مصطفی به نظر تعدیل بالای 30% میاد این حرکت انتهاری امروز کروی و فاسمین هم فکر کنم بی تاثیر نبوده:D
فرآوری مواد معدنی (فرآور)
Collapse
X
-
-
-
-
طی تماسی که با امور مالی گرفته شد
سود اعلامی شرکت زیره 80 تومن میباشدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مات پست شده است View Postطی تماسی که با امور مالی گرفته شد
سود اعلامی شرکت زیره 80 تومن میباشد
نظر
-
دوست عزیز من خودم سهامدارشم برای چی باید جو سازی کنم
تعدیل بالای بیست درصد هست و میبنده
مشکل خاک هم برای زمستونه که امور مالی گفت هر سال هست این مشکل و ربطی هم به خرداد ماه نداره
شماره تماس 02414272582 اقای دواجیالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
667 ریال!!!
یه تعدیل کشکی
نظر
-
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postشمارش رو لطف ميكنيد اگر كمتر از سود محقق شده امسا باشه نميبستن مثل اكثر سهم ها كه فقط گزارش دادن و نبستن فولاد و زاگرس كه 443 اعلام كرد ونبست وكرمانشاه وآذراب كه 440 اعلام كرده و... لطفا جو سازي نكنيد مشكل خاك هم بعد از خرداد ماه معلوم ميشه
کاربر گرامی اینکه تغییر سود بالاتر از 20درصد باشه تا ببنده درسته(هرچند گاها رعایت نمیشه)ولی این بالاتر از 20درصد در جهت کاهشی هم میتونه باشه
من فکر میکنم حدود 60 70تومان اعلام بشه و انتطاری هم بیشتر از این برای اولین پیش بینی ندارم
شما فکر میکنید چرا این مدت فراور علارغم قیمت جهانی خوب و دلار خوب از 750تومان اومد 600؟علت اصلیش همین نزدیکی اولین پیش بینی بود بنابراین بازار هم اینو تا حد زیادی لحاظ کرده
ذز ضمن اولین پیشبینی زیاد مهم نیست و فراور در طول سال میتونه تعدیل بده
البته باید دید سازمان هم گزارش رو قبول میکنه یا نهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط مات پست شده است View Postدوست عزیز من خودم سهامدارشم برای چی باید جو سازی کنم
تعدیل بالای بیست درصد هست و میبنده
مشکل خاک هم برای زمستونه که امور مالی گفت هر سال هست این مشکل و ربطی هم به خرداد ماه نداره
شماره تماس 02414272582 اقای دواجی
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام
کاربر گرامی اینکه تغییر سود بالاتر از 20درصد باشه تا ببنده درسته(هرچند گاها رعایت نمیشه)ولی این بالاتر از 20درصد در جهت کاهشی هم میتونه باشه
من فکر میکنم حدود 60 70تومان اعلام بشه و انتطاری هم بیشتر از این برای اولین پیش بینی ندارم
شما فکر میکنید چرا این مدت فراور علارغم قیمت جهانی خوب و دلار خوب از 750تومان اومد 600؟علت اصلیش همین نزدیکی اولین پیش بینی بود بنابراین بازار هم اینو تا حد زیادی لحاظ کردهذز ضمن اولین پیشبینی زیاد مهم نیست و فراور در طول سال میتونه تعدیل بده
البته باید دید سازمان هم گزارش رو قبول میکنه یا نه
نظر
-
خود قائم مقام کروی میگه دلار رو 3400 دیدیم اقا برا بار هزارم مشکل تامین خاک این دوماه علم شده البته کروی 85000تن خاک رو پیش خریداری کرده و پولشم داده انصافا معاملات امروز کروی رو دیدین؟؟!!هر چی اول صف میداد خرید گروهی میشد بعد دیدن اینجوری فایده نداره 5 دقیقه بستن دوباره باز کردن بعد بعد مثا دیروز دوباره حقوقی شد 2 میلیون گروهی هم شد 2 میلیون!!!!!!!!!!!!!!!یه نگاه به نرخ فروش شمش در گزارش کروی بیندازیم دیگه متوجه میشویم که اینا کی هستند!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر دوستان عزيز را به اين نكته توجه ميدم :
اصولا گروه روي ابتدا سودشون رو پايين اعلام ميكنند و در گزارشهاي 3-6-9 ماهه تعديل اعلام ميكنند. همين فرآوري سود سال 91 را ابتدا 37 تومان اعلام كرد و به تدريج تا گزارش 9 ماهه به 103 تومان يعني حدود 3 برابر افزايش داده و اين مبلغ در گزارش پاياني و مجمع به بيش از 160 تومان خواهد رسيد. يعني سود بيش از 4/5 برابر شده است.
سود امسال هم به نظرم همان 66 تومان صحيحه و اگر شركت مثل امسال كار كند و سودش را تا 4/5 برابر افزايش دهد تا حدود 300 تومان سود خواهد ساخت.
باز هم ذكر اين نكته را لازم ميدونم كه دوستان تشريف بببرند و نگاهي به سودهاي اعلامي و سودهاي محقق شده اين گروه در سالهاي گذشته بياندازندخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
نظر