گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آپولون
    ستاره دار (1)
    • Dec 2015
    • 627

پاسخ : مسابقه هفتگی شاخص کل

جناب مدیر مربوطه این چه وضعشه؟ این دومین بار هستش که نفر اول میشم اما یه نصفه ستاره هم بهم تعلق نمیگره!؟ چرا؟ ستاره نمدهید به بنده لااقل یک آفرین صد آفرین ی به بنده بگوید لطفآ تبعیض نژادی بین فقیر فقرا و بچه سوسول ها تا چه حد! این که نشد همش تخمین درست ولی دریغ یک باریکلا! حیف از این همه فسفر مغزی که بابت این همه تخمین درست سوزانده و نتیجه ای حاصل نکردم! تف به این روزگار...

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
      جناب مدیر مربوطه این چه وضعشه؟ این دومین بار هستش که نفر اول میشم اما یه نصفه ستاره هم بهم تعلق نمیگره!؟ چرا؟ ستاره نمدهید به بنده لااقل یک آفرین صد آفرین ی به بنده بگوید لطفآ تبعیض نژادی بین فقیر فقرا و بچه سوسول ها تا چه حد! این که نشد همش تخمین درست ولی دریغ یک باریکلا! حیف از این همه فسفر مغزی که بابت این همه تخمین درست سوزانده و نتیجه ای حاصل نکردم! تف به این روزگار...
      خیلی عالی پیشبینی کرده بودی من بهت تبریک میگم و واست دست میزنم دمت گرم عالی بود فدای اینهمه استعداد

مدیر هم بهت ستاره میدهد صبر کن حالا شاید دستش گیر باشد
      آپولون کولاک کردی
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

شما اول نشدید آی دی دقیق اول شده! آپدیت امروز نیستش

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3145

در اصل توسط دقیق پست شده است View Post
          با سلام و عرض ادب 1625000
          شیرینی داره اگر بشه.

نظر

• دقیق
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 309

همیشه بازار افراد رو غافلگیر میکنه این هفته یا به این عدد میرسیم یا یا میریم1480 که بنده خوش بین هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت
              • سلام خدمت دوستان.
              • نتیجه‌های مسابقه‌های هفتگی این هفته در جستارهای مربوطه اعلام شد.
              • لطفا به غیر از قرار دادن سبد، نوشته‌ی دیگری در آن جستارها نگذارید. (جستار مخصوص گفتگو در مورد مسابقه‌ها، اینجا است.)
              • همان‌گونه که عرض کرده بودم این کار با تاخیر صورت گرفت.
              • تغییرات ستاره‌های عزیزان نیز هم‌اکنون اعمال شد.
              • یا علی.

----------------------------
              جزئیات تغییرات ستاره‌های این هفته:
              نام مسابقه رتبه کاربر تعداد ستاره (افزایش/کاهش) شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
              990912 هفتگی پایه نتایج mohsen.mirzad 1 ستاره دار (1) ۲
              ‪۲۴ i177177 -1 ستاره دار(2) 1
              990912 هفتگی معمولی نتایج navasan 1 ستاره دار(28) 29
              ‪۳۷ ali141 -1 ستاره دار(2) 1
              شاخص990912نتایج ‪دقیق 1 ستاره دار (1) 2
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

پیشنهاد میکنم مسابقه دوماهانه یا فصلی هم اضافه بشه تا علاوه بر نگاه نوسانی و کوتاه مدتی بشه با نگاه سرمایه گذاری حداقل چند ماهه هم در مسابقات شرکت کرد. با سپاس

نظر

• گل یاس 3
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 74

با سلام اقای جلالی.......حقبتش من تازه واردم و ناشی..من در مسابقه ی بازر پایه شرکت کردم و سهم وپسا هم جزو سبدم بو ولی در مسابقه جزو امتیاز دهیم حساب نشده میشه لطف کنین و یه نگاه بندازین با تشکر....

