گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

دوستان، لطفا پیشنهاد بهبود مسابقه فعلا ارائه نفرمایید.
    فعلا همین پیشنهاد را دنبال کنیم. ببینیم چند نفر موافق هستند و چند نفر مخالف... تا بعد از بستن پرونده‌ی این پیشنهاد عزیزان پیشنهادهایشان را مطرح بفرمایند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
      در صورت امكان ترتيبي اتخاذ گردد كه سهم تكراري قابل قبول نباشد يعني اگر كاربر پيشنهاد دهنده اول خساپا معرفي كرد بقيه نفرات حق معرفي خساپا رو ندارند
      الان بيشتر كپي برداري ميشه يا تحليل
      من مثلا ميدونم كه معرفي سهم هاي تعدادي از كاربران براساس تحليل هستش
      هر ماه يا هفتگي از كاربراي ستاره دار ومعروف يك سهم انتخاب ميكنم وبعنوان سبد خودم معرفي ميكنم
      با اين امكان سهم هاي بيشتري معرفي ميشه ورقابت سالم تر ميشه
      پیشنهاد خیلی خوبی هست اگر امکانش باشه اجرایی بشه،
      مسابقه هم جذاب تر میشه و هم اولویت داده میشه به کسانی که زودتر سهمی را معرفی میکنند.
      بازار هم اونقدر بزرگ شده که تعداد کافی شرکت وجود داره

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
        درود فراوان :
        وآوا در مسابقه ماهانه شرکت داده شده که افزایش سرمایه داشته ولی به اشتباه در روز آخر با منفی درج گردیده حال آنکه رشدی بیش از ۴۰ درصد در ماه داشته است - لطفا اصلاح گردد - شاد و سلامت باشید
        با سلام . لطفا جدول آخرین روز نتایج مسابقات ماهانه اصلاح شود

باید برگزار کنندگان همیشه و در کلیه مسابقاتبه سهمهایی که افزایش سرمایه داشته اند دقت کنند وگرنه شاید حق یکسری از شرکت کنندگان از بین برود.

فکر کنم ایشان از تفر 21 که آخرهای جدول هستند ، بیان نفر 4 که واقعا تاثیر زیادی داره ولی در کل بعید بدونم ستاره بگیرند
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
          با سلام و ممنون از شما در رابطه با زحماتی که در رابطه با سایت می کشید و مسابقه ای که برگزار می کنید.
          این مسابقه الحق برای بنده خیلی وجهه آموزشی داشته است. شما هر تالاری، هر کلاسی و هر کانالی را عضو بشید و از حضور استادان بهره مند شوید، علی رغم احترامی که برای علمشان قائل هستید، نمی توانید محکی از میزان علم و کاربلدی آنها در این موضوع کسب کنید. (به عبارت دیگر در کسوت استادی همه مدعی هستند ولی در بوته عمل، ملاکی برای ارزیابی آنها برای شما وجود ندارد)...
          در میان این آشفته بازاری که تشخیص استاد از شبه استاد سخت است، مسابقه ای طولانی مدت و عمیق مهارت اساتید را برای تمام خوانندگان این تالار مشخص می کند.
          من کاربر می دانم بر روی حرف چه کسی دارم تکیه می کنم. کسی که در امضای خود نوشته است "درخت هرچه پربارتر افتاده تر" ولی مهارت او از تعداد ستاره های او مشخص است. و صد البته اساتید دیگری که از حضور هر کدام استفاده ها برده ام.
          پ. ن: در این جا بیان کنم که اساتید متعدد دیگری در این فروم فعالیت می کنند که هیچ ستاره ای ندارند و در مسابقه شرکت نمی کرده اند، ولی مهارت آنها بر کسی پوشیده نیست. (مصداق همان گرد و گردو است)...

به این طریق، فروم بورسی توانسته جایگاهی از افراد متخصص در این حوزه شود و به نوعی شاخصی به نسبت عادلانه برای ارزیابی کاربران معرفی می کند. همین مسئله ماهیت فروم را نسبت به مکانهای مشابه تخصصی تر کرده است.
          من به نوبه خود از زحمات تمام کسانی که در این سالها زحمت کشیده اند تشکر می کنم.

