گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali_nostro
    ستاره‌دار (34)
    • Feb 2017
    • 863

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام

اینکه مدیران دیگر تکلیف نداشتند به شما خبر دهند صحبت کاملاً متینی هست ، البته به شرطی که آن مدیر خود ذینفع نباشد!

اینجانب تنها کمتر از چند ساعت پس از تایید سبدها در هفته پیش ، ایرادها را در این تاپیک نوشتم ... که ساعت پست ارسالی اینجانب خود گویای این مطلب هست ...

لطفا بفرمایید ، پس اصلا منظور از ایجاد این تاپیک چیست ؟ و آیا تایید کننده سبدها ، نباید بعد از تایید سبدها به این تاپیک پس از 7 روز سر بزند ؟

اگر همانطور که گفتید تایید سبدها ممکن است با خطا همراه باشد ، پس اصلا چنین تاپیکی برای چه ایجاد شده ؟

آیا به غیر از این هست که اگر تایید سبدها و یا نتایج اعلامی ایراد داشت ، توسط کاربران در همین تاپیک عنوان شود و ناظر تایید کننده سبدها به این تاپیک مراجعه کند تا در صورت خطای انسانی آنها را برطرف نماید ؟
    جناب بابک از دقت نظر شما در سبدها تشکر میکنم. قابل قدردانی هست.
    ولی مسابقه و ستاره ها رو باید به دید یه دورهمی دید..خیلی فضا رو نباید رقابتی دونست.
    اشتباهی هم شده در تایید سبدها حتما سهوی بوده.
    خیلی جدی نگیرید دیگه مسابقه رو..
    واقعا تایید سبدها و اعلام نتایج کار وقت گیریه و جا داره تشکر کنیم از مدیریت انچمن.

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
      جناب بابک از دقت نظر شما در سبدها تشکر میکنم. قابل قدردانی هست.
      ولی مسابقه و ستاره ها رو باید به دید یه دورهمی دید..خیلی فضا رو نباید رقابتی دونست.
      اشتباهی هم شده در تایید سبدها حتما سهوی بوده.
      خیلی جدی نگیرید دیگه مسابقه رو..
      واقعا تایید سبدها و اعلام نتایج کار وقت گیریه و جا داره تشکر کنیم از مدیریت انچمن.

با سلام

من خودم مدتهای زیادی بحث مسابقات سایت را انجام می دادم و واقعا" فردی که بدون هیچ چشمداشتی وقت می گذارد جای قدردانی دارد ...

بحث من کاملا" واضح بود و به نظرم مجددا" تاکید می کنم این وسط حق کاربر عبدالله محمدی ضایع شده است ... من فقط و فقط بحثم ضایع نشدن حق افراد هست و بس ... من خودم اگر به اشتباه اول بشم هم اعلام میکنم ...

شما خودتان دقیقا" یادتان هست که یکبار سبد شخص شما را ، به خاطر ویرایش غیر قانونی سبد خودشان بعد از تایم زمان مسابقه و به دلیل تکرار ، رد کرده بودند .... یادتان نیست ؟ !!!!!

در ضمن یه مورد را دیدم که شما به اشتباه سهم ثپردیس رو اصلاح کردید که چون به اندازه حجم مبنا معامله نشده ! لازم به توضیح هست که این قانون برای سهامی هست که صف خرید باشند و لا غیر و مشمول ثپردیس نمی شد ... چون اصلا ثپردیس صف خرید نبوده ...

موفق و منصور باشید ...
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• عليرضا جمالی
        مدیر (ستاره‌دار 20)
        • Oct 2010
        • 1295

