فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • axy
    ستاره دار(21)
    • Jul 2012
    • 692

دوستان من یه حساب کتاب خیلی ساده براتون میذارم تا خدای نکرده فرض نشه حرفامون تبلیغه و از سر گاز معده .

البته من هنوز خریدم تموم نشده و فردا پس فردا تکمیلش میکنم .

با فرض تولید شرکت مطابق پیشبینی که خیلی دست پایینه فروش پاییز با نرخ معادل دلار 2850 و زمستان با دلار 2100 (که به نظر من با هیم نرخ پیشبینی رو اعلام میکنه)به ازای هر سهم735 ریال میاره رو سودش .

خرید مواد اولیه غیر خاک که با همون کیلویی هزار محاسبه شده هم مانند فروش با دلار 2850 و 2100 جمعا168 ریال از سود کم میکنه.

با فرض ثابت بودن سایر در آمد ها و هزینه ها و عدم در نظر گرفتن مالیات برای سود اضافه که فرض نسبتا معقولی هم هست :

باید 1546 ریال برای نه ماهه اعلام کنه که میشه 58٪ تعدیل مثبت .

نظر

• Ali zahedi
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 676

با اين گزارش خوب کروي بايد منتظر تعديل فاسيمين و ديگر سهم هاي گروه روي باشيم که تو بورس کالا داره کولاک ميکنه

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

تغییرات در هیئت مدیره کروی مطمئنا سبب خواهد شی این سهم به جایگاه اصلی خودش برسد. امروز سهم برگشت ولی خرید در این محدوده 700 به نظر بسیار کم ریسک خواهد بود مخصوصا این که افت خودشو طی این مدت کرده. معاملات امروز در اخر و قت هم به نوبه خود جالب بود.
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mm34
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 54

فراور در 9ماهه با تعدیل + بالای 50 درصد مواجه گردیده و پوشش 9 ماهه بیش از سود اعلامی کنونی محقق گردیده است...لذا انتظار میرود نماد سهم طی معاملات فردا شنبه 30 دی ماه 91 متوقف گردد....با عرض معذرت فعلا از ذکر منبع خبر معذورم...تصمیم هرگونه خرید-فروش و مسئولیت ان با دوستان گرامی است...سربلند باشید.

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

در اصل توسط mm34 پست شده است View Post
            فراور در 9ماهه با تعدیل + بالای 50 درصد مواجه گردیده و پوشش 9 ماهه بیش از سود اعلامی کنونی محقق گردیده است...لذا انتظار میرود نماد سهم طی معاملات فردا شنبه 30 دی ماه 91 متوقف گردد....با عرض معذرت فعلا از ذکر منبع خبر معذورم...تصمیم هرگونه خرید-فروش و مسئولیت ان با دوستان گرامی است...سربلند باشید.
            اینقد این چند روزه خبر بد از فملی از فولاد شپترو و تا حدودی فخور شنیدم که راستش دیگه بارم فرقی نمی کنه تعدیل مثبت بده یا نه!!! اگه درست باشه که سازمان میندتش مثل شراز میکنه! اگر هم که درست نباشه که باز هم خوشحالی نداره. دارم به این نتیجه میرسم
            سهام داری کردن بازیه باخت باخته!!!!

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

منبع سایت خبری استگاه بورس

قیمت در کف باند بولینگر قرار گرفته و همچنین در این محدوده حمایت تاریخی نیز از ریزش بیشتر جلوگیری میکند.

مکدی به خط صفر نزدیک شده و نشانه های برگشتی در آن مشاهد میگردد.

استوکاستیک هم در صورت تداوم معاملات مثبت، سیگنال صعودی صادر خواهد کرد.

انتظار داریم سهم در صورت صعودی شدن،ابتدا به سمت مقاومت 760 تومان حرکت نماید.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

یک توصیه به دوستان فرآوری. این توصیه را به دوستان نزدیک خودم کردم لازم دیدم اینجا هم برای دوستانم انعکاس بدم.
                الان وقت کافی برای تحلیل سهم و آپلود نمودار ندارم ولی بدون در نظر گرفتن هر نوع خبر یا بنیادی خوب یا فعال شدن کد ساتا یا هرچیزی، فقط توصیه می کنم فردا (امروز! ) به شدت سهمو زیر نظر داشته باشید که موقعیت حساسی داره. البته اختیار و تصمیم گیری بر عهده خودتان است چون ممکن است بعضی دوستان با دید بلندمدت یا رانت خبری سهم را نگداری کنند اما برای اندسته که کوتاه مدتی هستند یا تحلیل خاصی روی سهم ندارند بیشتر مد نظرم هست.
                اگر سهم بالای 723 و مثبت معامله شد خیالتون جمع تا حوالی 830 - 840 رشد خواهد کرد ( با درگیری با مقاومت 765) و نه بیشتر ! مگر اینکه تعدیلی چیزی داشته باشه.
                اما به عقیده من احتمال دوم یعنی شکست 723 ( کف کانال ) خیلی بیشتر هست و در اینصورت باز 2 حالت برای فردا میتونه داشته باشه که یا از 723 به پایین و کندل منفی میزنه که اونوقت میتونه منجر به حتی تشکیل صف فروش بشه و یا فردا یک کندل مثبت ولی حداکثر تا این قیمت(723) داریم که اینو فقط موقعیت فروش و خروج از سهم میدونم. به شخصه منتظر حالت آخری که گفتم هستم.
                خلاصه ...فقط فردا حواستون را بگذارید روی سهمتون و تصمیم منطقی بگیرید.
                با تشکر
                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/01/19, 00:10.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

فراوری تو این هفته میبنده بابته تعدیل مثبت
                  به احتمال بالای 90 درصد فردا خواهد بست
                  قیمت جهانی روی هم اومد بالای 2000 دلار که این برای سهامهای رویی خبر خوبیه
                  دقیقا جایی که بازار میترسه باید سهمو خرید نه جایی که مطمئنید
                  بدونید هر جا مطمئن بودید که سهمی برای خرید خوبه اونجا دارید اشتباه میکنید
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                    فراوری تو این هفته میبنده بابته تعدیل مثبت
                    به احتمال بالای 90 درصد فردا خواهد بست
                    قیمت جهانی روی هم اومد بالای 2000 دلار که این برای سهامهای رویی خبر خوبیه
                    دقیقا جایی که بازار میترسه باید سهمو خرید نه جایی که مطمئنید
                    بدونید هر جا مطمئن بودید که سهمی برای خرید خوبه اونجا دارید اشتباه میکنید
                    اگر فردا سهم بابت تعدیل ببنده بهترین کار ممکنو انجام داده.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

93تومان در گزارش9ماهه پوشش داده...
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

این چرا نبست
                        اینجا دیگه چه جاییه
                        شرکت 95 درصد سود رو تو نه ماهه ساخته بعد تعدیل نمیده
                        آخرین ویرایش توسط مات؛ 2013/01/19, 10:26.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• محمود گرگانی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 973

من چهار شنبه کمی نقدینگی داشتم فراور خردیم افسوس که نقدینگیم کم بود
                          بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                          بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

این چرا نبست
                            اینجا دیگه چه جاییه
                            اسم این محلی که شما پول خود را سرمایه گذاری کردید دزد خونه هست

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

قطعا می بنده، فقط فرصت خریده الان باز بودنش@};-
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

بابا خوبه دیگه شرکت 9 ماه سود سال پوشش داده 3 ماه اخرم میخوان شرکت تعطیل کنند همه برن خونه استراحت:D
                                این چرا نبست
                                اینجا دیگه چه جاییه

نظر

در حال کار...
                                X