گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

با سلام و احترام

متاسفانه من دو سه روزی دسترسی به نت نداشتم و این پیام ها رو الان دیدم !!

ضمن تشکر از زحمات شما و سایر برگزار کنندگان مسابقات ، والله زمانی که ما طی سالها مسابقات را برگزار می کردیم همه اینها را خودمان محاسبه می کردیم و تازه هر روز هم نتایج رو اکثرا اعلام می کردیم.

آخه اگه قرار باشه هر فردی خودش قیمت سهم را اعلام کنه مگر خود شما نباید مجدداً آن قیمت را چک کنید؟ شاید یه فردی قیمت را اشتباه اعلام کنه که موجب تغییر در نتایج بشه . خب شما پس باید قیمت اعلامی رو چک کنید . پس چه فرقی داره بخواهید قیمتها را از اول خودتان چک کنید ؟

الان که تازه مسابقات بسیار بسیار خلوت هست . اگر آن زمان بود فکر کنم می گفتید درصد هر سهم را هم هر فردی خودش حساب کند ! کلا مگر بیش از 40 الی 50 سهم هست ؟ مگر چقدر زمان می برد ؟

در هر صورت من فراموش نکردم و فقط دسترسی به نت نداشتم .

سهم وساپا قیمت شروع مسابقه 5،160 ریال بوده است

و با این قیمت ، سبد من و خیلی ها تغییر می کند. لطفاً شما چک کنید برندگان مسابقات تغییر خواهند کرد

با توجه به اینکه هنوز ستاره های مسابقه ماهانه ماه مرداد ، تا این لحظه داده نشده است ، لطفا بزرگواری فرمایید و نتیجه ها را اصلاح فرمایید

با تشکر فراوان
    فکر میکنم تاریخ شروع مسابقه 4/29 بوده و قیمتی که شما در تصویر مشخص کردید مربوط به هفته‌ی پیش از شروع مسابقه است.

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      فکر میکنم تاریخ شروع مسابقه 4/29 بوده و قیمتی که شما در تصویر مشخص کردید مربوط به هفته‌ی پیش از شروع مسابقه است.
      ضمن تشکر از دقت نظر شما . بله دقیقا درست می فرمایید . و چون وساپا رفته بود مجمع من یک لحظه فکر کردم توی اون تاریخ بوده در حالیکه هفته قبلش بود . آخه سایپا هم چون بسته بود قیمت هفته قبلش باید اعمال می شد . در هر صورت تغییری در نتایچ برندگان ایجاد نخواهد شد ....

ولی بحث من دقیقاً این هست که فردی که زحمت می کشد و قبول اعلام نتایج را می کند باید خودش هم قیمتها را تعدیل کند .

مگر قبلاً که تعداد شرکت کنندگان بسیار زیاد بود و تعداد سهمهای معرفی شده هم زیادتر بود ، ما نتایج را حتی به صورت روز به روز اعلام نمی کردیم؟

الان چه فرقی کرده ؟ به غیر از اینکه تعداد شرکت کنندگان بسیار کمتر شده و تازه نتایج را یک بار و آن هم در آخرین روز مشابقه اعلام می نمایند ؟

اگر فردی بخواهد خودش قیمت تعدیل شده ای را حساب کند مگر نباید مجدداً توسط فرد اعلام کننده نتایج چک و کنترل شود ؟ پس چه فرقی می کند که خود فرد برگزار کننده قیمتها را کنترل کند ؟ کلا 40 الی 50 سهمه و زمان زیادی نمی برد .

کم مونده که درصد رو هم خود فرد شرکت کننده اعلام کنه !
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Dexterous
        ستاره‌دار(35)
        • May 2012
        • 694

درود

الان متوجه شدم که سبد مسابقه هفتگی دیروزم به دلیل توقف ثپردیس تایید نشده

متعجب شدم که چرا

رفتم مجدد به صفحه ثپردیس تا ببینم واقعا وقتی انتخابش کردم (یعنی در فاصله چهارشنبه عصر تا شامگاه جمعه) متوقف بوده و من ندیدم؟!

دیدم خیر

شما هم از همونجایی که ما چک میکنیم (یعنی صفحه سهم در tse) چک میکنین دیگه؟

طبق پیغامهای ناظر موجود در صفحه ثپردیس، سهم چهارشنبه متوقف نشده بوده و فقط شنبه (5 شهریور) صبح ساعت 8 متوقف شده

یعنی زمانی که من سهم رو انتخاب کردم سهم باز بوده

آیا یاری دهنده ای هست که مرا یاری رساند؟:D

Dexter is to kill killers
        DEXTEROUS too
        من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2093

...........
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ناظر مسابقات
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 888

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

درود

الان متوجه شدم که سبد مسابقه هفتگی دیروزم به دلیل توقف ثپردیس تایید نشده

متعجب شدم که چرا

رفتم مجدد به صفحه ثپردیس تا ببینم واقعا وقتی انتخابش کردم (یعنی در فاصله چهارشنبه عصر تا شامگاه جمعه) متوقف بوده و من ندیدم؟!

