گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    این نتایج مربوط به ٦مین روز(روز نهایی) مسابقات هفتگی و مربوط به بازه ی زمانی ١٣٩٩/٥/١٥ تا ١٣٩٩/٥/٢٣می باشد.
    سازمان بورس در آخرین اقدام ورداشته تاریخ را زده ۲۳ ام!

نمی‌دانم والا... مگر این تاریخ‌ها را دستی وارد می‌کنند که اشتباه ممکن است بشود؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اسیری شده‌ایم به خدا ها...
      نمی‌دانم مسابقات را دقیقا چه زمانی باید برگزار کنم...
      هر روز یک ساعت جدید می‌دهند...
      تا دو سه روز پیش که تقریبا ۹۰ درصد بازار ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه کارشان تمام می‌شد همان زمان اعلام می‌کردم...
      ولی اکنون بخش بزرگی از بازار را انداخته‌اند ساعت ۱۵

/:.mellowsmiley.:/
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مسابقات نهایی دوباره ساعت ۲۱ امروز (چهارشنبه) به روز رسانی شد.
        ------------------------
        دوستان؛
        اگر احیانا نمادی که انتخاب کرده‌اید افزایش سرمایه داشته یا سود نقدی تقسیم کرده حتما به من بگویید به صورت دستی قیمت جدید را وارد کنم و شبیه تصویر زیر در مسابقه درج شود:

در غیر این صورت ممکن است حقی از شما زایل شود.
        -----------------------
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• ناظر مسابقات
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 888

با سلام و احترام

ستاره برندگان اخیر مسابقات اعمال شد.
          با توجه به اینکه پیش بینی نفر اول مسابقات هفتگی بیش از یک درصد با میزان تغییرات هفتگی اختلاف داشته به ایشان ستاره ای تعلق نگرفت.

نظر

• ناظر مسابقات
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 888

با سلام

ستاره کاربران برنده مسابقات این هفته اعمال شد.

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

سلام محمد حسین عزیز ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت بابت همکاری کامل در زمینه اجرای مسابقات

من دیشب به علیرضا جان پیام دادم که صندوق ها قابل قبول نیستن و طبق قانون مسابقات به ماننده حق تقدم هستن که قابل قبول نیستن ولی الان دارم میبینم تایید شدن!!!

البته خب من دیگه مسئولیتی ندارم و تصمیم نهایی با خودتون هست و هر تصمیمی گرفتین اوکی هست!!!
              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• مباشر
                ستاره دار (1)
                • May 2019
                • 385

با سلام
                بنده پیشنهاد کفراور و ثنطام رو داده بودم چرا تایید نشده

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  سلام محمد حسین عزیز ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت بابت همکاری کامل در زمینه اجرای مسابقات

من دیشب به علیرضا جان پیام دادم که صندوق ها قابل قبول نیستن و طبق قانون مسابقات به ماننده حق تقدم هستن که قابل قبول نیستن ولی الان دارم میبینم تایید شدن!!!

البته خب من دیگه مسئولیتی ندارم و تصمیم نهایی با خودتون هست و هر تصمیمی گرفتین اوکی هست!!!
                  سلام علیکم.
                  اتفاقا بنده هم دیروز با جناب جمالی در این زمینه داشتم گفتگو می‌کردم.
                  نگر من دقیقا برعکس شما بود. من گفتم چون در قانون مسابقه بیان نشده صندوق‌ها ممنوع هستند پس اگر در عمل بیاییم سبد شخصی که صندوق انتخاب کرده را حذف کنیم خدا نکرده ممکن است در حقش ظلم می‌شود.
                  اگر بخواهیم ممنوع کنیم ابتدا در قانون (پیش از اعلام نخستین سبد) این را اعلام کنیم.
                  و در مورد همین بودن یا نبودن در قانون هم... باز من گمانم این است که صندوق‌ها باشند بهتر است???. یا در مسابقه اصلی باشند یا در مسابقه بازار پایه.
                  (کلا پیشنهاد من (به شما و دیگر مدیران عزیز) این است که تا جای ممکن گزینه‌ها زیاد باشد برای شرکت در مسابقه. من قابلیتش را ندارم وگرنه حتی پیشنهاد می‌کردم دلار و یورو و زر آب شده و سپرده‌بانکی را هم به گزینه‌های مسابقه‌ی بازار پایه بیافزاییم! تمام چیزهایی که یک سرمایه‌گذار مانند ما می‌تواند به آن بیاندیشد و هفتگی/ماهانه در آن سود کند.)

