گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
    با درود
    علت اینکه چرا ستاره بنده حذف و رنگ قرمز نام کاربریم به آبی تبدیل شده چیست؟
    سلام.
    دو تا نوشته بالاتر.
    شما یک ستاره داشتید. در مسابقه جزء نفرات پایینی قرار گرفته بودید (۴۰ام اگر اشتباه نکنم). باید یک ستاره‌تان حذف می‌شد. بنده به اشتباه یک ستاره اضافه کرده بودم. که دوستان تذکر دادند و اصلاح کردم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• گل یاس 3
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 74

سلام...لطف کردید بسیار سپاسگزارم....
      در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام
      نخست دکمه‌ی Ctrl+F5 را بزنید روی آن جستار ببینید درست می شود؟
      سپس دکمه‌ی «اولین پست خوانده نشده» را همان بالای نوشته‌های آن جستار بزنید ببینید درست می‌شود؟
      سپس (اگر نشد) در اینترنت جستجو بفرمایید پاک کردن کش یک سایت (مثلا این را می‌آورد: آموزش پاک کردن کش یک سایت خاص در مرورگر گوگل کروم - گویا تک • آموزش و دانلود ) این کار را بکنید ببینید درست می‌شود. (نکته: در این کار رمز عبورتان هم از یاد مرورگر می‌رود! باید دوباره وارد کنید.)

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام.
        ستاره‌های این هفته اعمال شد.
        پیروز باشید.
        یا علی.

جدول:
        نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تعداد ستاره (افزایش/کاهش) شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
        991003 هفتگی پایه نتایج Tse Trader ‪۱۲٫۰% ولانا (‪۹٫۸%‬) حاریا (‪۱۴٫۱%‬) 2 ستاره دار(29) ستاره دار(31)
        ‪۲ کیان 67 ‪۱۰٫۰% کفراور (‪۹٫۸%‬) لپیام (‪۱۰٫۳%‬) 1 0 ستاره دار(1)
        ‪۳ mhjboursy ‪۷٫۵% واحصا (‪۱۵٫۲%‬) ساروج (‪‎−۰٫۳%‬) 1 مدیر(ستاره دار5) مدیر(ستاره دار6)
        ‪۲۵ aa82lireza ‪‎−۸٫۶% فسا (‪‎−۱۰٫۹%‬) داراب (‪‎−۵٫۳%‬) جهرم (‪‎−۹٫۴%‬) -1 ستاره دار (2) ستاره دار(1)
        991003 هفتگی معمولی نتایج ali_nostro ‪۹٫۰% غچین (‪۱۴٫۸%‬) ثاخت (‪۳٫۳%‬) 2 ستاره دار (6) ستاره دار (8)
        ‪۲ شاخص کل 3000 ‪۸٫۲% انرژی3 (‪۱۰٫۵%‬) شکربن (‪۲۰٫۶%‬) ما (‪‎−۷٫۳%‬) تایرا (‪۹٫۰%‬) 1 0 ستاره دار(1)
        ‪۳ majid664 ‪۶٫۳% فباهنر (‪۴٫۷%‬) کچاد (‪۸٫۰%‬) 1 ستاره دار(2) ستاره دار(3)
        ‪۴ AIDIN90 ‪۵٫۸% شاروم (‪‎−۴٫۸%‬) شتوکا (‪۱۶٫۳%‬) 1 ستاره دار(20) ستاره دار(21)
        ‪۵ Javad Paye ‪۵٫۷% کطبس (‪۱۰٫۶%‬) خراسان (‪۰٫۷%‬) 1 ستاره دار(1) ستاره دار(2)
        ‪۴۰ دقیق ‪‎−۱۰٫۰% خمهر (‪‎−۸٫۷%‬) سرچشمه (‪‎−۱۲٫۰%‬) لپارس (‪‎−۸٫۸%‬) حفاری (‪‎−۱۰٫۴%‬) ستاره دار (2) ستاره دار(1)
        ‪۴۱ میثم 103 ‪‎−۱۱٫۳% ثشاهد (‪‎−۱۰٫۲%‬) دی (‪‎−۱۲٫۵%‬) 0 0
        شاخص991003نتایج ‪Mehdi1400 ‪۱٬۳۸۷٬۶۷۸ ‪‎−۱۰٬۱۷۰ ‪۰٫۷% 1 ستاره دار(18) ستاره دار(19)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• aa82lireza
          ستاره‌دار (۴)
          • Feb 2013
          • 150