دیدم خیر

شما هم از همونجایی که ما چک میکنیم (یعنی صفحه سهم در tse) چک میکنین دیگه؟

طبق پیغامهای ناظر موجود در صفحه ثپردیس، سهم چهارشنبه متوقف نشده بوده و فقط شنبه (5 شهریور) صبح ساعت 8 متوقف شده

یعنی زمانی که من سهم رو انتخاب کردم سهم باز بوده

آیا یاری دهنده ای هست که مرا یاری رساند؟:D

سلام
            همونطور که در تصویر زیر می‌بینید، ساعت ۱۵:۴۲ روز چهارشنبه ۲ شهریور اطلاعیه افشا الف در کدال درج شده و به تبع در سایت تی اس ای هم نماد ممنوع-متوقف نمایش داده می‌شد و اگر پیام ناظر درج نشده یا با تاخیر درج شده تاثیری در بررسی نماد (که بر اساس وضعیت نماد در سایت تی اس ای است) ندارد.

خواهشمندم شما و سایر کاربران گرامی قبل از اعلام هر نماد مورد نظر در سبد مسابقات، وضعیت آن را از صفحه تی اس ای بررسی کنید.

با آرزوی موفقیت

نظر

• ناظر مسابقات
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 888

تغییر عناوین در اثر نتایج مسابقات تا پایان هفته گذشته بصورت کامل انجام شده است.

یادآوری میکنم: در مسابقه پیش‌بینی شاخص کل در صورتی نفر اول ستاره میگیرد که عدد اعلامی و عدد شاخص کمتر از یک درصد اختلاف داشته باشند.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2093

درود بر همگی
                فکر میکنم به غیر از ادمین و چند برنده ردیفهای بالای جدول نتایج مسابقات که پست را لایک میکنند، احتمال میدهم بقیه شرکت کنندگان با دیدن نتایج بنده و اجدادم را مورد لعن و نفرین و احیاناً فوحش قرار میدند که چرا نتایج مورد پسند نبوده !

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                به خدا من ازتون راضی نیستم
                چرا عددم رو این قدر زدید اخر شم
                من منظورم یک وچهارصد بوده
                خودتون که سرتون میشه
                چراااااا اینکنارا میکنید
                مرسی
                درود دوست عزیز ، ضمن عرض تبریک،
                هفته قبل خیلی خوشحال شدم که بالاخره ستاره گرفتید
                بلکه اموات ما این شب جمعه راحت توی قبر بخوابند
                که متاسفانه مصادف شد با اعلام نتایج ماهیانه
                و باز هم نارضایتی افراد دیگر.

در این جدول جناب بهرام خان خانان 2,400,000 نوشته
                من باید بگم خب این اشتباه شده ، حتماً منظورش 1,400,000 هست
                2 را تبدیل به 1 کنم براش
                بعد رتبه ایشون 3 درجه صعود میکنه
                ولی مطمئناً جنابان گنجشک و فانوس و نادر کاظمی اعتراض میکنند

-------------------------------

من دقیقاً همون عدد شما را کپی میکنم
                و البته متوجه شوخی و جدی منظور شما نمیشوم!
                لطف کنید منظورتون هرچه هست دقیقاً همان را بنویسید.
                لطفاً جداکننده هزارگان هم بگذارید که شرمنده شما نشوم

با تشکر
                آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/09/01, 05:01.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2093

حالا این که فقط یک مسابقه مجازی هست
                  اون موقع که معاملات آنلاین تازه راه افتاده بود
                  من یک بار میخواستم با فروش خرده سهام
                  عدد سهم را گرد و رند کنم
                  اشتباهاً یک رقم اضافه تایپ کردم
                  10 برابر عدد مورد نظر فروش رفت
                  تا اومدم بخرم جایگزین کنم
                  با احتساب کارمزد ، کلی هزینه دادم.
                  میخواستم عدد توی مجمع رند باشه

مسابقه فدای سر شما
                  اما توصیه میکنم اگر در نوشتن صحیح اعداد مشکل دارید
                  هرگز شخصاً معامله نکنید.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2093

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                    سلام دوستان لطفاً در صورت نیاز قیمت پایانی 29 تیر سهام مسابقه ماهانه مرداد را تعدیل و اصلاح کنید

ردیف --- نماد ماهانه --- پاياني 4/29

17 --- خساپا --- 1,751 (1401/04/25)
                    43 --- وساپا --- 5,560
                    پاسخ به شُبهات

عرض سلام و ادب و احترام خدمت سروران گرامی

1 - شروع مسابقه ماهانه مرداد ، از قیمت پایانی آخرین چهارشنبه یعنی 4/29 هست که در بالا ذکر شده.

