فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

اينم نظرات بهمنه....كيوان جان نظرت چيه؟

در اصل توسط بهمن پست شده است
    فرآور اگر زير 600 نياد هنوز روندش در كوتاه مدت صعوديست و احتمال يك ريز موج صعودي تا حداقل 655 رو داره
    در اصل توسط بهمن پست شده است
    بستگي به جو بازار داره.

2 حالت داره يا سقف قبلي رو رد ميكنه كه با اين بازاري كه ميبينم بعيده

يا اصلاح abc داره ميزنه يعني تا نزديكاي سقف قبل ميره 650-660 و بعد اصلاح

كلاٌ بستگي به ديد سرمايه گذاريتون داره و قيمت خريدتون كه بشه استراتژي تعريف كرد

ولي كوتاه مدت بايد اينجوري باشه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      راستشو بخاي كيوان جان من چيز خاصي رو نميخاستم نشون بدم ...داشتم تمرين كشيدن خطوط روند رو نمودار رو آزمايش ميكردم كه خودمم نفهميدم چي شد...البته دارم رو چنگال هم كار ميكنم

اما در مورد اينكه گفتي يه كندل نزولي از 630 تا 610 بزنه امروز اين اتفاق به نظرت نيفتاد؟چون 610 لمس شد و بعد بالا رفت...آخر وقتم با برگشت كروي داشتن رو اينم رنج ميزدن كه وقت تموم شد

970 تومن از لحاظ بنيادي واسه سهم تعريف شدست و منم باور دارم ضمن اينكه بازيگر اين سهم ساتاست و وقتي ساتا مياد وسط من ناخداگاه ياد كمنگنز و كبافق ميفتم
      نه سامان امروز 609 را دید اما کندل صعودی بود .

اينم نظرات بهمنه....كيوان جان نظرت چيه؟
      اگر نظر این دوستمون درست باشه تا اصلاح 570 باید با سهم باشیم سپس یک صعود تا 630 و از انجا به بعد تحلیل من fail باید بشه و سهم به جای صعود نزولش تا محدوده 530 را تجربه خواهد کرد. برای تشخیص اینکه کدام صحیح است باید تا 630 نظاره گر باشیم.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

نظر جناب بوريكس
        در اصل توسط burix پست شده است
        با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

در مورد فرآور در نمودار قبلی تارگت 650-670 در ناحیه قرمز برای سهم داده بودم که دقیقا با برخورد به این سطح سهم وارد اصلاح شد در موج 4 شده
        با توجه به به شکسته شدن مقاومت بسیار مهم در 600 و تبدیل این سطح به یک حمایت قوی احتمال اصلاح عمیق تر نمی دهم

اما چنانچه روند صعودی سهم ادامه یابد و مقاومت سهم در ناحیه قرمز شکسته شود مقاومت بعدی سهم بین 740-750 در ناحیه سبز می باشد

از تارگت های بالاتر می توان به 800 و 870 اشاره کرد که رسیدن به این سطوح همگی مشروط به شکسته شدن مقاومتهای پیش روی سهم می باشد

مشاهده نمودار واضح در لینک : http://axgig.com/images/39727698772208287033.png
        موفق باشید

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

رو فرآور تك سهم شدم...ولي شما اين اشتباه منو نكنيد...خدا بخير كنه.....بعد از صدرا اين بار دومي هست كه رو يه سهمي تك سهم ميشم...خدايا كمكمون كن...تمام بدنم ازين تك سهمي داره ميلرزه...البته شدوصم دارم ولي خب درصدش كمه
          آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/07, 10:31.

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

رو فرآور تك سهم شدم...ولي شما اين اشتباه منو نكنيد...خدا بخير كنه.....بعد از صدرا اين بار دومي هست كه رو يه سهمي تك سهم ميشم...خدايا كمكمون كن...تمام بدنم ازين تك سهمي داره ميلرزه...البته شدوصم دارم ولي خب درصدش كمه
            یعنی شدوص و وصندوق را فروختید
            یا منظورتون سبد شرکت است ؟؟؟
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

شدوص رو دارم بعد پستمو اصلاح كردم....وصندوق رو تو تاپيكش اعلام كردم

نظر

• amir13
                عضو جدید
                • Jan 2011
                • 5

دوست عزیز از قیمت فعلی انتظار چه میزان سود و در چه بازه زمانی رو دارید؟
                شخصا بیش از 60 درصد سبدم فراوری با میانگین زیر 450 هست.20 درصد هم باما با میانگین کمتر از 1000 دارم. نوسانگیری روی فراور رو برای خودم ممنوع کردم و دید کوتاه مدت روش ندارم.بار گذشته که فراور رو تو محدوده 440 خرید کردم سه ماهه دوبرابر شد.متاسفانه درصدش تو سبدم خیلی کم بود.اینبار هم انشالا من و شما اشتباه نکردیم و سود مناسبی از فراور خواهیم گرفت.