البته مسئولیت تایید/رد سبدها با جناب جمالی است و من به کل دخالتی در این موضوع نمی‌کنم و دوست هم ندارم بکنم. صرفا دیدگاه شخصی است.

پی‌نوشت: از این که برگشتی خیلی خوشحالم. /:.Heart.:/
                  پی‌نوشت: در مسابقات دیدم نام یکی از کاربران اشتباه درج شده. اکنون اصلاحش می‌کنم و فردا درست می‌شود ان‌شاءالله.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

نام من هم toya123 ثبت شده. تو یکی از مسابقات البته.
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

نتیجه ی مسابقات نشون داد که بهترین سهم این هفته (از بین سهامی که دوستان انتخاب کرده بودند)
                      گکوثر بود.
                      چه خوبه توی این بازاز 12.5 درصد سود داده.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

و خوشحالم که بهترین سهم از بین سهام انتخابی دوستان در مسابقه ماهانه رو در پرتفوی خودم داشتم.
                        فملی این ماه از بین سهامی انتخابی دوستان بیشتری سود رو داده.
                        البته من که تو ضرر بودم و با منفی 5 درصد ضرر هم فروختم. /.:biggrinsmiley.:/
                        این نشون میده مهم داشتن فلان سهم توی سبدت نیست.
                        مهم اینه کی و کجا بخری /.:biggrinsmiley.:/
                        اما خب انصافا اگه همون زمان که تصمیم به تک سهم شدنش گرفتم این کار و کرده بودم الان حداقل به جای این همه ضرر فقط 5 درصد ضرر کرده بودم.
                        و این خودش توی این بازار سود بود.
                        و به موقع هم که فروختمش.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          نتیجه ی مسابقات نشون داد که بهترین سهم این هفته (از بین سهامی که دوستان انتخاب کرده بودند)
                          گکوثر بود.
                          چه خوبه توی این بازاز 12.5 درصد سود داده.
                          تو این بازار بد رفته‌اند دنبال این گروه. {۲} {۳}
                          ------------------
                          غزر هم امروز اگر اشتباه نکنم علائم نوسان‌گیری می‌داد.
                          وپاسار هم همین‌جور...
                          بسیاری دیگر هم همین‌جور...
                          -------------------
                          ولی:
                          یک راهبرد هم در این بازارها این است که نقد بمانیم.
                          تو بازاری که نود درصد نمادهایش منفی است (بلکه بیشتر)، اگر بخواهیم نوسان بگیریم احتمال این که نوسان ما را بگیرد زیاد است.
                          در بازاری که پنجاه درصد نمادهایش مثبت است احتمال این که یک نفر همین‌جوری (شیر یا خط بیاندازد) یک نماد بردارد و نوسان بگیرد حدود ۵۰ درصد است...{۱} حالا یک نفر که توانایی دارد این ۵۰ درصد را می‌تواند به ۶۰ - ۷۰ - ۷۵ یا ۸۵ درصد برساند. اما همچنان ۱۵ - ۲۰ درصد احتمال اشتباه و شکست در نوسان‌گیری را دارد.
                          ولی در بازاری که ۹۰ درصد نمادهایش منفی است شخص معمولی به احتمال ۹۰ درصد شکست می‌خورد و شخص با تجربه به احتمال ۵۰ درصد.
                          نتیجه‌گیری این که: طبق این راهبرد داد و ستدی شخص در این بازارها نباید نوسان‌گیری کند. حتی اگر بلد باشد.
                          پی‌نوشت: این موضوع در مورد نوسان‌گیری روزانه بود. یعنی خرید و فروش در یک روز. و مخصوص امروز بود و فردای کاری. در کل مخصوص زمانی است که در آن احتمال این را بدهیم که روز بعد یا همان روز بیشتر از ۶۰ درصد نمادهای بازار سبز هستند.
                          -----------------------
                          پانویس:
                          {۱} البته کمتر... حدود ۴۰ درصد هم کمتر... ولی حالا دست بالا گرفتیم.
                          {۲} پیش‌تر می‌رفتند سراغ قندی‌ها. یعنی همیشه بازار که خراب می‌شد می‌رفتند می‌زدند زیر گروه قند! ولی این یکی دو ساله گروه‌های دیگر هم آمده‌اند... گروه سیمان... گروه زراعت... گروه غذا... گروه بیمه... رایانه... کلا گروه‌های کوچک بدون حقوقی یا با حقوقی ضعیف (نسبت به توان خریدار) که افت کرده باشند برای بتا منفی شدن در بازار منفی بسیار مناسب هستند.
                          {۳} سمگا هم امروز یک چیزهایی از خودش نشان می‌داد. (من فکر می‌کردم یک بار برای همیشه این را ده درصدی کرده‌اند رفته پی کارش... ولی اکنون می‌بینم یک بار ۱۰ درصدی است و یک بار ۵ درصدی! انگار بازی است.)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/09/02, 18:38.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                            ستاره دار(6)
                            • Mar 2013
                            • 639