2 - خساپا در اون روز بسته بود و طبیعتاً مورد تایید نیست اما چون از سبد ماه قبل بوده مورد تایید قرار گرفته ،

3 - چنانچه نمادی مسدود باشه ، آخرین قیمت پایانی قبل از مسدودی لحاظ میگردد که میشه (1401/04/25) و من این تاریخ رو کنار نماد خساپا قید کردم که برای کسی شبهه پیش نیاد و اگه اعتراض داره بگه .

4 - مطمئناً انتظار ندارید برای نماد بسته یا نماد از سبد قبل ، قیمت اولیه را ، قیمت بیش از یک ماه پیش لحاظ کنیم چون بازده 2 ماهه یا بیش از یک ماه سهم ، امکان رقابت با بازده های یک ماهه را ندارد.

5 - وساپا آخرین تعدیل مربوط به 4/21 بود که تاثیری در مسابقه مرداد ندارد.

و در مورد مسابقه شاخص کل

6 - بنده غیبگو نیستم و نیت‌خوانی بلد نیستم ، لطف کنید منظورتون هرچیزی هست ، دقیقاً همون عدد رو قید کنید و برای جلوگیری از اشتباه از سپراتور یا همون علامت جداکننده هزارگان (، , . / \ ' ) استفاده کنید.
                    مثلاً 1,456,317

7 - مکرر عرض کردم امکان نظارت استصوابی وجود ندارد ! (اختیارات مدیریتی ندارم)
                    بنده دقیقاً همون عدد شما را کپی میکنم ، اگه بخواهم اشتباهات شخصی را اصلاح کنم، رتبه شخص ارتقاء پیدا میکنه و در حق اون چند نفری که رتبه‌شون کاهش پیدا میکنه و مخصوصاً کسی که آخر میشه ، اجحاف میشه چون اونها درست نوشتند و کسی که به ناحق آخر شده باشه، حق اعتراض داره و معمولاً هم اعتراض میکنند.

8 - کلیه تصمیمات و اعمال انجام شده ، با ادمین سایت هماهنگ میشود.

9 - اشتباه از طرف بنده ، قابل اعتراض، پیگیری و اصلاح است و جای هیچ نگرانی نیست.
                    کما اینکه نتایج ماه گذشته هم توسط ناظر مسابقات اصلاح شد، هرچند تاثیری در انتخاب نفر اول نداشت!

10 - بنده اینجا نقش مُرده‌شور را بازی میکنم پس بهشتی یا جهنمی شدنِ شخص ، مستقیماً به کارنامه اعمال خودش ربط داره نه شیوه غسل میت!

11 - متاسفانه بنده ، بیش از این وقتی برای این کار مخصوصاً آپدیت کردن روزانه و هفتگی نتایج مسابقات و بررسی روند تحولات تک‌تک سهام را ندارم و همه شرایط از روز اول در همین تاپیک اعلام شد و با ادمین هم هماهنگ بودم.

12 - هم در متن فارسی و هم در متن فینگیلیشی برجام ما ، تصریح شده که بررسی سهام و تایید سبد و تعدیل قیمت به عهده بنده نیست.

13 - چنانچه هریک از عزیزان مایل به قبول زحمت باشند ، اعلام کنید تا امور را با کمال میل تقدیم شما کنم.

14 - از اینکه در این مدت باعث نارضایتی کاربران شدم ، عذرخواهی میکنم.

بدرود

.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

سلام
                      من قبلا یه پیشنهادی دادم در مورد نحوه‌ی محاسبه‌ی نتایج که آقای جمالی هم استقبال کردند ولی در زمان اجرا مشکلاتی پیش میومد و کار سخت میشد.
                      هم‌چنان معتقدم که مسابقات هفتگی (پایه و غیرپایه) ارزش چندانی ندارند، چون اکثر افرادی که برنده می‌شوند، سهامی رو انتخاب می‌کنند که چهارشنبه صف خرید بوده یا احتمال قوی شنبه صف خرید خواهد بود، پس اگر کسی میخواست اون سهام رو بخره هم، باید میرفت در صف خرید شنبه قرار میگرفت. در واقع نیاز به تحلیل خاصی نیست و سهام با پتانسیل بالا که در آینده امکان رشد خوبی دارند، جایگاهی در این مسابقات ندارند.
                      حالا باز هم برای رفع این مشکل یه پیشنهاد دیگه دارم! :.thumbsupsmileyanim
                      به نظرم اگر به جای مسابقات هفتگی، در کنار مسابقات ماهانه، مثلا مسابقات دوماهانه، چهار ماهانه یا هشت ماهانه برگزار بشه، خیلی مفیدتر و کارامدتر خواهد بود. در اینصورت چون مسابقات حالت بلندمدت پیدا میکنه، دیگه انتخاب سهمی که در روز ابتدایی مسابقات صف خرید هست، چندان برتری‌ای نداره و در بلندمدت کم اثر میشه و در عوض سهام با پتانسیل بالا و ارزشمند، فرصت میکنند تا خودی نشون بدهند. ضمن اینکه کار برای کسی که میخواهد نتایج را اعلام کند نیز ساده‌تر خواهد بود و نهایتا ماهی یک بار نیاز هست که نتایج رو اعلام کنه. یا در مورد ستاره‌ها، میشه برای مسابقات ماهانه 1 ستاره، دو ماهانه 2 ستاره، چهارماهانه 3 ستاره و هشت ماهانه 4 ستاره در نظر گرفت.
                      با سپاس

