گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    آهان...
    دیگر باید سریع‌تر عمل کنید دیگر...
    یا چند نماد (مثلا پنج نماد) معرفی کنید... یا اینکه اول وقت (چهارشنبه ساعت ۱۲٫۵) اقدام کنید...
    ایشالا که از همین نمادها در سبد (واقعی) داشته باشید همواره. @};-
    خصدرا رو دارم. زیادم داشتم. یه مقداریش و تبدیل به فملی و مقداریش و تبدیل به فاذر کردم. فاذر که تعلیق شد. ببینیم فملی چی میشه. بقیه خصدرا و دارم. ایشالا همینجوری بالا بره. نصف سبدم بسته اس. دوتاش باز شد امروز. ثعتما و وثنو. هر دوش هم منفی باز شد.
    تو این بازار سبز نمیدونم چرا منفی باز شد. اقبالمون تمبیده فعلا :D
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

هفتگی معمولی:
      میانگین سود شرکت کنندگان: ‪٥٫٢
      پایه:
      میانگین سود شرکت کنندگان: ‪٧٫٥
      شاخص:
      ‪٢٫٧%
      ماهانه:
      میانگین سود شرکت کنندگان: ‪٣٠٫٢
      ---------------------------

چند بار ما خدمت عزیزان عرض کردیم؟
      باز هم پایه‌ای‌ها بهتر بودند. به قول جناب زوربا: فاعتبروا یا اولی الابصار!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نکات:
        مسابقات دوباره شب (اگر خاطرم باشد) به روزرسانی می‌شود.
        برای تایید سبد در حقیقت باید اکنون یعنی ساعت ۱۲٫۵ ملاک صف‌های خرید قرار گیرد!!! نه جمعه‌شب!!! /:.happysmiley:./ ولی چون نمی‌شود... همان جمعه‌شب ملاک قرار می‌گیرد... (این هم یکی از راه‌درروهای مسابقه است که خدمت دوستان صادقانه عرض کردیم هر کسی دوست داشته باشد ستاره بگیرد!/:.winksmiley02.:/) (پیش‌تر هم چندین راه‌دررو خدمتتان گفته بودیم.)
        با جناب علیرضای عزیز (iligal) صحبت می‌کردم... اظهار تمایل می‌کردند و ممکن است این هفته یا پس از مدتی بیایند و برگزاری مسابقه را دست بگیرند. خلاصه ما را ندیدید حلال کنید. /:.rolleyessmileyani
        علاوه بر آن نکته‌ی بالا (بازار پایه) - باید دقت کنیم که دیگر دور دور شاخص کل نیست (فعلا دست کم) و نیز اینکه سود نمادهای تکراری باز هم به شدت بالاتر بوده از نمادهای غیرتکراری!
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• SANA90
          عضو عادی
          • May 2019
          • 194

سلام
          من یه پیشنهاد داشتم. اگه امکان داره اساتید محترم هنگام معرفی سهام برای شرکت در مسابقه، یه اشاره هم داشته باشند؛ که خودشون هم از اون سهم در سبد دارند یانه؟ خیلی خوب میشه و ماهم میتونیم با اطمینان بیشتری از سهام پیشنهادی استفاده کنیم.
          مثلا من از سهامی که جناب آباد خریدشون رو اعلام میکنند با اطمینان میخرم و خیالم راحته.
          پیشنهاده و میتونه اختیاری باشه.

نظر

• Babak1
            ستاره‌دار (12)
            • Jul 2013
            • 119

عرض سلام و ادب و خسته نباشید

یه سئوال داشتم از ناظر مسابقات، در روز یکشنبه 99/05/05 قیمت پایانی سهم خساپا 493 تومان معادل %15.73+ بوده که مورد تایید سازمان بورس قرارگرفته ولی نه دیروز و نه امروز این قیمت در جدول مسابقات ماهانه لحاظ نشده است، میخواستم خواهش کنم اگر نتایج سهامی که بعد از تایم اصلی بازار معامله میشوند مورد قبول نیست لطفا بفرمایید که برای شرکت در مسابقه انتخاب نشوند
            ممنون

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط Babak1 پست شده است View Post

یه سئوال داشتم از ناظر مسابقات، در روز یکشنبه 99/05/05 قیمت پایانی سهم خساپا 493 تومان معادل %15.73+ بوده که مورد تایید سازمان بورس قرارگرفته ولی نه دیروز و نه امروز این قیمت در جدول مسابقات ماهانه لحاظ نشده است، میخواستم خواهش کنم اگر نتایج سهامی که بعد از تایم اصلی بازار معامله میشوند مورد قبول نیست لطفا بفرمایید که برای شرکت در مسابقه انتخاب نشوند
              ممنون
              سلام و عرض ادب و احترام. @};-
              تایید کردنش را نمی‌دانم.
              ولی در مورد قیمت خرید و قیمت فروش: از آنجایی که نتایج ساعت ۱۲:۳۰ اعلام می‌شود و بنده مستقیما قیمتی را که سازمان بورس در آن ساعت اعلام کرده را وارد می‌کنم (به صورت خودکار) طبیعتا باید قیمت این نماد، تا زمانی که در ساعات متفرقه داد و ستد می شود، با یک روز تاخیر وارد شود.