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        سلام
        در مورد برگزاری مسابقات پیشنهادی داشتم که البته پیش از این نیز مطرح کرده بودم ولی چون به نظرم خیلی مشکل بزرگیه! و به راحتی نیز قابل حله، گفتم شاید مجددا کمی با طول و تفصیل بیشتری بیان بشه خالی از لطف نباشه.
        به نظرم یکی از اهداف برگزاری مسابقات اینه که مثلا اگر فردی تصمیم گرفت هفته آینده سهمی رو بخره و پایان هفته بفروشه، با خرید کدوم سهم‌ها بیشترین سود رو کسب میکنه. در حال حاضر چیزی که برای رشد سهم‌ها ملاک قرار داده میشه، قیمت پایانی هفته گذشته و هفته جاری هست. درحالیکه در بسیاری از اوقات امکان خرید و فروش در قیمت‌های پایانی وجود نداره و پیشنهاد من اینه که به جای اون، تفاوت اولین قیمت در روز شنبه و آخرین قیمت در روز چهارشنبه رو ملاک قرار بدیم و با این کار به بازدهی‌ای که واقعا یک فرد میتونسته با خرید سهم در اون هفته بدست بیاره، نزدیک‌تر میشیم.
        فرض کنید قیمت پایانی دو سهم در چهارشنبه هفته گذشته در صفر تابلو قرار داشته ولی یکی با صف خرید و دیگری با صف فروش بسته شده. حالا اگه کسی بخواد سهمی که با صف خرید بسته شده رو حتما شنبه بخره احتمالا باید شنبه در صف خرید قرار بگیره، درحالیکه سهمی که با صف فروش بسته شده رو احتمالا میتونه به راحتی از صف فروش شنبه اول وقت، خریداری کنه و این یک تفاوت 10 درصدی در این دو سهم ایجاد میکنه که برای یک هفته تفاوت کمی نیست.
        با این روش، از اشتیاق شرکت کننده‌ها برای معرفی سهم‌هایی که صف خرید هستند نیز کاسته میشه. من یه چند هفته‌ نتایج مسابقات رو که چک کردم، متوجه شدم امکان کسب اون بازدهی‌ای که برای برخی از سهام ذکر شده، در اون سهم‌ها وجود نداشته.
        سپاس
        در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
        درود و تشکر از پیشنهاد خوبتون
        از هفته پیش رو مدتی برای تست با پیشنهاد شما محاسبه میکنیم و درصورتیکه مشکلی وجود نداشته باشه با این فرم ادامه خواهیم داد.
        درود

جناب بیخبر عزیز
        با وجود اینکه به شما گفته بودم طبق پیشنهاد شما عمل خواهم کرد اما متاسفانه برای انجام محاسبات با این حالت دچار مشکل شدم. (تو نگاه اول فقط بحث وارد کردن عدد اولین معامله روز شنبه تو سلول مربوط به قیمت اولیه مطرحه اما در عمل برای بعضی نمادها دچار معضل میشیم - مثلا نماد تایید شده روز شنبه میبنده یا ....)
        امیدوارم اگر تونستم مشکل رو رفع کنم با پیشنهاد شما نتایج رو حساب کنم.
        از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

با سلام

من خودم مدتهای زیادی بحث مسابقات سایت را انجام می دادم و واقعا" فردی که بدون هیچ چشمداشتی وقت می گذارد جای قدردانی دارد ...

بحث من کاملا" واضح بود و به نظرم مجددا" تاکید می کنم این وسط حق کاربر عبدالله محمدی ضایع شده است ... من فقط و فقط بحثم ضایع نشدن حق افراد هست و بس ... من خودم اگر به اشتباه اول بشم هم اعلام میکنم ...

شما خودتان دقیقا" یادتان هست که یکبار سبد شخص شما را ، به خاطر ویرایش غیر قانونی سبد خودشان بعد از تایم زمان مسابقه و به دلیل تکرار ، رد کرده بودند .... یادتان نیست ؟ !!!!!

در ضمن یه مورد را دیدم که شما به اشتباه سهم ثپردیس رو اصلاح کردید که چون به اندازه حجم مبنا معامله نشده ! لازم به توضیح هست که این قانون برای سهامی هست که صف خرید باشند و لا غیر و مشمول ثپردیس نمی شد ... چون اصلا ثپردیس صف خرید نبوده ...

موفق و منصور باشید ...
          بابک جان مرسی بابت ثپردیس...مدتی بود قوانین و نحونده بودم.. یادم رفته بود..

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با سلام و احترام

یکی از دوستان به بنده در واتس آپ پیام داده است که هر دو سهم سبد شماره 8 بازار پایه تکراری می باشند . ولی ظاهراً ناظر به اشتباه سبد ایشان را تایید کرده است ...

چون ایشان جزو لیست سیاه بنده می باشند ، خواهشمند است بررسی نمایید و چنانچه این موضوع صحت دارد سبد ایشان از مسابقات بازار پایه کلا حذف می شود ...

ظاهرا ایشان سهم وکادو را انتخاب کرده اند که همانند سبد اینجانب ( سبد شماره 4 ) و سهم خاور که همانند سبد شماره 3 می باشد ...