البته باید تمام کاربرانی که ستاره دار می شوند، از منظر اخلاقی این مسئله را رعایت کنند که حرف آنها می تواند تأثیر بیشتری بر مخاطب داشته باشد و تا جایی که می توانند، آنها را نسبت به عواقب تصمیماتشان آگاه کنند و از وقوع ناراحتی های احتمالی جلوگیری کنند.

در مورد سیاست تقسیم ستاره، به نظر من برای این که ستاره دادن و گرفتن عادلانه باشد، بهتر است تعداد ستاره تقسیمی با تعداد ستاره دریافتی با یکدیگر برابر باشد. یعنی اگر در هر مسابقه یک نفر ستاره می گیرد به همان میزان هم ستاره کاهش یابد. اگر این مسئله را رعایت نکنیم، به مرور تعداد کسانی که ستاره دارند، به وفور زیاد می شود و امکان تشخیص افراد کاربلد برای مخاطبان سخت تر خواهد شد.

نکته دوم: من دوست دارم بدانم جناب وحید20 چه زمانی و به چه دلایلی این تعداد ستاره را کسب کرده است. مثلا ممکن است تخصص ایشان در بازار کوتاه مدت باشد، یا ممکن است در بازار بلند مدت باشد یا در تشخیص مقدار شاخص. این عدد 50 ستاره به من هیچ دیدی در رابطه با تخصص ایشان نمی دهد. ای کاش می شد به نحوی اینها را از هم جدا کرد. مثلاً متناسب با نوع مسابقات افراد نشان الماس و طلا و پلاتین و ... دریافت می کردند.

نکته سوم: در رابطه با مسابقات، فلسفه اصلی آموزش علت انتخاب سهم ها توسط افراد است. به این ترتیب افراد می توانند یاد بگیرند که فلان کاربر که این هفته ستاره گرفت، با چه هدفی و بر مبنای چه استدلالی این لیست را انتخاب کرد و منجر به برنده شدن او شد. اگر این علت انتخاب سهم با دقت و با جزئیات بیان نشود، فلسفه کار زیر سوال می رود. به نظرم کمی در این رابطه کاهلی می شود. مثلا جناب آقای محمدحسین به دقت می نویسد که مبنای تصمیم گیری اش چیست، ولی در بقیه این مسئله کمرنگ تر است.
          در مورد بازار پایه که به طور مرسوم کسی چیزی نمی نویسد، فقط اسم سهمها بیان می شود. این هم دوباره فلسفه آموزشی بودن مسابقه را زیر سوال می برد.

پیشنهاد کلی:
          بنابراین، پیشنهاد بنده این است که
          1- به جای ستاره، نوع جایزه هایی که داده می شود را تغییر دهیم به چند مدل که هر کدام متناسب با نوع مسابقه است.
          2- تعداد ستاره (یا به عبارت دیگر جایزه) داده شده و گرفته شده با هم برابر باشد.
          3- علت انتخاب سهم یا عدد شاخص در هر کدام از مسابقات بیان شود و این الزام مسابقه باشد.
          4- پس از پیروزی برنده ، از او خواست شود در همان تاپیک به صورت مبسوط علت انتخاب آن سهمها را بیان کند. ( این شرط اعطای ستاره باشد.)
          5- با تغییر تعداد ستاره های داده شده و گرفته شده متناسب با افراد شرکت کننده موافقم. ولی به جای تعداد از شیوه وزن دهی افراد استفاده شود. مثلا به جای این که بگوییم که 40 نفر در این مسابقه شرکت کرده اند، بگوییم 200 ستاره در این مسابقه شرکت کرده اند. شاید این عادلانه تر باشد. مثلا این که کسی توانسته باشد جلوی آقای وحید20 یا نوسان یا .... رقابت کند و از او جلو بزند، برایش کسب امتیاز بیشتری داشته باشد. مانند مسابقات شطرنج.
          البته با توجه به این که تعداد ستاره ها زیاد است، می توانیم از قانون رادیکال +1 استفاده کنیم که اعداد کوچک تر شود (یعنی اگر شخصی ستاره نداشت، معادل یک ستاره محسوب می شود. کسی که یک ستاره داشت (رادیکال 1 + 1) معادل دو ستاره محسوب می شود، شخصی که مثلا 4 ستاره دارد (رادیکال 4 +1) معادل سه ستاره محسوب می شود، و مثلا آقای وحید20 با 50 ستاره می شود (رادیکال 50 +1) یعنی معادل 8 ستاره محسوب می شود.
          6- به نظرم بر مبنای همان قانون بالا، کم شدن ستاره از کسانی که تعداد ستاره بیشتری دارند نیز باید کمی بیشتر از بقیه باشد. البته قانونش را با هم فکر می توان تعیین کرد.