سلام و بانشکر از برگزار کنندگان مسابقات فکر کنم یه مشکلی که تو اجرای مسابقات پیش آمده اینه دقیقا نمادهای تایید شده تو ارزیابی و جدول نهایی نمیان بلکه همه نماده بدون توجه به تایید شدن یا نشدن تو جدول نهایی میان

بطور مثال مسابقه هفتگی سبد خودم فقط کبافق و و خاور باید باشه

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                            کبافق
                            قجام
                            وخاور
                            کهرام
                            نمرینو
                            حجم و نسبت های مناسب

14- تائید شد.( کبافق ، وخاور )

نمرینو : مغایر با قوانین - حجم صف بیش از حجم ماه.
                            قجام : مغایر با قوانین - نماد بازار پایه است.
                            قجام : مغایر با قوانین - نماد بازار پایه است.
                            دلایل انتخاب خلاصه عنوان گردیده است.

لطفا حتما بررسی کنید تا کسی متضرر نشه این هفته و هفته های قبل حتی

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                              سلام و بانشکر از برگزار کنندگان مسابقات فکر کنم یه مشکلی که تو اجرای مسابقات پیش آمده اینه دقیقا نمادهای تایید شده تو ارزیابی و جدول نهایی نمیان بلکه همه نماده بدون توجه به تایید شدن یا نشدن تو جدول نهایی میان

بطور مثال مسابقه هفتگی سبد خودم فقط کبافق و و خاور باید باشه

لطفا حتما بررسی کنید تا کسی متضرر نشه این هفته و هفته های قبل حتی
                              سلام. فقط برای شما این‌گونه است؟ یا برای کس دیگری هم این مشکل بوده؟
                              (الان برای شما را اصلاح می‌کنم.)
                              بسیار متشکرم از این که یادآوری فرمودید. ???
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پرسش از دوستان:
                                آخرین زمانی که سازمان بورس قیمت‌ها را تغییر می‌دهد چه زمانی است؟
                                به عبارت دیگر: کی آخرین بار نتایج پایان هفته را اعلام کنم؟ همین ساعت دوازده و نیم؟ یا ساعت سه؟ یا چهار؟ یا شش؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X