یک توضیح بدهم خدمت شما و همه‌ی شرکت‌کنندگان عزیز در مورد این مشکل...

توضیح در مورد زمان اعلام نتایج (و مشکل‌های ما با سازمان بورس)
              -----------------------------------
              ببینید...
              من/ما چند راه داشتیم... یا اینکه ۱- می‌آمدیم نتایج را ساعت ۱۳ -۱۴ و احیانا ۱۵ یا حتی بعد از آن اعلام می‌کردیم... یا اینکه ۲- طبق روال گذشته مبنا را همان ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه می‌گرفتیم...
              این حالت دوم (راس ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه) انتخاب شد. به خاطر اینکه هم ۱- ممکن است من نوعی یادم برود نتایج را مرتب هر روز و در یک زمان اعلام کنم. و هم ۲- نظم اعلام نتایج در راس یک زمان مشخص از بین می‌رفت و هم ۳- جذابیت مسابقه کاهش می‌یافت به خاطر اینکه نتایج تا داغ است باید اعلام شود. نه زمانی که بیات شد و هم اینکه ۴- این ساعت‌های متفرقه‌ای که سازمان بورس اعلام می‌کند اصلا ساعات مشخصی نیست. مانند قوانین من‌درآوردی هر روزه‌شان این ساعات هم هر روز چیزهای جدیدی می‌شود... در آغاز تنها یک ساعت ۱۲:۳۵ تا ۱۴:۳۰ بود... ولی مداوم بعد از آن هی کم و زیادش کردند... آخرین زمانی که من داشتم نگاه می‌کردم مربوط به ده نماد بود با زمان‌های مختلف که این اواخر حتی به ساعت ۱۵:۳۰ و بعد از آن هم کشیده شده بود!!! و هم اینکه ۵- موضوع ابطال معاملات هم هست. یعنی حتی بعد از ساعت ۱۵ - ۱۶ هم اگر نتایج اعلام شود باز ممکن است توسط سازمان بورس نتایج باطل اعلام شود...
              پس:
              تصمیم گرفتم که نتایج در روزهای معمول بین هفته در همان ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه اعلام شود و فقط در مورد نتایج روز آخر (چهارشنبه) نتایج علاوه بر ساعت ۱۲:۳۰ یک بار دیگر در ساعت‌های پایانی شب هم اعلام شود یا همان نتایج به روز رسانی شود.
              (در این حالت تنها همان مشکل یک روز تاخیر در اعلام نتایج نمادهایی مانند خساپا را داریم... که در روز آخر (روز اصلی) هم با به روز رسانی‌ای که انجام می‌شود مشکلی نخواهد بود.)

یا علی.
              @};-
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط Babak1 پست شده است View Post

ممنون
                ببخشید... در مورد خساپا و اخابر موضوع چیز دیگری است. (البته خوب شد توضیح بالا را هم من دادم دوستان ببینند.)
                خساپا و اخابر در جدول درج شده که قیمت خرید ندارند. یعنی رایانه در روز چهارشنبه‌ای که مسابقه آغاز شده قیمت این نماد را پیدا نکرده. (احتمالا این را شما از سبد ماه گذشته انتقال داده‌اید.)
                من این موارد را (یعنی انتقال نمادهایی که از ماه گذشته انتقال پیدا می‌کنند را) باید به صورت دستی قیمت‌هایشان را وارد کنم.
                دوستان اگر کسی قیمت خرید اخابر و خساپا را می‌داند بفرماید.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ببخشید... در مورد خساپا و اخابر موضوع چیز دیگری است. (البته خوب شد توضیح بالا را هم من دادم دوستان ببینند.)
                  خساپا و اخابر در جدول درج شده که قیمت خرید ندارند. یعنی رایانه در روز چهارشنبه‌ای که مسابقه آغاز شده قیمت این نماد را پیدا نکرده. (احتمالا این را شما از سبد ماه گذشته انتقال داده‌اید.)
                  من این موارد را (یعنی انتقال نمادهایی که از ماه گذشته انتقال پیدا می‌کنند را) باید به صورت دستی قیمت‌هایشان را وارد کنم.
                  دوستان اگر کسی قیمت خرید اخابر و خساپا را می‌داند بفرماید.
                  روی نمودار خودم نگاه کردم... خساپا ۲۹ام تیر ماه قیمتش بوده ۴۲۶۰.... پس وارد می‌کنیم:
                  خساپا خرید ۴۲۶۰
                  اخابر هم انگار بیشتر از یک ماه است که بسته است... این هم آخرین قیمتی که من ازش دارم هست: ۱۷۶۳۰... پس وارد می‌کنیم:
                  اخابر خرید ۱۷۶۳۰
                  بسیار عالی.
                  ان‌شاءالله از فردا نتایج این دو نماد درست نشان داده می‌شود.

