كلر پارس (كلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیدامیر
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1668

پاسخ : كلر پارس (كلر)

سلام ..

گزارش مرداد ماه کلر هم گزارش خوبی بود ..

نکته مهم تواین گزارش افزایش 120 درصدی مبلغ صادرات شرکت نسبت به 5ماهه سال گذشته است ..

این نشون میده شرکت بازارهای جدیدی رو برای صادرات پیدا کرده و میتونه پتانسیل خوبی برای شرکت باشه ..

....

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2577

تبریک جانانه بخاطر گزارش خیلی خوب کلر. این نکته را داشته باشید تا برسیم به بررسی جزء به جزء گزارش خوب و افزایش نرخ و افزایش مبلغ فروش قابل توجه.
      کلر در این ماه در مبلغ فروش رکورد شکنی داشته است و بالاترین فروش در کل تاریخ تاسیس شرکت داشته است. رکوردشکنی قبلی برای ماه قبل (تیرماه) بود به میزان 220 میلیارد. و در گزارش امروز فروش به 242 میلیارد افزایش یافته است.;;);;);;)
      نکته مهم و قابل توجه کلر به نسبت سایر شرکتها این هست، کلر با توجه به افزایش فروش، کمترین هزینه را دارد. به عبارتی بالاترین حاشیه سود و کمترین هزینه....به زبان ساده ، هر چی بفروشه، بیشتر آن همش سود است.✌️
      کادر توضیحات گزارش کلر قابل توجه است:

نظر

• سیدامیر
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1668

سلام ..

امروز مجددا کلر خریدم ..قیمت 8150 تومن ..

دید میان مدت به سهم دارم و به نظرم بنیاد خوبی داره...

سهم اگر بالای 9000 تومن با حجم خوب تثبیت بشه برای روند سهم بسیار خوب خواهد بود ..

...

نظر

• zxcvdepo
          عضو جدید
          • Mar 2020
          • 15

سلام دوستان
          چه فایده؟!!!! گزارش خوب!!! صادرات روبه رشد!!! بازارهای جدید!!! ...!!! هیچکدومشون بدرد نمیخوره، هیچکدوووم!!

یه بار توی همین سایت نوشتم که چرا باید سهام دولتی بالا برن و بقیه سهام در عین ارزشمندی پایین بیان و آزار بدن، از طرف یکی دو تا کاربر چنان مورد هجمه قرار گرفتم که انگار حرف ناموووسی زدم بهشون !!!

کلر پنج ماهه که سر کارمون گذاشته، کود حیوانی هم خریده بودیم بهتر از این بود.

باید همراه جریان پول باشی تا سود کنی!! من یکی که از این سهم لعنتی خسته شدم به زودی میفروشمش و عطاش را به لقاش میبخشم.
          سهم خریدن با تحلیل یعنی کشک!

نظر

• rezasatari
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 550

در اصل توسط zxcvdepo پست شده است View Post
            سلام دوستان
            چه فایده؟!!!! گزارش خوب!!! صادرات روبه رشد!!! بازارهای جدید!!! ...!!! هیچکدومشون بدرد نمیخوره، هیچکدوووم!!

یه بار توی همین سایت نوشتم که چرا باید سهام دولتی بالا برن و بقیه سهام در عین ارزشمندی پایین بیان و آزار بدن، از طرف یکی دو تا کاربر چنان مورد هجمه قرار گرفتم که انگار حرف ناموووسی زدم بهشون !!!

کلر پنج ماهه که سر کارمون گذاشته، کود حیوانی هم خریده بودیم بهتر از این بود.

باید همراه جریان پول باشی تا سود کنی!! من یکی که از این سهم لعنتی خسته شدم به زودی میفروشمش و عطاش را به لقاش میبخشم.
            سهم خریدن با تحلیل یعنی کشک!
            احسنت مهمترین عامل سود تو بازار سرمایه ایران جریان پول هوشمنده من خودم هفته ها این سهمو داشتم اما دیدم پول تو بانکی و پالایشی و خودرو هستش بنابراین رو 170 نصف سبدم رو خساپا خریدم و 570 خالی کردم هرچند دوباره رو 380 وارد شدم و یه مقدار از سودشم الان تو ضررم اما این کلر بقول معروف به دم رسیده فروی مثل همین بود از دستمون پرید هرچند الانم خوبه اما کلر هم بازیش شروع شده یه چن روزی صبر کن البته خودتون مختارید شب خوش

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

همونطوری که قبلا گفته بودم سهام داری میکنم ولی با سهم ازدواج نمیکنم

خدا کنه تحلیم اشتباه باشه و هر چ زودتر به روند صعودی برگرده

حد ضررم 7100 - 7200 بزنه زحمت کم میکنم باضرر جزئی + کارمزد

نظر

• MOSTAFAVI
                ستاره‌دار(1)
                • Jun 2012
                • 5633

کلر پارس با این که شیمیاییه اما چون بزرگ نیست ،بازار بهش حتی یه نیم نگاه هم نداره.قیمت از حدود 11000تومان یک کله تا 7100تومان اومده پایین.
                مادر مرده سه ماهه 1227 ریال سود ساخته .فروش تیرماه شرکت 22.2 و فروش مرداد ماهش 24.2 میلیارد تومان بوده.سرمایه شرکت هم 32.75 میلیارد تومانه.
                این شرکت پس از عرضه اولیه ، در تاریخ 20 اسفند98 در قیمت 8400تومان متعادل شده./:.mellowsmiley.:/

نظر

• سیدامیر
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1668

سلام ..

