فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

در اصل توسط مهران پست شده است View Post

در گروه روي بايد منتظر يك انفجار باشيم دليل
    1.رشد كم نسبت بهسهام فلزي و پالايشگاهي
    2.اكثرا قيمت ارز رو 2000 محاسبه كردن اگر با ارز مبادلهاي 2500حساب كنيم 25درصد تعديل
    3.اگر قيمت شمش سرب رو 4000 حساب كنيم كه در صورتهاي مالي كمتر محاسبه شده ذر حالي كه از 5300 فروختن تا 6700 ما 5500 محاسبه كنيم حدود 25 درصد از اينجا تعديل دارن و بقيه سرمايه گذاريهايشان و دلار 3200 توماني[ و شمش 6850توماني بماتد 50درصد تعديل با فرض 12 ماهه باشد در ضمن يكي از خصوصيات بسيار عالي فراور اينه كه شمشش بهترين شمش ايران و از ساير شركتها بالاتر ميفروشه

دوست عزیز
    قرار بود این هفته با مثال براتون توضیح بدم که تعدیل سود الزاما 25 درصد نمیباشد.
    فرض کنید فروش شرکتی 1 میلیون دلار باشد و بهای تمام شده نیز 500 هزار دلار + 300 میلیون تومانذباشد . اگر این شرکت دلار را 2000 در نظر گرفته باشد در این صورت فروش شرکت 2 میلیارد(1 میلیون دلار * 2000) میباشد و بهای تمام شده برابر 1/3 میلیارد میباشد (500 هزار دلار*2000 + 300 میلیون) . پس سود ما برابر 700 میلیون تومان میباشد . حال اگر نرخ دلار 2500 باشد: فروش شرکت برابر 2/5 میلیارد (1 میلیون *2500) و بهای تمام شده برابر 1/550 میلیارد تومان و سود برابر 950 میلیون تومان میباشد و تعدیل سود برابر با 35 درصد میباشد.
    در زمانیکه نرخ دلار در بودجه با نرخ مبادله ای تفاوت زیادی داشته باشد این تعدیل نیز بیشتر خواهد بود .
    فراوری هم در ابتدای سال سودش را حدود 40 تومان اعلام کرده بود که در گزارش 6 ماهه این سود را به 100 تومان(حدودا) تعدیل داده است که با توجه به این نرخهای جهانی و دلار این سود تا بیش از 200 تومان قابل تعدیل است. یعنی هم اکنون با پی بر ای کمتر از 4 در حال معامله است.
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• آرش 64
      عضو عادی
      • May 2012
      • 234

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post

دوست عزیز
      قرار بود این هفته با مثال براتون توضیح بدم که تعدیل سود الزاما 25 درصد نمیباشد.
      فرض کنید فروش شرکتی 1 میلیون دلار باشد و بهای تمام شده نیز 500 هزار دلار + 300 میلیون تومانذباشد . اگر این شرکت دلار را 2000 در نظر گرفته باشد در این صورت فروش شرکت 2 میلیارد(1 میلیون دلار * 2000) میباشد و بهای تمام شده برابر 1/3 میلیارد میباشد (500 هزار دلار*2000 + 300 میلیون) . پس سود ما برابر 700 میلیون تومان میباشد . حال اگر نرخ دلار 2500 باشد: فروش شرکت برابر 2/5 میلیارد (1 میلیون *2500) و بهای تمام شده برابر 1/550 میلیارد تومان و سود برابر 950 میلیون تومان میباشد و تعدیل سود برابر با 35 درصد میباشد.
      در زمانیکه نرخ دلار در بودجه با نرخ مبادله ای تفاوت زیادی داشته باشد این تعدیل نیز بیشتر خواهد بود .
      فراوری هم در ابتدای سال سودش را حدود 40 تومان اعلام کرده بود که در گزارش 6 ماهه این سود را به 100 تومان(حدودا) تعدیل داده است که با توجه به این نرخهای جهانی و دلار این سود تا بیش از 200 تومان قابل تعدیل است. یعنی هم اکنون با پی بر ای کمتر از 4 در حال معامله است.
      بنده با حرفه شما موافقم و در مورد اضافه کردن هم نظر مساعد دارم
      پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
      راه ارتباطی 09196910020

نظر

• Ali zahedi
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 676

فرآوری تا پایان سال می تواند با فرض دلار 2450 تومانی و روی 1900 دلاری و سرب 2100 دلاری به سود2082 ریالی و با دلار 2450 تومانی و روی 2000 دلاری و سرب 2300 دلاری به سود2427 ریالی به ازای هر سهم دست یابد ،البته این در صورتی ست که شرکت به ظرفیت اسمی تولید خود نیز دست یابد.هر گونه تغییر در ترکیب تولید محصولات و تغییر در قیمت های جهانی سرب و روی می تواند سود هر سهم شرکت را دستخوش تغییرات محسوسی نماید. ارزش سهم نیز در صورت رسیدن به سودهای برآوردی و با فرض تقسیم سود 80 درصدی( پیشنهاد هیئت مدیره) و p/e هفت تا 1500 تومان می باشد که ارزش سهم نیز با تغییر سود هر سهم شرکت و تغییر p/e با نوسان روبرو خواهد شد.