این چیزی بود که به نظر من رسید. امیدوارم دوستان با هفکری بتوانند این محیط را جایگاهی خوب برای رشد و تعالی و افزایش علم مخاطبان و خودمان قرار دهیم.
          با تشکر از شما.
          سلام
          بنظرم هنینکه افراد مخصوصا باتجربه و باسابقه به خود جسارت شرکت در مسابقه میدهند فارغ از نتیجه قابل تقدیر است
          عدم شرکت در مسابقات دلایل مختلف میتواند داشته باشید و همه انهایی که شرکت نمیکنن بخاطر نگرانی از نتیجه نگرفتنو بنوعی از نظر خود افت جایگاه نیست
          ولی انهایی که با کلی سابقه شرکت میکنن عالیست. متوجه هستند کاربران محترم منظورم چه است
          ای کاش همه کاربران و بخصوص اعضای باتجربه و باسابقه در مسابقه شرکت کنن
          دراینصورت این تاپیک میتواند به مفیدترین و کاربردی ترین تاپیک در کل فضای مجازی تبدیل شود ( الانم بسیار مفید است)
          صرف داشتن ادعا تا وقتی در عمل آن را نشان ندادیم انهم در شرایط مختلف و در طول زمان قابل اتکا نیست( بازهم میگویم برخی دلایل خود را در جهت عدم شرکت دارند و منظور همه نیست)

با تشکر
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• دقیق
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 309

با سلام بنده در مسابقه ماهانه بیمه ملت رو هم نوشته بودم.که به اشتباه دیده نشد.لطفا تصحیح بفرمایید

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط دقیق پست شده است View Post
              با سلام بنده در مسابقه ماهانه بیمه ملت رو هم نوشته بودم.که به اشتباه دیده نشد.لطفا تصحیح بفرمایید
              سلام.
              لطفا پیوند نوشته‌ای که در آن سبدتان را معرفی کرده‌اید را (به منظور بررسی سریع‌تر موضوع) قرار دهید.
              ----------------
              جناب جمالی (به عنوان تایید کننده‌ی فعلی سبد) پس از این که مسئله شما را دیدند و بررسی کردند تاییدش را به بنده می‌دهند تا نتایج را اصلاح کنم.
              @};-
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/19, 00:10.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پاسخ : مسابقه ماهانه سایت بورسی

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                درود فراوان :
                وآوا در مسابقه ماهانه شرکت داده شده که افزایش سرمایه داشته ولی به اشتباه در روز آخر با منفی درج گردیده حال آنکه رشدی بیش از ۴۰ درصد در ماه داشته است - لطفا اصلاح گردد - شاد و سلامت باشید
                سلام
                جناب دیباج گرامی، در جستار مسابقه تنها و تنها باید سبد درج شود. نه چیز دیگر.
                محل گفتگو در مورد مسابقه اینجا است. این جستار.
                ------------------
                موضوع مورد اشاره شما بررسی شد، درست بود، تصحیح شد.
                البته تاثیری در نتایج نداشت.
                در ضمن، تبریک عرض می‌کنم، مهارت خوبی در معرفی نمادهای خوب دارید. وآوا رشد تحسین برانگیزی داشته این ماه! دست مریزاد.
                @};-
                در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                با سلام . لطفا جدول آخرین روز نتایج مسابقات ماهانه اصلاح شود

باید برگزار کنندگان همیشه و در کلیه مسابقاتبه سهمهایی که افزایش سرمایه داشته اند دقت کنند وگرنه شاید حق یکسری از شرکت کنندگان از بین برود.