خرید مجددکلر با حجم بالا ...

قیمت 6440 تومن ..

...

نظر

• محمود گرگانی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 972

#کلر
                    در تصویر زیر گزارش عملکرد 6 ماهه منتهی به شهریور 99 شرکت کلر پارس با دوره مشابه سال قبل مقایسه شده است افزایش 133 درصدی سود خالص و 147 درصدی سود عملیاتی نشان از روند مطلوب سودآوری #کلر_پارس دارد.
                    همچنین مقایسه عملکرد فصل تابستان با بهار افزایش 45 درصدی سود عملیاتی و افزایش 27 درصدی سود خالص در فصل تابستان نسبت به بهار نشان میدهد.

با توجه به نوسان شدید قیمت دلار و اثرش درآمدهای عملیاتی و تسعیر نرخ ارز دریافتی بابت صادرات فعلا از سود 99 تحلیلی ارائه نمیکنم فقط میگم با فرض ثبات نرخ فعلی ارز بیش از 600 تومان برای 99 سود خالص می سازد.

از نظر بنده در کنار نرخ ارز مهمترین رویدادی مالی امسال #کلر افزایش ظرفیت تولید 100 درصدی است که تا 92 درصد پیشرفت داشته و امسال به بهره برداری می رسد. که سودآوری کلر را بیش از 100 درصد افزایش میدهد.
                    هزینه های مالی شرکت هم بعد از به بهره برداری رسیدن طرح به احتمال زیاد صفر میشود.

آخرین ویرایش توسط محمود گرگانی؛ 2020/10/23, 11:41.
                    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• HOSSEINY
                      عضو عادی
                      • Feb 2015
                      • 172

در اصل توسط HOSSEINY پست شده است View Post
                      سلام
                      بروز رسانی تحلیل
                      از پوزیشن قبلی با سود خارج شدم
                      چون دیتای زیادی از سهم نداریم باتوجه به ظاهر نمودار احساس میشه وارد موج پنج شده ایم اگر این سناریو درست باشه باید منتظر امواج اصلاحی و رنج باشیم

فعلا توصیه نمیشه سرمایه گذاری بلند مدتی انجام دهیم مگر سناریو موج پنج درست نباشه

سلام
                      بروزرسانی تحلیل
                      در محدوده ۶ و ۵ تومن طی دو مرحله وارد شدم
                      چون پوزیشن در منفی بازار بود و جزء پوزیشن های با ریسک بالا محسوب میشد اطلاع رسانی نکردم بلکه باعث ضرر کسی نشوم
                      بخش از پوزیشن در ریتریس 127 موج c بستم . سهم در صف خرید قفل شده

نظر

• SANA90
                        عضو عادی
                        • May 2019
                        • 194

با سلام
                        پارسال با پیشنهاد ata007 خرید کردم. با صبر و حوصله ای که به خرج دادیم. خدا رو شکر جواب صبرمان را گرفتیم.
                        ممنون از جناب ata007

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                          عضو فعال
                          • Mar 2020
                          • 1075

تو کلاب هاوس الان بحث کلر هست
                          سهم با فرض اتمام طرح توسعه و ظرفیت 100درصدی در سال 1400میتونه 800تومن بسازه(شخصا بعید میدونم)
                          اگر و اگر 800بسازه P/E فعلیش 14هست
                          ارزش بازار شرکت الان با فروش 270میلیاردی حدود 3700میلیارد هست!!!!/:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/
                          آخرین ویرایش توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر!؛ 2021/06/11, 20:43.
                          ادرس کانال تلگرامی ام:
                          https://t.me/afkarboursei

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                            عضو فعال
                            • Mar 2020
                            • 1075

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                            تو کلاب هاوس الان بحث کلر هست
                            سهم با فرض اتمام طرح توسعه و ظرفیت 100درصدی در سال 1400میتونه 800تومن بسازه(شخصا بعید میدونم)
                            اگر و اگر 800بسازه P/E فعلیش 14هست
                            ارزش بازار شرکت الان با فروش 270میلیاردی حدود 3700میلیارد هست!!!!/:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/
                            کسی که اون شب کلی از سهم تبلیغ میکرد،امروز میگفت که 1.9میل سهم معامله شده در روز شنبه رو خودش خریده!!!:D:D:D:D
                            نسبت های خرید و فروش روهم کلا قبول نداشت!
                            این سهم خیلی ها رو بدبخت خواهد کرد...
                            ادرس کانال تلگرامی ام:
                            https://t.me/afkarboursei

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

این سهم تو قیمت های ۵ الی ۶ هزار تومان ارزنده هستش با پی بر ای ۷
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ali_12
                                عضو جدید
                                • Feb 2012
                                • 2

سلام
                                به نظرتون کلر نگه دارم یا بفروشم ؟؟
                                13500 تومان خریدم
                                بعضی ها میگن به قیمت عرضه اولیه میرسه!

نظر

در حال کار...