخاب کرده.
                            در مسابقات هفتگی هیچ علامت سوال یا صفر درصدی‌ای نداریم... پس هیچ...
                            در مسابقات بازار پایه هم همین‌جور...
                            پس کلا انگار مشکلی نیست...
                            ----------------------
                            مسابقات شاخص را نگاه!
                            هیچ کس فکرش را نمی‌کرد شاخص ۱۵ درصد مثبت بخورد!
                            انصافا سود شاخص دارد از سود تک تک نمادهای بازار بیشتر می‌شود! /:.winksmiley02.:/ بفروشیم برویم شاخص بخریم! :D
                            حالا جالبی‌اش می‌دانید کجا است؟ اینجا است که من داشتم نگاه می‌کردم در مدت چند ماهه اخیر شاخص کل حتی از شاخص‌های صنایع هم رشدش بیشتر بود! حالا چگونه این موضوع ممکن است...؟ نمی‌دانم... این را باید برویم از کسی که فرمول شاخص را ابداع کرده بپرسیم که چگونه این‌قدر هنرنمایی داشته و رو نکرده بوده!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یکی از سبدها دو تا از نمادهای مشکل‌دارش وارد شده بود که حذف شد. (خکاوه پارتا + وملل و ثاصفا که این دو تای آخر حذف شد.)
                              -----------------------
                              متن بالای نتایج میان‌دوره‌ای اصلاح شد. (نوشته شده بود نتایج نهایی که تبدیل شد به نتایج میان‌مدوره)
                              ---------------------
                              دوستان اگر مشکل دیدند بفرمایند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                رتبه شرکت کننده سود نماد 1 نماد 2 نماد 3 نماد 4 نماد 5
                                عليرضا جمالی ‪23٫1% کفرا (‪23٫4%‬) دی (‪22٫8%‬)
                                ‪2 Babak1 ‪22٫3% خساپا (‪15٫5%‬) خودرو (‪26٫6%‬) شتران (‪19٫6%‬) شکربن (‪22٫8%‬) وصنعت (‪26٫9%‬)
                                ‪3 arman36 ‪22٫2% شاراک (‪24٫1%‬) میدکو (‪20٫2%‬)
                                ‪4 davoo ‪19٫5% صبا (‪15٫7%‬) شگویا (‪23٫2%‬)
                                ‪5 چشمه ‪17٫8% ارفع (‪24٫1%‬) کاوه (‪11٫5%‬)
                                ‪6 مهدی2020 ‪16٫9% وتوشه (‪7٫2%‬) وصندوق (‪26٫5%‬)
                                ‪7 ali_nostro ‪15٫9% وهور (‪4٫5%‬) خدیزل (‪27٫3%‬)
                                ‪8 mafmaf ‪15٫2% خپارس (‪14٫9%‬) خزامیا (‪15٫5%‬)
                                ‪9 majid664 ‪13٫4% وپاسار (‪14٫0%‬) ثاخت (‪9٫2%‬) پکویر (‪15٫8%‬) کاسپین (‪14٫8%‬)
                                ‪10 الکساندر آلخین ‪11٫4% فخوز (‪22٫0%‬) کگل (‪23٫6%‬) هایوب (‪11٫0%‬) لسرما (‪-11٫1%‬)
                                ‪11 meisam317 ‪11٫2% ونوین (‪15٫4%‬) چکاپا (‪23٫3%‬) غویتا (‪-5٫1%‬)
                                ‪12 eps ‪9٫3% ختوقا (‪22٫7%‬) سمگا (‪-0٫8%‬) ولساپا (‪9٫6%‬) وتجارت (‪16٫9%‬) کگاز (‪-1٫8%‬)
                                ‪13 Adanır ‪8٫0% غشهد (‪-6٫3%‬) دارو (‪9٫7%‬) اپ (‪20٫5%‬)
                                ‪14 mhjboursy ‪6٫6% ددام (‪-5٫6%‬) کاذر (‪-1٫4%‬) دسینا (‪1٫0%‬) وبانک (‪18٫8%‬) مبین (‪20٫2%‬)
                                ‪15 نادر کاظمی ‪4٫5% وساپا (‪6٫6%‬) اتکام (‪-6٫8%‬) وسکاب (‪13٫6%‬)
                                ‪16 شاه بورس ‪0٫1% بهپاک (‪-1٫6%‬) ستران (‪1٫8%‬)
                                ‪17 i177177 ‪-1٫8% شکلر (‪-1٫4%‬) غگل (‪0٫9%‬) ولیز (‪-4٫8%‬)
                                ‪18 iligal ‪-4٫7% غشهداب (‪-6٫7%‬) فرابورس (‪-2٫7%‬)
                                بهترین رشدهای بازار از تاریخ 13990327:
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X