سلام، این فسا و داراب و جهرم هم پرتفوی من را خراب کرده اند و هم ستاره ام را ازم گرفتند :(
          ولی بالاخره اینها هم توی کوچه شون عروسی میشه. همین روزها نوبتشونه.
          هفته ای که راه افتادن را زود انتخاب کردم.
          واقعا بازیگرش اذیت می کنه و می خواهد همه چیز را از خودش کنه تا بعد قطاری کی همه مسافرانش مال خودش هستن را حرکت بده.
          امید به خدا

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
            سلام، این فسا و داراب و جهرم هم پرتفوی من را خراب کرده اند و هم ستاره ام را ازم گرفتند :(
            ولی بالاخره اینها هم توی کوچه شون عروسی میشه. همین روزها نوبتشونه.
            هفته ای که راه افتادن را زود انتخاب کردم.
            واقعا بازیگرش اذیت می کنه و می خواهد همه چیز را از خودش کنه تا بعد قطاری کی همه مسافرانش مال خودش هستن را حرکت بده.
            امید به خدا
            سلام....
            می‌گویم....
            یک دست نمادها هستند که تا آدم از آنها پیاده می‌شوند حرکت می‌کنند.
            ولی یک دست از نمادها هستند که در آنها اصلا هیچ‌گاه خیر و برکت نیست.
            ببینید اگر احیانا مدل اینها این دومی است الکی وقتتان روی بررسی اینها تلف نشود...
            -------------------------
            مکمل این دو تا موضوع...
            برخی نمادها با برخی آدم‌ها سازش بیشتری دارند. (دقت کردید؟)
            مثلا من از این سه نمادی که شما فرمودید خاطره خوش دارم و هرگاه به اینها روی آورده‌ام نتیجه خوب گرفته‌ام.

خرافه هم نیست. مدل راهبرد آدم به مدل نمودار/بنیاد برخی نمادها بیشتر جواب می‌دهد.
            دقیقا روی کارهای آماری که من می‌کنم هم همین است. برخی سامانه‌های داد و ستدی خودکار من روی برخی نمادها بسیار خوب کار می‌کنند و روی برخی نه. (و حالا یک سامانه دیگر می‌گذارم برعکس است...)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

از جمع مدیران هم سه کاربر این هفته ستاره گرفتند. (قابل توجه آن بنده خدایی که می‌گفت مدیران چرا این همه ستاره دارند!)
              جناب Tse Trader و جناب Mehdi1400 و من/:.happysmiley:./.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• aa82lireza
                ستاره‌دار (۴)
                • Feb 2013
                • 150

سلام....
                می‌گویم....
                ببینید اگر احیانا مدل اینها این دومی است الکی وقتتان روی بررسی اینها تلف نشود...
                مکمل این دو تا موضوع...
                مثلا من از این سه نمادی که شما فرمودید خاطره خوش دارم و هرگاه به اینها روی آورده‌ام نتیجه خوب گرفته‌ام.

خرافه هم نیست. مدل راهبرد آدم به مدل نمودار/بنیاد برخی نمادها بیشتر جواب می‌دهد.
                دقیقا روی کارهای آماری که من می‌کنم هم همین است. برخی سامانه‌های داد و ستدی خودکار من روی برخی نمادها بسیار خوب کار می‌کنند و روی برخی نه. (و حالا یک سامانه دیگر می‌گذارم برعکس است...)
                طبیعتا احساس می کنم از گروه اول باشد. چندین بار میانگین کم کرده ام و یکی دوبار هم نوسان.
                نرم افزاری دارم مانند شما، در اول لیست این سه سهم از مناظر مختلف، لیست می شوند. تنها در یک صورت می تواند خروجی نرم افزار غلط باشد، آن هم این است که شخصی بدون خرید بلوکی خواسته باشد، تمام سهام شناور موجود در بازار را از آن خودش کند، و حالا حالا هم قصد فروش نداشته باشد. در آن صورت است که ممکن است این سهم ها مدتها حرکت نکنند....