نظر

• 2FAN
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 1050

درود بر همگی
                        فکر میکنم به غیر از ادمین و چند برنده ردیفهای بالای جدول نتایج مسابقات که پست را لایک میکنند، احتمال میدهم بقیه شرکت کنندگان با دیدن نتایج بنده و اجدادم را مورد لعن و نفرین و احیاناً فوحش قرار میدند که چرا نتایج مورد پسند نبوده !

درود دوست عزیز ، ضمن عرض تبریک،
                        هفته قبل خیلی خوشحال شدم که بالاخره ستاره گرفتید
                        بلکه اموات ما این شب جمعه راحت توی قبر بخوابند
                        که متاسفانه مصادف شد با اعلام نتایج ماهیانه
                        و باز هم نارضایتی افراد دیگر.

در این جدول جناب بهرام خان خانان 2,400,000 نوشته
                        من باید بگم خب این اشتباه شده ، حتماً منظورش 1,400,000 هست
                        2 را تبدیل به 1 کنم براش
                        بعد رتبه ایشون 3 درجه صعود میکنه
                        ولی مطمئناً جنابان گنجشک و فانوس و نادر کاظمی اعتراض میکنند

-------------------------------

من دقیقاً همون عدد شما را کپی میکنم
                        و البته متوجه شوخی و جدی منظور شما نمیشوم!
                        لطف کنید منظورتون هرچه هست دقیقاً همان را بنویسید.
                        لطفاً جداکننده هزارگان هم بگذارید که شرمنده شما نشوم

با تشکر
                        سلام
                        بخدا من منظورم این نبود
                        خدا روحشان را شاد کند
                        من اصلا این کارا نمیکنم
                        در مورد برنده شدنم هم مرسی اما یه ستاره ای بودم یبار باختم دوباره این بار گرفتم
                        در مورد مساقه شما راست میگید
                        نمیشه عددا رو عوض کرد
                        من در مورد صفرا میگم
                        من صفرا رو نمیفهمم
                        تو فروشگاه به جای ۶۰۰۰ هزار تومن خودم زدم ۶ میلیون با یه مکافتی ازشون پولمون رو پس گرفتم
                        در هر صورت خوشحال شدم ممون
                        https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• دکترزیبایی عروق
                          ستاره‌دار(9)
                          • Sep 2020
                          • 630

...........
                          استاد معزز جناب اقای دکتر احسانی عزیز
                          شما که دستتون به اون بالاها بنده
                          لطفا

بهشون بگید که قصه اش مثل شاهنومه درازه

کی بوده کجا رسیده چه جوری باید بسازه

حالا قصه هاشو مستا توی میخونه ها میگند

اما اون همیشه مستو توی اونجا راه نمیدند

[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• دکترزیبایی عروق
                            ستاره‌دار(9)
                            • Sep 2020
                            • 630

جناب دکتر مدیر سایت
                            این نظر سنجی سایتتان کجاست هی پیام دادید در نظر سنجی شرکت کنم
                            کجاست نظر سنجی لطفا لیکنکش بزارید متشکرم از مهربانیتان
                            [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(26)
                              • Sep 2020
                              • 792

بنظر یکی از مفید ترین بخش های سایت قسمت مسابقات است. اگر از اعضا کسی میتواند با بخش مسابقه همکاری کند تا اقلا نتایج به موقع اعلام گردد.
                              اعلام نشدنش باعث میشود انگیزه شرکت از بین رود. اگر تعداد شرکت کنندگان بالا رود میتواند مفید باشد.
                              با تشکر
                              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• 2FAN
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 1050

سلام
                                دوتا موضوع
                                اول مسابقه بازار پایه تهش چرا بسته هست نمیشه شرکت کرد
                                دوم من چند هفته قبل درست نمیدونم کدوم بود برنده شدم اقای احسانی هم میدونهدولی ستاره جایزمو ندادن و قرمز م نکردند حالا دیر نمیشه پست زدم یدفعه یادشون نرود
                                مرسی
                                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

در حال کار...
                                X