فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

    #721
    در اصل توسط ARTIN_M پست شده است View Post
    البته با احترام نظر من برعکس شماست اگه نگاه کنید امروز تقریبا خریدار اصلی خود حقوقی ها بودند که صورت گروهی حالا با چه کدی جمع می کردند نمی دونم حجم معاملات رو نگاه کن و ضمنا اگه دقت می کردید چندین بار صف فروش رو جمع کردند و حتی از روزی که سهم باز شده تقریبا بالای 90 درصد سفارشها از طرف خریدارهای گروهی بوده است یعنی تعداد حقیقی خیلی کمی توی چند روز قبل توی صف خرید بودند البته به غیر از امروز که تعداد زیادی حقیقی فروشنده و تقریبا تعداد زیادی هم حقیقی خریدار بود
    عرض كردم خدمتتون.
    اگر يكي دو روز آينده جمعش نكنند اوضاع خراب ميشه.
    ان شاا... كه جمعش كنند
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

    نظر

    • 2691
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 320

      #722
      در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
      تا يكشنبه كه كالسمين بسته است سهمو مفت از دست سهامدارا جمع ميكنند و از دوشنبه با بازگشايي كالسيمين حركت روييها ديدن داره
      فردا مجددا اضافه خواهد شد

      نظر

      • 2691
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 320

        #723
        خوب خدا رو شكر خريدهاي ديروز ارزنده بود. اگه مشكلي پيش نياد رفتيم بالاي 700

        نظر

        • Ali zahedi
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 676

          #724
          فرآور رفت براى ١٠٠٠ تومان

          نظر

          • Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

            #725
            نقل قول از آقای اردلانی :::::نكته مهم فرآوري مواد معدني اينجاست :


            9900 تن فروش در كمترين ميزان ممكن ديده شده
            قيمت فروش كيلويي 4900 تومان ديده شده
            در صورتيكه نرخ فروش در زمستان 7135 تومان و در زمان مجمع طبق نرخ اعلامي كيلويي 7600 تومان

            حال 9.900 تن *7600000 =حدودا مي شود 75000.000.000 تومان كه 27.000.000.000 تومان بيشتر از بودجه مي شود
            يعني 225 تومان به ازاي هر سهم تعديل مثبت يعني حدودا براي هر سهم 293 تومان سود
            حالا افزايش ميزان توليد تا 16 هزار تن رو در نظر بگيريم سود هر سهم حدودا 850تومان خواهد شد
            حالا نكته از همه مهمتر و برتر اينكه طي يكسال گذشته بازار سرگرم پتروشيمي و پالايشگاه بود و دلار آزاد رو براي همشون در نظر گرفت و از اين گروه غافل بود و عده اي نيز با شايعه مشكل خاك شروع به جمع آوري سهم هاي خوب اين گروه نمودند من حقيقي را مي شناسم كه تا الان 3 درصد شركت را جمع كرده و حقوقي هاي ديگر هم كه الي ماشاا...
            آگاهانه عمل كنيد و سهم هايتان را از دست ندهيد فردا ممكنه صف كم بشينند براي خريد و عده اي وسوسه شوند بدهند و يا ممكنه زياد بنشينند و 100 تومان بالاتر از سهم پياده كنند نا آگاهان را ولي واقعيت موضوع اين است كه حداقل 300 تومان سود در انتظار فرآوري مواد معدني مي باشد.

            نظر

            • Ali zahedi
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 676

              #726

              دوستى به من گفت أخيرا و در طى اين دو هفته توليد فراور افزايش چشمگيرى داشته و به ٢٥ تن در روز رسيده و شركت ميخواهد تا گزارش ٣ ماهه سودى در حدود ٢٠٠ تؤمان اعلام كنه و همچنين ٥ شركت سرمايه گذارى در حال جمع نمودن سهم تو بازار هستند و تا قيمت ٢٠٠٠ تومان خريداره سهمند

              نظر

              • Ali zahedi
                كاربر فعال
                • Sep 2012
                • 676

                #727
                يه حقوقى ديگه هم به ليست سهامداران فرآورى بعد از شركت سرمايه گذارى صنايع ايران كه هفته پيش اضافه شدامروز افزوده شد شركت مديريت سرمايه اقتصاد نوين .فراورى تا گزارش ٣ ماهه حداقل ٢٠٠٠ تومان خواهد شد