(البته من دقیق مقررات را در این مورد نمی‌دانم... نمی‌دانم آخرین قیمت بسته بودن نماد باید وارد شود یا قیمت آغازین آن ماهی که شرکت‌کننده نخستین بار این نماد را در مسابقه معرفی کرده (و پس از آن ماه‌های دیگر سبدش را انتقال داده... احتمالا همین کاری که ما کردیم درست است.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• مهدی999
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 189

پاسخ : مسابقه هفتگی بازار پایه

با سلام و عرض ادب
                    با توجه به اختلال بوجود آمده در هسته معاملات امروز و دوام معاملات در حال حاضر و عدم اتمام زمان بازار، قیمتهای پایانی و مجموع نسبت به جدول درج شده مغایرت دارد و لازم است این موارد در نظر گرفته شود.
                    ارادت
                    آخرین ویرایش توسط مهدی999؛ 2020/08/03, 12:51.
                    [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

پاسخ : مسابقه هفتگی بازار پایه

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                      با سلام و عرض ادب
                      با توجه به اختلال بوجود آمده در هسته معاملات امروز و دوام معاملات در حال حاضر و عدم اتمام زمان بازار، قیمتهای پایانی و مجموع نسبت به جدول درج شده مغایرت دارد و لازم است این موارد در نظر گرفته شود.
                      ارادت
                      سلام.
                      درست می‌گویید.
                      ولی به پاسخ‌های پیشینی که در این جستار آمده هم یک نگاه بیاندازید.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

توضیح در مورد زمان اعلام نتایج (و مشکل‌های ما با سازمان بورس)
                        -----------------------------------
                        ببینید...
                        من/ما چند راه داشتیم... یا اینکه ۱- می‌آمدیم نتایج را ساعت ۱۳ -۱۴ و احیانا ۱۵ یا حتی بعد از آن اعلام می‌کردیم... یا اینکه ۲- طبق روال گذشته مبنا را همان ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه می‌گرفتیم...
                        این حالت دوم (راس ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه) انتخاب شد. به خاطر اینکه هم ۱- ممکن است من نوعی یادم برود نتایج را مرتب هر روز و در یک زمان اعلام کنم. و هم ۲- نظم اعلام نتایج در راس یک زمان مشخص از بین می‌رفت و هم ۳- جذابیت مسابقه کاهش می‌یافت به خاطر اینکه نتایج تا داغ است باید اعلام شود. نه زمانی که بیات شد و هم اینکه ۴- این ساعت‌های متفرقه‌ای که سازمان بورس اعلام می‌کند اصلا ساعات مشخصی نیست. مانند قوانین من‌درآوردی هر روزه‌شان این ساعات هم هر روز چیزهای جدیدی می‌شود... در آغاز تنها یک ساعت ۱۲:۳۵ تا ۱۴:۳۰ بود... ولی مداوم بعد از آن هی کم و زیادش کردند... آخرین زمانی که من داشتم نگاه می‌کردم مربوط به ده نماد بود با زمان‌های مختلف که این اواخر حتی به ساعت ۱۵:۳۰ و بعد از آن هم کشیده شده بود!!! و هم اینکه ۵- موضوع ابطال معاملات هم هست. یعنی حتی بعد از ساعت ۱۵ - ۱۶ هم اگر نتایج اعلام شود باز ممکن است توسط سازمان بورس نتایج باطل اعلام شود...
                        پس:
                        تصمیم گرفتم که نتایج در روزهای معمول بین هفته در همان ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه اعلام شود و فقط در مورد نتایج روز آخر (چهارشنبه) نتایج علاوه بر ساعت ۱۲:۳۰ یک بار دیگر در ساعت‌های پایانی شب هم اعلام شود یا همان نتایج به روز رسانی شود.
                        (در این حالت تنها همان مشکل یک روز تاخیر در اعلام نتایج نمادهایی مانند خساپا را داریم... که در روز آخر (روز اصلی) هم با به روز رسانی‌ای که انجام می‌شود مشکلی نخواهد بود.)

یا علی.
                        @};-
                        جالب بود...
                        همان روزی که این را نوشتم یک نمادی (گمان کنم شپنا بود) تا ساعت ۱۶:۳۰ انگار داد و ستدهایش ادامه داشت!

یک بار دیگر بگویم خدمت عزیزان: چهارشنبه علاوه بر ساعت ۱۲ و نیم، یک بار دیگر هم نتایج در ساعات بعدی (شب) به‌روزرسانی می شود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• revolution
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 208

خوب شد من ستاره ندارما
                          وگرنه این هفته چنتاشو از دست میدادم :))))

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

نتیجه مسابقه‌ها به روز رسانی شد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نتیجه‌ها باز هم به‌روزرسانی شد. ساعت ۲۱ و ۳۲ دقیقه. نتیجه‌ها نهایی می‌باشد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نتایج ساعت ۲۲ دوباره به روز رسانی شد. نتایج نهایی است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X