بگذریم.

این هفته با تغییرات جدیدی که در نرم افزار داده ام، در مسابقات شرکت خواهم کرد. امیدوارم راهگشا باشد.

پ.ن: با تغییرات جدید نیز فسا و جهرم و داراب دست از صدر لیست برنداشته اند :)

راستی بابت ستاره جدید تون تبریک عرض می کنم.
                به دوستی می گفتم، این هفته در بین 40 نفر ستاره گرفتم و اول شدم، گفت اون وقت چیزی بهت جایزه می دهن؟! گفتم: نه، گفت، خودت را مسخره کرده ای؟! پس به چه دردی می خورد؟! :) :)

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

سلام....
                  می‌گویم....
                  مکمل این دو تا موضوع...

واقعا این 3تا سطر را باید طلا گرفت دقیقا همینطوره....
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام.

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                    واقعا این 3تا سطر را باید طلا گرفت دقیقا همینطوره....
                    @};-
                    در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
                    طبیعتا احساس می کنم از گروه اول باشد. چندین بار میانگین کم کرده ام و یکی دوبار هم نوسان.
                    نرم افزاری دارم مانند شما، در اول لیست این سه سهم از مناظر مختلف، لیست می شوند. تنها در یک صورت می تواند خروجی نرم افزار غلط باشد، آن هم این است که شخصی بدون خرید بلوکی خواسته باشد، تمام سهام شناور موجود در بازار را از آن خودش کند، و حالا حالا هم قصد فروش نداشته باشد. در آن صورت است که ممکن است این سهم ها مدتها حرکت نکنند....

بگذریم.

این هفته با تغییرات جدیدی که در نرم افزار داده ام، در مسابقات شرکت خواهم کرد. امیدوارم راهگشا باشد.

پ.ن: با تغییرات جدید نیز فسا و جهرم و داراب دست از صدر لیست برنداشته اند :)

راستی بابت ستاره جدید تون تبریک عرض می کنم.
                    به دوستی می گفتم، این هفته در بین 40 نفر ستاره گرفتم و اول شدم، گفت اون وقت چیزی بهت جایزه می دهن؟! گفتم: نه، گفت، خودت را مسخره کرده ای؟! پس به چه دردی می خورد؟! :) :)
                    پس دعا می‌کنیم ان‌شاءالله جزء نفرات بالایی باشید. (سامانه‌تان بگیرد.)
                    ---------------------
                    اکنون دارم فسا را نگاه می‌کنم! این که (به قول یک خانم محترمی) این‌قدر حفر کرده دارد می‌رسد به نفت! :D
                    بابا اکنون که زمان این نمادها نیست! بیایید برویم تو کار روند محوری دو زار کاسب بشویم...
                    این کف یابی‌ها برای یک سال بعد است... نه اکنون که به گمان قوی (به گمان من) وارد موج پنج کبیر شده‌ایم!!!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