نظر

• Samk
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 447

پاسخ : مسابقه ماهانه سایت بورسی

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
                    سلام

شاروم
                    مادیرا
                    وسینا
                    وصنعت
                    ====================

شاروم : بنیاد خوب ، روند صعودی ، شناور پایین
                    مادیرا : صدور مجوز افزایش سرمایه
                    وسینا : صدور مجوز افزایش سرمایه
                    وصنعت : اصلاح عمیق و احتمال برگشت و بنیاد خوب و رشد زیر مجموعه ها
                    نسوان جان
                    ماديرا جقدر افزايش دارد و إز كجا؟
                    ممنون

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

با سلام

شپترو
                      لکما
                      شساخت

از مدیران این تالار استدعا دارم و التماس میکنم لطفآ هر چه زودتر ستاره من را به اینجانب بدهید ما زیر خط فقرها دلمان به همین چیزا خوش است که از شما مدیران ستاره ای چیزی آفرینی دمت گرمی دریافت کنیم نه اینکه با تاخیر در ستاره دادن شما انگیزه فعالیت در بازار بورس را بی خیال شده و دچار افسردگی مزمن بشوم و بروم در کوچه کدایان اهل محل مشغول به کسب روزی شوم! خواهشآ نگذارید این همه استعداد از این بازار به صنعت تکدی گری کوچ کرده و در آنجا خرج شود. با تشکر
                      سلام.
                      مگر شما هفته‌های گذشته ستاره دریافت کرده‌اید؟ اگر بوده لطفا پیوند نتایج آن هفته را به همراه پیوند سبد خودتان اینجا قرار دهید.
                      سپاس.
                      یا علی.
                      -------------------------------
                      ویرایش:
                      اکنون دیدم «این» هفته شما در یک مسابقه حائز دریافت ستاره شده‌اید.
                      چشم.
                      اکنون تغییرات ستاره‌هایتان را اعمال می‌کنم.
                      و تبریک.
                      یا علی. @};-
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/16, 20:56.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اعمال ستاره‌های این هفته و این ماه هم انجام شد (چهار مسابقه در جمع).
                        جزئیات تغییرات ستاره‌ها به شرح زیر اعلام می‌گردد:
                        نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تعداد ستاره (افزایش/کاهش) شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
                        990828 ماهانه معمولی نتایج farhad1353 ‪۳۸٫۶% زقیام (‪۲۹٫۱%‬) زشگزا (‪۹٫۱%‬) حسینا (‪۳۴٫۹%‬) قصفها (‪۳۸٫۲%‬) زمگسا (‪۸۱٫۹%‬) 2 ستاره دار (9) ستاره دار (11)
                        ‪۲ matin ‪۳۱٫۰% کگاز (‪‎−۰٫۳%‬) فاذر (‪۱۴٫۷%‬) زمگسا (‪۸۱٫۹%‬) ستران (‪۲۷٫۶%‬) 1 ستاره دار(13) ستاره دار (14)
                        ‪۳ وحید 20 ‪۳۰٫۷% اسیا (‪۴۵٫۷%‬) فاذر (‪۱۴٫۷%‬) قشکر (‪۲۷٫۵%‬) قصفها (‪۳۸٫۲%‬) ستران (‪۲۷٫۶%‬) 1 ستاره دار (49) ستاره دار (50)
                        ‪۲۲ sooroosh1315 ‪۳٫۳% ارفع (‪‎−۰٫۲%‬) شگویا (‪‎−۲٫۱%‬) وخارزم (‪۱۴٫۳%‬) وغدیر (‪۱٫۱%‬) -1 ستاره دار (4) ستاره دار (3)
                        ‪۲۳ majid664 ‪۰٫۷% خپارس (‪۳٫۹%‬) وسپهر (‪‎−۹٫۱%‬) ولصنم (‪۱۵٫۷%‬) دارایکم (‪‎−۷٫۸%‬) -1 ستاره دار(3) ستاره دار(2)
                        ‪۲۴ وحید خزایی ‪‎−۶٫۵% کحافظ (‪‎−۱۳٫۹%‬) کسعدی (‪‎−۱۷٫۸%‬) وتوس (‪‎−۱۲٫۹%‬) دشیمی (‪۱۸٫۸%‬) -1 ستاره دار(1) 0
                        990919 شاخص نتایج ‪sooroosh1315 ‪۱٬۴۷۵٬۰۱۰ ‪۶۱٬۵۶۰ ‪۴٫۱% 0
                        990919 هفتگی پایه نتایج آپولون ‪۱۷٫۹% ثجوان (‪۲۱٫۹%‬) شزنگ (‪۱۳٫۹%‬) 1 0 ستاره دار (1)
                        ‪۲۰ شاخص کل3000 ‪‎−۶٫۰% خکاوه (‪‎−۸٫۴%‬) غبهار (‪‎−۴٫۷%‬) وکادو (‪‎−۴٫۹%‬) -1 0 0
                        990919 هفتگی معمولی نتایج aa82lireza ‪۶٫۳% لخزر (‪۶٫۶%‬) نمرینو (‪۸٫۶%‬) غالبر (‪۳٫۷%‬) 1 ستاره دار (1) ستاره دار (2)
                        ‪۴۱ ali141 ‪‎−۱۱٫۲% قصفها (‪‎−۱۰٫۷%‬) فرابورس (‪‎−۱۱٫۸%‬) -1 ستاره دار(1) 0
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/19, 19:05. دلیل: ستاره جناب farhad1353 به اشتباه ۱۲ درج شده بود که به ۱۱ تصحیح شد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