فکر کنم ایشان از تفر 21 که آخرهای جدول هستند ، بیان نفر 4 که واقعا تاثیر زیادی داره ولی در کل بعید بدونم ستاره بگیرند
                سلام. بررسی سود نقدی و افزایش سرمایه به عهده شرکت‌کنندگان است.
                راهنما و قوانین و مقررات را مطالعه کنید. دقیقا هر روز دو سه بار پیوندش قرار داده می‌شود.
                اینجا:
                راهنما و قوانین مسابقات:
                http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post821361
                سپاس. یا علی.
                در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                اگر نمادی که شما (یا کس دیگری) انتخاب کرده‌اید افزایش سرمایه داد یا سود تقسیم کرد این موضوع را در همین جستار اطلاع دهید و در صورت توانایی قیمت تعدیل شده‌ی خرید (قیمت روز آغاز مسابقه یعنی چهارشنبه) را هم بفرمایید تا به صورت دستی (خارج از کارهای خودکار مسابقه) آن را وارد کنم. (اعلام نفرمایید ناخودآگاه حقی از شما ضایع می‌شود.)
                پی‌نوشت: اگر بخواهیم این کار توسط شرکت‌کنندگان انجام نشود نیاز به یک داوطلب داریم که حدود ۱۰۰ - ۱۵۰ نماد را پیوسته (یا دست کم هر چهارشنبه یک بار) بررسی کند. هم از حیث افزایش‌سرمایه و هم از حیث سود نقدی. و سپس آمار این ۱۵۰ نماد را به من اعلام کند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                  سلام
                  بنظرم هنینکه افراد مخصوصا باتجربه و باسابقه به خود جسارت شرکت در مسابقه میدهند فارغ از نتیجه قابل تقدیر است
                  عدم شرکت در مسابقات دلایل مختلف میتواند داشته باشید و همه انهایی که شرکت نمیکنن بخاطر نگرانی از نتیجه نگرفتنو بنوعی از نظر خود افت جایگاه نیست
                  ولی انهایی که با کلی سابقه شرکت میکنن عالیست. متوجه هستند کاربران محترم منظورم چه است
                  ای کاش همه کاربران و بخصوص اعضای باتجربه و باسابقه در مسابقه شرکت کنن
                  دراینصورت این تاپیک میتواند به مفیدترین و کاربردی ترین تاپیک در کل فضای مجازی تبدیل شود ( الانم بسیار مفید است)
                  صرف داشتن ادعا تا وقتی در عمل آن را نشان ندادیم انهم در شرایط مختلف و در طول زمان قابل اتکا نیست( بازهم میگویم برخی دلایل خود را در جهت عدم شرکت دارند و منظور همه نیست)

با تشکر
                  بلی.
                  در ادامه فرمایش دوستان،
                  بسیاری بودند که طبل تو خالی بودند!
                  به درد کانال تلگرامی می‌خوردند!
                  بودند کسانی که از انجمن‌های همسایه و جاهای دیگر می‌آمدند اینجا! استاد استاد به آنها می‌گفتند! جوری می‌نوشتند که اصطلاحا لایک‌خورش بالا بود! جوری که انگار همه‌اش دارند سود می‌کنند!
                  هیچ چیز دیگر...
                  دو بار در مسابقه شرکت کردند، نخست که نشدند بماند، آخر شدند، :D
                  خودشان سرشان را انداختند پایین و تشریف مبارکشان را بردند. :D
                  حالا باز یکسال دیگر که خاطره‌ها فراموش شود دوباره تشریف مبارکشان را می‌آورند. :D

پی‌نوشت: آخر شدن اصلا مهم نیست. بارها و بارها خودم آخر شده‌ام. شمار ستاره هم مهم نیست. حتی شجاعت شرکت در مسابقه را نداشتن هم مهم نیست. مهم این است که طبل تو خالی نباشیم! قمپز در کردن
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• دقیق
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 309