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• naderi1
              ستاره‌دار(26)
              • Sep 2020
              • 792

من خودم خیلی مواقع وقت نمیکنم در مسابقه شرکت کنم.
              منتها اگر شرکت کنندگان تعدادش بالاتر رود جذابیت بیشتر میشود و حس رقابت بیشتری شکل میگیرد. مخصوصا کاربران باسابقه تر و قدیمی و شناخته شده اگر بیان بهتر است و باعث تشویق دیگران هم می شود.
              برخی ممکنه فرصت نکنن و یا اشکالاتی بر مسابقه وارد بدانن
              اما بخشیش هم مربوط به جرات و جسارت است که انتخابمان را چه در هفتگی و یا ماهانه در دید همه قرار میدیم. اگر نتیجه خوب نبود ممکن است خوشایندش نباشد. مسابقه به طور کامل توانمندی یکنفر را نشان نمیده بخاطر برخی محدودیت ها ولی بالاخره تاحدی میشه بهش توجه کرد.
              اینکه بعضی فقط ادعا داشته باشند و با کلی گویی اعتباری کسب کنن اما در عمل کاری از پیش نبرن اینجا تاحدی معلوم میشود.
              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

با سلام و احترام

یکی از دوستان به بنده در واتس آپ پیام داده است که هر دو سهم سبد شماره 8 بازار پایه تکراری می باشند . ولی ظاهراً ناظر به اشتباه سبد ایشان را تایید کرده است ...

چون ایشان جزو لیست سیاه بنده می باشند ، خواهشمند است بررسی نمایید و چنانچه این موضوع صحت دارد سبد ایشان از مسابقات بازار پایه کلا حذف می شود ...

ظاهرا ایشان سهم وکادو را انتخاب کرده اند که همانند سبد اینجانب ( سبد شماره 4 ) و سهم خاور که همانند سبد شماره 3 می باشد ...

با سلام بر بابک خان
                خیلی خرسند می باشم که فرد تیزبین و دوست داشتنی و خیری چون شما در انجمن می باشد که با اینکه من در لیست سیاهش می باشم مرتبا تمامی موارد را به او اطلاع می دهند.
                برای همه کودکان میهمنم ایران آرزوی بزرگسالی و سالمندی و توانمندی می نمایم.
                با تشکر از مدریت خوب بورسی که تنها یک ایراد بر آن وارد می باشد که همینطور که سبد ها را به این خوبی بررسی می نماید و توجه می نماید ای کاش دو آی دی داران و سه آی دی داران و کودکان زیر 14 سال را در انجمن نگه نمیداشت.
                امام قلی خان
                نایب رئیس اسبق کانون فکری پروش کودک و نوجوان بورسی
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• ناظر مسابقات
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 888

تغییر عناوین برندگان مسابقات این هفته انجام شد.

نظر

• ناظر مسابقات
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 888

تغییر عناوین برندگان مسابقات این هفته و همچنین مسابقه ماهانه( بهمن ماه) انجام شد.
                    آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2022/02/18, 23:29.

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2146

فرصت ویرایش در تاپیک مسابقه هفتگی بورسی تمام شد

علت انتخاب : هر سه مورد به دلیل بنیادی

------------------------------------------

از این قانون اطلاع نداشتم ، بعضی از دیگر عزیزان هم ، علت انتخاب را ننوشته بودند ، تصور کردم ذکر علت ، اختیاری است.
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ناظر مسابقات
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 888

نظر

• ناظر مسابقات
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 888

نظر

• عليرضا جمالی
                            مدیر (ستاره‌دار 20)
                            • Oct 2010
                            • 1295

با سلام

با امید به بازگشت روزهای خوب و سبز بازار مجددا شاهد فعالیت بیشتر کاربران و مشارکت بیشتر در مسابقات سایت بورسی هستیم.
                            با توجه به اینکه بررسی و تایید سبدها و سپس تشکیل جدول اکسل و محاسبات و .... فرآیندی زمان بر است، ادامه کار با یک یا دو نفر میسر نیست و حتما به یاری دوستان و همراهان گرامی برای برقراری فعالیت این بخش نیاز داریم.

بنابراین دوستانی که بخصوص برای محاسبه و اعلام نتایج مسابقات توانایی (آشنایی مختصر با اکسل) و تمایل دارند اعلام آمادگی کنند تا کماکان مسابقات هفتگی سایت فعال باقی بماند.

با تشکر
                            از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

درود و سپاس، ستاره های این هفته فراموش نشه /:.grlim:./

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

سلام، مگه تا ساعت ۱۲ امکان شرکت در مسابقه نیست؟
                                پیشبینی شاخص کل: ۱۵۴۱۰۰۰

نظر

در حال کار...
                                X