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط amir13 پست شده است View Post
                  دوست عزیز از قیمت فعلی انتظار چه میزان سود و در چه بازه زمانی رو دارید؟
                  شخصا بیش از 60 درصد سبدم فراوری با میانگین زیر 450 هست.20 درصد هم باما با میانگین کمتر از 1000 دارم. نوسانگیری روی فراور رو برای خودم ممنوع کردم و دید کوتاه مدت روش ندارم.بار گذشته که فراور رو تو محدوده 440 خرید کردم سه ماهه دوبرابر شد.متاسفانه درصدش تو سبدم خیلی کم بود.اینبار هم انشالا من و شما اشتباه نکردیم و سود مناسبی از فراور خواهیم گرفت.
                  نگا كنيد هدف خودم از تريد كوتاه مدت فقط نوسانات 10 درصدي هست و رو فرآورم همين ديدو دارم...حالا اگه ديدم شرايط مساعد بود خب منم از پول بدم نمياد نگه ميدارم...ولي هدف سود 10 درصدي هست

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

كيوان جان كندلاي امروزو چطور ديدي؟من خودم چنتا كندل چاقو چله دارم تو نمودارش ميبينم....احساس ميكنم فردا اين كندلا ميچسبه به سقف سهم صف ميشه

نظر

• parastom
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 150

فرآوری مواد معدنی ایران

شنیده شده است شرکت فرآوری مواد معدنی ایران چنانچه موفق به تسعیر ارز(دلار)در قیمت های 1800 تومان شود توانایی خواهد داشت سود سال مالی 91 خود را تا مبلغ 1300 ريال مورد تعدیل قرار دهد

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

كيوان جان كندلاي امروزو چطور ديدي؟من خودم چنتا كندل چاقو چله دارم تو نمودارش ميبينم....احساس ميكنم فردا اين كندلا ميچسبه به سقف سهم صف ميشه
                        اینو یادته ؟
                        در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                        فردا اگر حمایت 625 را بشکند بله میتوان در آن قیمت خرید کرد. شواهد میگه فردا هم روز قرمزی هست اما باید ببینم rsi هفتگی این سهم میتونه فردا نگهش داره !؟
                        موضوع اینه که امروز سهم رفت بالای حمایت 625 کندل زد و مورد حمایت در rsi هفتگی قرار گرفت.
                        ولی اگر امروز اون کندل منفی تا 610 را میزد خیال من از هر جهت راحت بود!

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                          اینو یادته ؟

موضوع اینه که امروز سهم رفت بالای حمایت 625 کندل زد و مورد حمایت در rsi هفتگی قرار گرفت.
                          ولی اگر امروز اون کندل منفی تا 610 را میزد خیال من از هر جهت راحت بود!
                          كيوان جان الان خوب شده يا بد؟

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

كيوان جان الان خوب شده يا بد؟
                            بد که قطعا نشد . ولی الان با قطعیت نمی تونم هنوز بگم کدومیک از 2 حالت پیش بینی رخ میده. هنوز احتمال هردوش هست.
                            اگر فردا نوع معاملاتش شتاب رو بالا بگیره که دیگه رفته ادامه راهو. اگر شل بود هنوز اون اصلاح میتونه رخ بده.
                            ولی فکر کنم فردا یک رنجی زده بشه! B-) و تو هم با خیال راحت بشینی یک فنجان چای بخوری!

نظر

• حامد
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1490

جناب نينجا هم نظرش روفراورمثبته بنظرم يه رشدبه بازار بدهكاره بنظرم خوبه فقط يه سوال
                              خاكشو كروي ازتركيه تامين ميكنه هنوز ؟ ياتغييركرده؟
                              زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                              اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1490

؟
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...