با سلام بیمه ملت چون امکان افزایش سرمایه دارد
                    خاور :نزدیک بودن به مجمع فوق العاده
                    سرچشمه :نداشتن رشد نسبت به همگروهییها
                    حفاری:بنیادی بودن وکف قیمت
                    وسنا:از نظر تکنیکال مناسب
                    بکهنوج:جمع اوری و اغاز رشد
                    هرکدام که مجاز نبود را حذف نمایید

سبد تایید نمی باشد ، تا قبل اتمام مهلت شرکت در مسابقه میتوانید اصلاح فرمایید

وسنا : بازار پایه است و قابل انتخاب نمی باشد.
                    خاور : بازار پایه - متوقف ، قابل انتخاب نمی باشد
                    سرچشمه - حفاری - بکهنوج مورد تایید هستند ولی حداقل تعداد 4 نماد می باشد.

نظر

• bikaraneh
                      عضو فعال
                      • Sep 2014
                      • 638

درود
                      فکر کنم مدیریت مربوط به مسابقات سبد هفتگی، سبد بنده را جهت شرکت در مسابقه فراموش و جا انداخته اند!
                      پ ن:یاد اون طنزی افتادم که عدد جدیدی در علم ریاضیات کشف شده و اون عدد بین 14 و 15 است! /:.yead.:/
                      ارادت

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                      درود
                      1_ کبافق بدلیل بنیادی
                      2_ دی بدلیل تکنیکال و پایان اصلاح
                      3_ دانا بدلیل بنیادی و افزایش سرمایه
                      ارادت

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/19, 15:09. دلیل: قرار دادن نقل قول از سبد معرفی شده
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• دقیق
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 309

این یکی رو دیگه کجای دلم بزارم مدیر محترم.
                        بنده نوشتم 1505000 شما درج کردید 1305000

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

از دوستان کسی هست در مسابقه‌ها همکاری کند؟ (سبدهای ماهانه را در یک پرونده اکسل استاندارد بنویسد و آنهایی که با قوانین هم‌خوانی ندارد حذف کند.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

درود
                            1_سمایه
                            2_خصدرا
                            3_ثخوز
                            ارادت

سبد 8
                            ثخوز حذف شد.
                            (باید می‌نوشتید وثخوز یا سخوز.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

قن آوا در سبد جناب
                              aa82lireza اصلاح شد. (فردا نتیجه‌اش مشخص می‌شود.)
                              ---------------
                              خودکفا از سبد جناب 2FAN حذف شد. به دلیل متوقف بودن در روز برگزاری مسابقه.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

درود
                                فکر کنم مدیریت مربوط به مسابقات سبد هفتگی، سبد بنده را جهت شرکت در مسابقه فراموش و جا انداخته اند!
                                ارادت
                                سلام. تغییر مورد نگر شما انجام شد. یا علی. @};-
                                در اصل توسط دقیق پست شده است View Post
                                بنده نوشتم 1505000 شما درج کردید 1305000
                                تغییر مورد نگر شما انجام شد.
                                این یکی رو دیگه کجای دلم بزارم مدیر محترم.
                                ؟
                                /:.hmmsmiley.:/
                                کجای دلم بگذارم؟
                                ؟؟؟

• ۱۵۰ عدد سبد و نماد است! بررسی اینها دستی انجام می‌شود! هر کسی باشد خسته می‌شود و بالاخره حتی اگر میزان خطای انسانی یک درصد هم باشد از این ۱۵۰-۲۰۰ نماد عدد دو سه تا خطا بیرون می‌آید.
                                • شما یا کس دیگری اگر داوطلب کمک در این بخش است می‌تواند اعلام کند. حتی اگر بتوانید یک ساعت زمان بگذارید و سبدهای تایید شده را یک بار دیگر مرور کنید و همین اشتباه‌ها را در بیاورید هم باز یک کمکی است.
                                • بگذارم صحیح است. نه بگزارم. گذاشتن و گذاردن معنی قرار دادن می‌دهد در صورتی که گزاردن معنی ادا کردن و به جا آوردن می‌دهد. شما دو خط انتقاد نوشتید دست کم یک غلط املایی در آن داشتید. چگونه انتظار دارید کسی ۱۵۰ - ۲۰۰ سبد و پیشبینی را بررسی کند و بدون اشکال باشد؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X