خوب مثل اینکه صبرمون در گروه روی داره جواب میده در تاپیک کر.ی گفتم مافیا هم به دنبال سود هستند !!!
فرآوری مواد معدنی (فرآور)
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postمیانگین خرید من 670 تومانه....
5800 ريال ميشود كه در صورت تداوم رشد فلزات ، بعد از دو روز معاملاتي
وارد سود مي شويد ( عليرغم اينكه قيمت خريدتان بالاست )در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
مهمترین نکته ایی که در مجمع شرکت فرآوری مواد معدنی ایران به آن اذعان شد حل مساله تولید شرکت بود که از 10000 تن تولید سال 91 شرکت به 16000 تن در سال 92 افزایش پیدا خواهد نمود .بافرض 16000 تولید برای سال 92 و نرخ روی lme 1900 دلار و نرخ دلار 3500 تومانی فرآوری توانایی ساخت 300 تومان سود را دارد یعنی نسبت کنونی p\e شرکت 1.7 مرتبه میباشد . فراوری به زودی به جایگاه واقعی خود خواهد رسید منتظر فراوری 1000تومانی در کوتاه مدی و فراور 1400 تومانی در میان مدت و فرآوری بالاتر از 2000 تومان تا مجمع آیینده شرکت باشید .موفق و تندرست باشین
نظر
-
-
در حال حاضر سهم اجازه ورود نميده فكر ميكنم اوولين مقاوت سهم از نظر تكنيكال ٦٧٠ تؤمان باشه كه مقاومت چندان جدى نميباشد و با توجه به تقاضايى كه پشت سهمه به راحتى از آن عبور كنه .دومين مقاوت مهم سهم ٧٥٠ تؤمان ميباشد. البته امروز زمزمه هايى بين بزرگان تالار به گوش ميرسيد كه فرآور در مرحله اول بدون هيچ مشكلى و يك ضرب تا ٨٠٠ تؤمان رشد خواهد نمود
نظر
-
-
-
دوستان سلام
امروز حجم زیادی فراور معامله شد . به نظر شما تارگت این سهم در کوتاه مدت چنده؟
واقعا این سهم با این قیمتا مفته.
من حدود 500 تومن میانگین خریدم هست و قصدم کوتاه مدت بود اما الان فکر میکنم فروشش توی این قیمتها اشتباهه.
مخصوصا باحجمی که امروز تو این بازار سراسر منفی زد.
نظر
-
-
در اصل توسط Nasser Rahmani پست شده است View Postدوستان سلام
امروز حجم زیادی فراور معامله شد . به نظر شما تارگت این سهم در کوتاه مدت چنده؟
واقعا این سهم با این قیمتا مفته.
من حدود 500 تومن میانگین خریدم هست و قصدم کوتاه مدت بود اما الان فکر میکنم فروشش توی این قیمتها اشتباهه.
مخصوصا باحجمی که امروز تو این بازار سراسر منفی زد.
قبل از مجمع سعهم را از دست مردم در آوردند. مجمع خوبي برگزار كردند و سهم را بالا باز كردند و صف خريد براش چيدن. پس از خالي كردن خودشون اطلاعيه شفاف سازي رو فرستادند.
به نظرم در چند روز آينده منفي خواهد بودخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postمتاسفانه باز هم شفاف سازي ها شروع شد!!!
قبل از مجمع سعهم را از دست مردم در آوردند. مجمع خوبي برگزار كردند و سهم را بالا باز كردند و صف خريد براش چيدن. پس از خالي كردن خودشون اطلاعيه شفاف سازي رو فرستادند.
به نظرم در چند روز آينده منفي خواهد بود
نظر
نظر