                نظر

                • Ali zahedi
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 676

                  #728
                  طى ٢٠ روز كارى اخير حدود ١٠ ميليون سهم فرآور توسط ٦ كد حقوقى و ٢ كد حقيقى وابسته به آنها روى ميانگين قيمتى در حدود ٥٦٠ تومان خريدارى شده و هدف كلى آنها خريد ١٠ ميليون ديگر سهم و در كل ٢٠ ميليون سهم ميباشد و بعد از آن رشد اصلى شركت و رسيدن به قيمتهاى ٢٠٠٠ تؤمان آغاز خواهد شد . دوستانى سهامدار مراقب سهامتون باشين كه بعد از اين همه صبر خودتون سودشو ببرين نه سهامدار حقوقى .موفق و تندرست باشين

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #729
                    ایسنا گزارش میدهد:
                    ابهام در واگذاری معادن بزرگ/ایمیدرو تکذیب کرد، مجلس تائید!


                    » سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت کد خبر: 92022818761
                    شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴
                    در حالی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) چند روز پیش واگذاری و خصوصیسازی معادن بزرگ را تکذیب کرد که رییس کمیته معدن مجلس از برونسپاری 10 شرکت بزرگ معدنی از طریق بورس طی روزهای آینده خبر داده است.

                    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طبق اعلام ایمیدرو معادن بزرگ براساس قانون اساسی انفال محسوب میشوند و قابل واگذاری، فروش و خصوصی شدن نیستند و پروانه بهرهبرداری از این معادن برای همیشه در اختیار دولت باقی میماند.

                    این در حالی است که به گفته نائب رئیس خانه معدن هماکنون هیچ تعریف دقیقی درباره معادن بزرگ در قانون معادن وجود ندارد و معادن بزرگ به طور کلی به همه معادنی گفته میشود که در اختیار دولت قرار دارند و بخش خصوصی تمایلی به حضور در آنها ندارد.

                    در همین حال داریوش اسماعیلی، رییس کمیته معدن مجلس از برونسپاری 10 شرکت بزرگ معدن از طریق بورس طی روزهای آینده خبر داده و گفته که این واگذاری در قالب قانون بودجه سال 1392 انجام خواهد شد و اقدامی غیرقانونی است.

                    به گفته وی دولت قصد دارد از طریق بورس 10 معدن بزرگ را طی چند روز آینده بفروشد. حال چرا اینقدر با عجله و بدون کار کارشناسی آن هم در دو ماه پایان عمر دولت؟

                    رییس کمیته معدن مجلس با ارزیابی از عملکرد ستاد توسعه معدن برای برونسپاری معادن عنوان کرده است که این ستاد متشکل از رییسجمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی، رییس سازمان محیط زیست و رییس سازمان صنایع طبیعی است. این ستاد در بدو تشکیل موجب خوشحالی نمایندگان مجلس شد چون نشان از توجه دولتمردان به بخش معدن داشت ولی طی یکی دو ماه پایانی عمر دولت شاهد برونسپاری بیحساب و کتاب معادن به برخی افراد هستیم.

                    به گفته وی با وجودی که هیچ تعریف دقیقی درباره معادن بزرگ وجود ندارد اما به نظر میرسد منظور از معادن بزرگ معادنی مانند سرب و روی انگوران است که دارای ذخایر عظیمی از مواد معدنی هستند.

                    در لایحه بودجه سال 1392 دولت خود را به واگذاری کلیه معادن دولتی تا پایان سال جاری مکلف کرده است. در همین رابطه مرکز پژوهشهای مجلس در مخالفت با این بخش از لایحه اعلام کرده است که این نوع واگذاری اولا احتمال قیمتگذاری ناصحیح را بیش از پیش تقویت میکند.

                    طبق اعلام این مرکز به نظر میرسد الزام دولت به واگذاری کلیه معادن تا انتهای سال 1392 به دلیل نبود بخش خصوصی دارای توان خرید معادن قابل تحقق نخواهد بود.

                    مرکز پژوهشهای مجلس افزوده که اختیار واگذاری به سازمان خصوصی سازی خارج از جداول پیوستهای 1 و 2 قانون اجرای سیاستهای اصلی 44 قانون اساسی منجر به واگذاری تمام معادن خارج از لیست پیوست خواهد شد که هیچ نظارتی نیز بر آن حکمفرما نخواهد بود.