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

حمایت خشکله حمایت خشکله فرآور دست منه!!!!

آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/01/03, 19:43.
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

فرآوری سال 92 با دلار 3300 و روى 2200 و سرب 2600 توانايى ساخت 800 تؤمان سود را داراست یعنی الان p.e فرآوری 1 میباشد
            کالسیمین سال 92 با دلار 3300 و روى 2200 و سرب 2600 توانايى ساخت 350 تؤمان سود را داراست یعنی الان p.e کالسیمین 2.5 میباشد

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
              فرآوری سال 92 با دلار 3300 و روى 2200 و سرب 2600 توانايى ساخت 800 تؤمان سود را داراست یعنی الان p.e فرآوری 1 میباشد
              کالسیمین سال 92 با دلار 3300 و روى 2200 و سرب 2600 توانايى ساخت 350 تؤمان سود را داراست یعنی الان p.e کالسیمین 2.5 میباشد

دوست خوبم فراور به سرب چه ربطی داره؟
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mrv96h
                عضو جدید
                • Dec 2012
                • 1

یا سلام به دوستان من عضو تازه وارد هستم من چطور میتونم یک آواتار برای خودم انتخاب کنم
                با سپاس از شما

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

عصری از 6 تا 9 خوابیدم حالبه که تو خوابم همش میدیدم فراور به شدت صعودی با صف خرید شده!!!! ملت خواب گل و بلبل میبینن ما رو باش!!!!

نظر

• آذرآبادگان
                    کاربر فعال
                    • Dec 2012
                    • 1140

در اصل توسط dr.boursi پست شده است View Post
                    عصری از 6 تا 9 خوابیدم حالبه که تو خوابم همش میدیدم فراور به شدت صعودی با صف خرید شده!!!! ملت خواب گل و بلبل میبینن ما رو باش!!!!
                    خوش به حالتون که خوابتون سرشار از خوشی است این هم یه چیزی است در ردیف همون گل و بلبل@};-@};-@};-
                    حالا فرض کنید خدای ناکرده همین که چشماتونو می بندین صفهای فروش میلیونی را شاهد باشین:-ss~x(~x(
                    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post

با سلام
                      لطفا" مبنای محاسبتون در خصوص موارد ذیل ذکر کنید :
                      1- نرخ خوراک
                      2- میزان تولید و فروش محصولات در دو شرکت فرآوری و کاسیمین
                      3- درآمد سرمایه گذاری در کاسیمین
                      4- محاسبات مربوط به بهای تمام شده - حقوق و دستمزد - سربار - هزینه های مالی - مالیات - سایر درآمد و هزینه ها و....
                      به نظر می رسه در پیش بینی سود دو شرکت اشکالات عمده ای وجود داره و سود های برآوردی به واقعیت نزدیک نمی باشد حتی با نرخ دلار 3300و قیمت جهانی روی 2200
                      سود فرآور انقدر نمی شه یک رقم کاملا" تخیلی می باشد به نظر می رسه کل هزینه های شرکت رو صفر در نظر گرفتید
                      با تشکر

نظر

• Hamidkhann
                        Banned
                        • Dec 2012
                        • 476

در اصل توسط mrv96h پست شده است View Post
                        یا سلام به دوستان من عضو تازه وارد هستم من چطور میتونم یک آواتار برای خودم انتخاب کنم
                        با سپاس از شما
                        سلام خوش آمدید. به پروفایلتون مراجعه کنید قسمت ویرایش پروفایل

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

الگوی صعودی فراور رو در اینده ای نزدیک تا 860 تومن می بینم. این هم نمودارش که تشکیل یه مثلث صعودی رو داده.

نظر

• آذرآبادگان
                            کاربر فعال
                            • Dec 2012
                            • 1140

با نزدیک شدن به گزارش 9 ماهه ،خبرها دارند جدی تر میشوند:
                            زمزمه هایی از تعدیل بالای 30 درصد فرآوری@};-
                            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• مهران
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 442

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              با نزدیک شدن به گزارش 9 ماهه ،خبرها دارند جدی تر میشوند:
                              زمزمه هایی از تعدیل بالای 30 درصد فرآوری@};-
                              بالاي 50 درصد خبر موثق امروز خيلي مشگوك ميزنه

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

تا 2 شنبه صف خرید نشه من درصد سبدو افزایش می دم.

نظر

در حال کار...
                                X