در اصل توسط بوف کور پست شده است
View Post
1- درست ميفرماييد علم غيب را صرفا اوليا خداوند دارند
2- درسته من تكنيكاليست نيستم ولي اگر پيش بيني هاي شركتهاي معتبر رو ببينيد تماما پيش بيني ميكنند كه قيمت فلزات رنگين در سال جاري ميلادي روندش رو به بالاست(البته اونها هم پيش بيني كرده اند و شايد الزاما صحيح نباشه (يك نمونه پيش بيني را تو تاپيك فملي از يك شركت معتبر جهاني لينكش رو قرار دادم كه ازتون خواهش ميكنم بخونيدش).
3- در خصوص مسابقه و رانت و ... بايد خدمتتون عرض كنم كه همه ما تو اين بازار كار ميكنيم تا سود كنيم. يكي از راههاش اينه كه پيگيري كنيم و ببينيم كه شركتهاي حقوقي كه تو بازار تاثيرگزار هستند روي چه سهمهايي نظر دارند و در حال خريد هستند و شما هم با اونها حركت كنيد. من هم نيومدم ادعا كنم كه خيلي بلدم و ... و اتفاقي تو اين مسابلقه برنده شدم . كما اينكه اين هفته 20 ام هستم.
در خصوص شركتهاي رويي كه ميفرماييد مردم را به خاك سياه نشوندند اگر خاطرتون باشه ريزش اصلي روي بعد از ريزش معدن انگوران بود و بواسطه اون بود كه سقوط انچناني كردند وگر نه اين اتفاق نميافتاد . كما اينكه تو اين يكي دو سال گذشته سود خوبي نصيب سهامدارانشون كردند. همين فراوري كه الان حدود 700 معامله ميشه زير 200 تومان تو همين چند وقت اخير به راحتي ميشد خريد .
فكر ميكنم اگر همه ما سعي كنيم مطالبمون رو كمي ارامتر بنويسيم از همه لحاظ خوبه.
ممنونم از شما
نظر