                    خبر واگذاری 10 معدن بزرگ در حالی منتشر میشود که چند روز پیش نیز براساس مصوبه هیات وزیران، ایمیدرو مجاز به جلب مشارکت سرمایهگذاران غیردولتی برای تکمیل طرحهای نیمه تمام خود شد.

                    وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز چند روز پیش از مخالفت این وزارتخانه با فروش معادن بزرگ کشور خبرداد و گفت که برخلاف گزارشهای منتشر شده این وزارتخانه قصد فروش معادن بزرگ را ندارد.

                    به گفته مهدی غضنفری معادن بزرگ کشور جزو انفال و سرمایه ملی و مردمی به شمار میروند و مطرح شدن فروخن آنها نادرست است. معادن بزرگ در اختیار دولت قرار خواهد داشت و به همین روش هم بهرهبرداری و استخراج در آنها انجام میشود.

                    اما مجلس در حالی با واگذاری معادن در سال جاری مخالفت کرده که اوایل سال گذشته در جریان رسیدگی به جزئیات لایحه بودجه سال 1391 کل کشور، وزارت اقتصاد را موظف کرده بود معادن متعلق به دولت و شرکتهای دولتی را به بخشهای غیردولتی واگذار و وجوه حاصل از آن را به حساب درآمد عمومی مشخص شده در خزانه واریز کند.

                    طبق آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت هماکنون اغلب معادن کشور متعلق به بخش خصوصی هستند. با این وجود همان تعداد اندک از معادنی هم که در دست دولت باقی ماندهاند، از چنان اهمیتی برخوردارند که باعث شده تا بیشتر نگاهها روی آنها متمرکز باشد. به عنوان مثال معاون معدنی وزارت صنعت و تجارت گفته که معدن سرب و روی انگوران شرایط خاصی دارد و برای واگذاری آن باید مراحل مختلفی طی شود.

                    طبق آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت هماکنون 4953 معدن فعال در کشور وجود دارد که 87 درصد آنها خصوصی، بیش از 10 درصد تعاونی و حدود 2.6 درصد نیز دولتی هستند. با این حساب هماکنون حدود 130 معدن دولتی در کشور وجود دارد که دولت برای واگذاری و خصوصی سازی آنها نقشه کشیده است.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #730
                      با سلام خبر بالا مربوط به روز گذشته می باشد و به نظر می رسد دلیل اقبال به فراوری می تواند خبر بالا باشد که این گروه فکر می کنند که به روزی معدن انگوران واگذار می شود و یا شرکت موجودی سال نیمه دوم 91 را دپو کرده و می خواهد به فروش برساند که در گزارش 3 ماهه لحاظ می شود! و سود شرکت زیاد می شود با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • javad73
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 140

                        #731
                        سلام دوستان ببخشید سود مجمع فراور رو چطور باید دریافت کنیم؟

                        نظر

                        • eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

                          #732
                          در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
                          سلام دوستان ببخشید سود مجمع فراور رو چطور باید دریافت کنیم؟
                          منم همین سوال رو دارم
                          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

                          نظر

                          • ARTIN_M
                            عضو جدید
                            • May 2012
                            • 10

                            #733
                            سود تقسیمی به ازای هر سهم مبلغ 900 ریال مورد تصویب قرار گرفت.

                            جدول زمانبندی سود سال 91: تاریخ واریز
                            از 1 تا 4000 سهم از 92/08/01 لغایت 92/08/30
                            از 4001 تا 15000 سهم از 92/09/01 لغایت 92/09/15
                            از 15001 به بالا از 92/09/16 لغایت 92/10/10

                            فکر کنم نزدیکهای تاریخهای ذکر شده در بالا بانکی که بایستی بروید سود رو دریافت کنید اعلام خواهد شد.

                            نظر

                            • ARTIN_M
                              عضو جدید
                              • May 2012
                              • 10

                              #734
                              در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                              منم همین سوال رو دارم
                              سود تقسیمی به ازای هر سهم مبلغ 900 ریال مورد تصویب قرار گرفت.

                              جدول زمانبندی سود سال 91: تاریخ واریز
                              از 1 تا 4000 سهم از 92/08/01 لغایت 92/08/30
                              از 4001 تا 15000 سهم از 92/09/01 لغایت 92/09/15
                              از 15001 به بالا از 92/09/16 لغایت 92/10/10

                              فکر کنم نزدیکهای تاریخهای ذکر شده در بالا بانکی که بایستی بروید سود رو دریافت کنید اعلام خواهد شد.