هعی روزگار، بین 43 نفر از برترین کارشناسان مجرب فعال در حوزه علوم مالی، اول شدم و ای دریغ از یک ستاره /:.negaran.:/

/:.offtopic.:/ تحلیل ما رو پس بدین /:.offtopic.:/
                          /:.hmmsmiley.:/ :.thumbsdownsmileyan /:.nono.:/
                          :D

ان شاء الله ی موج 3 از پنج بزرگ بیاد همه تلخیا روز های بد رو بشوره ببره >:D<

خدا قوت و تشکر از دوستان برگزار کننده مسابقات، واقعا کار سختیه، مدیریت فضا و حفظ و حراست از سایت.
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            هعی روزگار، بین 43 نفر از برترین کارشناسان مجرب فعال در حوزه علوم مالی، اول شدم و ای دریغ از یک ستاره /:.negaran.:/

/:.offtopic.:/ تحلیل ما رو پس بدین /:.offtopic.:/
                            /:.hmmsmiley.:/ :.thumbsdownsmileyan /:.nono.:/
                            :D

ان شاء الله ی موج 3 از پنج بزرگ بیاد همه تلخیا روز های بد رو بشوره ببره >:D<

خدا قوت و تشکر از دوستان برگزار کننده مسابقات، واقعا کار سختیه، مدیریت فضا و حفظ و حراست از سایت.
                            سلام.
                            شرمنده‌ام.
                            (نمی‌دانم نگاه کردید یا نه؟ یک ستاره از شما کاسته شد.)
                            احساس می‌کنم زمان جناب علیرضا iligal که بود شما همین‌جور ستاره می‌گرفتید ولی زمان من که شده همین‌جور از ستاره‌های شما دارد کاسته می‌شود.

شرمنده. :-??:-| (آن هفته هم که گویا اشتباه کرده بودم یکی اضافه کم کرده بودم. که اگر حواستان نبود یک ستاره‌تان اضافه پریده بود. این هفته حالا نگاه کنید ببینید درست بوده؟ یا نه؟)
                            به جایش ما برایتان دعا می‌کنیم. :D
                            @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              ....

گمان می‌کردم نتیجه خوبی از آب در بیاید. نشد متاسفانه. باز حالا جایگاه بد نبوده. رتبه ۵ام. ولی از دید میزان سود ۲۳ درصد سود کرده. در حالی که میانگین سود نمادهای تکراری ۱۸ درصد بوده (و میانگین سود بدون تکرار هم ۱۶ درصد). که نشان می‌دهد تمام شرکت‌کنندگان آمار بسیار نزدیک به همی داشته‌اند. به عبارت دیگر نتیجه عملکرد این سامانه‌ام زیاد جالب نبوده. احتمالا این ماه هم دوباره همین روش را آزمایش کنم. ببینم چه پیش می‌آید...
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/16, 22:33.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام.
                                شرمنده‌ام.
                                (نمی‌دانم نگاه کردید یا نه؟ یک ستاره از شما کاسته شد.)
                                احساس می‌کنم زمان جناب علیرضا iligal که بود شما همین‌جور ستاره می‌گرفتید ولی زمان من که شده همین‌جور از ستاره‌های شما دارد کاسته می‌شود.

شرمنده. :-??:-| (آن هفته هم که گویا اشتباه کرده بودم یکی اضافه کم کرده بودم. که اگر حواستان نبود یک ستاره‌تان اضافه پریده بود. این هفته حالا نگاه کنید ببینید درست بوده؟ یا نه؟)
                                به جایش ما برایتان دعا می‌کنیم. :D
                                @};-
                                سلام،
                                دشمنتان شرمنده

چی بهتر از دعای خیر، و بهبود وضعیت سبد واقعی خودم، خدا رو شکر این ماه مثبت بود سبد خودم، (ممنون از دعاهای خیرتان، ان شاء الله، حال دل و سبد شما هم سبز پر نور باشه،)

/:.Heart.:/

ان شاء الله جناب علیرضا(ایلیگال) حال و احوالشون خوب باشه و به سود های خوبی برسن @};-

راستی 23 درصد سود هم خوب است، انقدر کمال گرا نباشید، :D
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X