امروز احتمالا من نیستم. نمی‌توانم نتایج را اعلام کنم. ان‌شاءالله جمعه اعلام می‌کنم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تغییر ستاره شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
                        991010 هفتگی پایه نتایج ali_nostro ‪۱۸٫۰% وایرا (‪۱۸٫۲%‬) سخواف (‪۱۷٫۹%‬) 1 ستاره دار(8) ستاره دار(9)
                        ‪۲ Ali ‪۱۴٫۲% وثخوز (‪۱۵٫۰%‬) فنفت (‪۱۳٫۵%‬) 1 ستاره دار(31) ستاره دار(32)
                        ‪۱۹ 2FAN ‪‎−۳٫۲% غبهار (‪۲٫۳%‬) وشهر (‪‎−۸٫۶%‬) -1 عضو عادی
                        991010 هفتگی معمولی نتایج Mehdi62 ‪۲۳٫۴% خزر (‪۲۶٫۵%‬) کشرق (‪۲۰٫۳%‬) 2 عضو عادی ستاره دار(2)
                        ‪۲ hhhh1339 ‪۲۲٫۱% شتوکا (‪۲۱٫۲%‬) چفیبر (‪۲۲٫۶%‬) شدوص (‪۲۲٫۷%‬) 1 عضو عادی ستاره دار(1)
                        ‪۳ الکساندر آلخین ‪۱۷٫۹% شدوص (‪۲۲٫۷%‬) سبهان (‪۱۷٫۰%‬) سنیر (‪۱۴٫۱%‬) 1 ستاره دار(1) ستاره دار(2)
                        ‪۴ یاکاموز ‪۱۵٫۴% حتوکا (‪۲۱٫۶%‬) کمرجان (‪۹٫۱%‬) 1 عضو عادی ستاره دار(1)
                        ‪۳۳ Milad 999 ‪‎−۶٫۱% برکت (‪‎−۷٫۷%‬) دبالک (‪‎−۴٫۶%‬) -1 عضو عادی
                        ‪۳۴ General ‪‎−۸٫۴% هایوب (‪‎−۷٫۳%‬) شیران (‪‎−۳٫۱%‬) خزامیا (‪‎−۱۶٫۷%‬) شپدیس (‪‎−۶٫۵%‬) -1 عضو جدید
                        شاخص991010نتایج جواد4159 ‪۱٬۳۰۹٬۰۰۰ ‪‎−۱٬۷۵۶ ‪۰٫۱% 1 عضو عادی ستاره دار(1)

با سلام. و عرض تبریک به شرکت‌کنندگان برتر این هفته.
                        به اطلاع می‌رساند تغییرات ستاره‌های این هفته (مطابق جدول بالا) اعمال شد.
                        یا علی.
                        @};-
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

درود..
                          اتکام:اصلاح مناسب
                          نوین:بنیادی خوب و اصلاح قیمتی
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط 2FAN پست شده است
                            خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
                            واسه شما هم گیر میدن
                            شما که خودتون کاراشا رو میکنید(خخخخخ
                            :D:D:D
                            آری! می‌بینی جناب؟!؟؟ اصلا نمی‌گویند اینجا حق آب و گل داریم... یک رانتی چیزی! /:.happysmiley:./
                            حالا جالب است که ما برای جناب Ali هر هفته تقریبا ستاره اعلام می‌کنیم... آن وقت با ما این‌جوری رفتار می‌کنند! /:.winksmiley02.:/
                            مسئولین چرا رسیدگی نمی‌کنند؟ ;;)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Ali
                              ستاره‌دار(64)
                              • Mar 2011
                              • 2536

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
                              کمینا
                              شلرد
                              درضمن سبدای قبلی رو چک کردم کسی سامان و گکیش رو معرفی نکرده
                              اگر گیر الکیه
                              بفرمایید در مسابقات شرکت نخواهم کرد

19. سبد تایید شد.(کمینا ، شلرد)

با سلام و احترام
                              بررسی سبدها بر اساس قوانین مسابقات است و همه اعضا یکسان هستند.
                              گیر الکی ؟؟؟؟؟؟؟؟
                              به نظر کم لطفی میفرمائید.
                              ای کاش فقط یک هفته مسولیت این کار را بپذیرید ، مطمنم پس از آن دیگر این برخورد و با این ادبیات را نخواهید داشت.

نماد سامان در سبد شماره 14 و قبل از پست شما انتخاب شده است .

نماد گکیش در سبد شماره 16 و قبل از پست شما انتخاب شده است .
                              آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2021/01/09, 18:42.

نظر

• Ali
                                ستاره‌دار(64)
                                • Mar 2011
                                • 2536

با سلام و احترام

هدف از مسابقه به اشتراک گذاشتن نظرات هست
                                مگه هدف اول شدن و ستاره گرفتن هست؟؟؟؟؟ تصور من این نیست
                                همه سبدها ی پیشنهادی با قوانین مسابقات تطابق داده میشود و فرقی بین اعضا نیست.
                                پست بالایی را ملاحظه بفرمائید.

در هر صورت اگر در تایید سبدها مشکلی ملاحظه شد لطفا درپیام خصوصی اعلام فرمائید تا بررسی شود.

آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2021/01/08, 23:10.

نظر

در حال کار...
                                X