                              نظر

                              • Ali zahedi
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 676

                                #735
                                در گفتگو با دو مقام مسئول بررسی شد:

                                وضعیت معدنی ها، از سنگ آهن تا سرب و روی

                                مقرر شده تا مسائل و نقطه نظرات دیگری نیز پیرامون چگونگی اجرای طرح دریافت عوارض معدنی در مجلس مطرح شود تا در نهایت با در نظر گرفتن همه جوانب، تصمیم نهایی در خانه ملت به تصویب برسد. طی سال گذشته شرکت های فعال در گروه سرب و روی با مشکل تأمین خاک معدنی مواجه بودند، حال آنکه در سال جاری این مشکلات تا حدود زیادی حل شده است.


                                گروه معدنی، مجموعه شرکت هایی که شاید چندی است با استقبال کمتر سرمایه گذاران نسبت به سهام خود مواجه شده اند و تصمیم گیری نسبت به برخی پارامترها در این گروه، ابهامات را پیرامون بعضی از شرکت های این صنعت افزایش داده است.

                                در همین ارتباط معاونت مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در حال حاضر شرایط گروه سنگ آهن با ابهاماتی رو به روست؛ چراکه تصمیمات مطرح شده در مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش حق انتفاع یا عوارض دریافتی از شرکت های سنگ آهنی هنوز به قطعیت کامل نرسیده و جزییات آن مشخص نیست.

                                مرتضی علی اکبری ادامه داد: طی روزهای اخیر مقرر شده تا مسائل و نقطه نظرات دیگری نیز پیرامون چگونگی اجرای طرح دریافت عوارض معدنی در مجلس مطرح شود تا در نهایت با در نظر گرفتن همه جوانب، تصمیم نهایی در خانه ملت به تصویب برسد.

                                وی در خصوص چشم انداز شرکت های فعال در گروه معدنی اظهار داشت: اگر موضوع عوارض مذکور در خصوص این شرکت ها به نتیجه مناسبی دست یابد، می توان به رشد سودآوری آنها امیدوار بود. در غیر این صورت درصدی کاهش در سودآوری این شرکت ها چندان دور از ذهن نخواهد بود؛ مگر آنکه در خصوص افزایش قیمت فروش محصولات بتوان با شرکت های فولادی به توافق های جدیدی رسید.

                                نگاهی به صنعت سرب و روی

                                مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران نیز در بیان وضعیت شرکت های فعال در گروه سرب و روی عنوان کرد: طی سال گذشته شرکت های فعال در گروه سرب و روی با مشکل تأمین خاک معدنی مواجه بودند، حال آنکه در سال جاری این مشکلات تا حدود زیادی حل شده؛ به گونه ای که در حال حاضر در فرآیند تولید محصولات این صنعت با مشکل خاصی مواجه نیستیم.

                                اکبر نوروزی با اعلام نزدیکی زمان بهره برداری از معدن مهدی آباد گفت: معدن مهدی آباد یکی از معادنی است که با دارا بودن حدود دو هزار میلیون تن ذخیره خاک معدنی، به عنوان یکی از گزینه های مناسب برای تأمین خاک مورد نیاز شرکت های سرب و روی بوده و با توجه به اقدامات صورت گرفته، طی چند ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

                                وی پیرامون قیمت های جهانی محصولات این صنعت و چشم انداز آن اظهار داشت: به نظر می رسد روند قیمت های جهانی محصولات سرب و روی از حرکتی رو به رشد برخوردار باشد؛ مضاف بر آنکه صنعت سرب و روی در کشور از جمله صنایعی است که حمایت های مناسبی از سوی دولت نسبت به آن اعمال می گردد. به گونه ای که در حال حاضر خاک معدنی مورد نیاز تولید این شرکت ها به طور میانگین 30 درصد زیر ارزش واقعی آن به تولیدکنندگان سرب و روی فروخته می شود.

                                این مقام مسئول در خاتمه عنوان کرد: با توجه به سیاست های کلان و حمایت های موجود از این صنعت، چشم انداز شرکت های این گروه از شرایط مناسبی برخوردار است.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X