کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ﺷﻨﯿﺪه ﺷﺪه در ﭘﯽ اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺮخ ﺳﺮب ﺑﻪ 2239 دﻻر/ﺗﻦ، روی ﺑﻪ 2076 دﻻر/ ﺗﻦ در ﺑﺎزارھﺎی ﺟﮫﺎﻧﯽ - و دﻻر اﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ ﺑﯿﺶاز 2450 ﺗﻮﻣﺎن در ﺑﺎزارھﺎی داﺧﻠﯽ، ﻓﺮآوری ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ اﯾﺮان در وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ 200 درﺻﺪی و اﻣﮑﺎن ﺗﺤﻘﻖ2265 رﯾﺎل ﺳﻮد ﺧﺎﻟﺺ ﺑﻪ ازای ھﺮ ﺳﮫﻢ در ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﺟﺎری را ﺧﻮاھﺪ داﺷﺖ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎزدھﯽ ﻣﻮرد اﻧﺘﻈﺎر در ﮔﺮوهﺳﺮب و روی را در ﭘﺎﯾﺎن ﺳﺎل رﻗﻢ ﺑﺰﻧﺪ. اﯾﻦ در ﺣﺎﻟﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺳﻮد ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﺷﺪه ﻓﻌﻠﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 755 رﯾﺎل اﻋﻼم ﺷﺪه و ﻣﺤﺘﺎطﺎﻧﻪ ﺑﻮدن آن ﺑﺪﯾﮫﯽ ﺑﻨﻈﺮ ﻣﯽ رﺳﺪ
قيمت شمش روي با 24درصد افزايش قيمت در بورس کالاي ايران به 5000 تومان رسيد.
هر دلار امريکا هم از 1818 تومان تو بودجه 3 ماهه به2450تومان رسيد.
قيمت جهاني روي هم شد 2100 دلار تو بودجه 1900دلار بوده است. پي به اي 5 با 2265 تومان مي شود 1132تومان قيمت سهم
امروز تا صف را دادند اضافه کردم.
طبق مشورتی که داشتیم امروز فرصت داد و خرید کردم...
در مورد خرید اون 3تا اولی هم لطفا اظهار نظر کنید... حد ضرر و هدف و هر گونه اطلاعاتی که میتونه مفیدباشه....
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
طبق مشورتی که داشتیم امروز فرصت داد و خرید کردم...
در مورد خرید اون 3تا اولی هم لطفا اظهار نظر کنید... حد ضرر و هدف و هر گونه اطلاعاتی که میتونه مفیدباشه....
وتوکا بالای 200 روند صعود گرفته رو 208 یک مقاومت کویچک داشت شکست ..امروز در بزااری که پر بود از عضه سهم خوب دوام اورد ..کمتر از یک ماه دیگه مجمع داره..حداقل 25 میده از سود 50 ..حالا بیشتر هم شاید بده ...
هدف قیمتی سهم 280 می بینم وحد ضرر 208 ..
فولاد هدف رو 280 وبعد بالای 300 می بینم وحد ضرر 250 ...
فخوز هدف رو بالای 2300 می بینم وحد ضرر 1880 ..بالای 1880 بره سهم تمومه ...
در ضمن کافیه به قیمتهای فروش در بورس کالا نگاه بندازید ..گروه فولاد بعد مدتی لیدر بازار میشن .تکنیکال زیبایی هم دران ..
امان از دست ....
امروز به جاي خريد فروش زديم نصف فراور پريد
اماده گذاشته بودم برا فروش كه اگه شل كرد بدم نصفشو ديدم صفش محكم شد گفتم پس بخرم با زدن اينتر پريد
@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
امان از دست ....
امروز به جاي خريد فروش زديم نصف فراور پريد
اماده گذاشته بودم برا فروش كه اگه شل كرد بدم نصفشو ديدم صفش محكم شد گفتم پس بخرم با زدن اينتر پريد
دوست من کار خوبی می کنی سعی کن سودها رو ذخیره کنی ..حداقل با 50 درصد نوسان بگیر ...
ما فعلا هستیم ..با بقیه لذت ببر....خیلی عالی این سهم رو دیدی رو 560 ..واقعا عالی بود ..مبارک باشه ..حد ضرر بره رو 620 وهدف رو سقف قبلی می بینم یعنی حدود 760 ...
سلام ممنون ازاینکه جواب دادین. والا من تازه اومدم توی سایت و کلن توی بورس.
دیروزم قپیرا رو خریدم 1225 ولی امروز خیلی افت کرد...امیدی بهش هست؟
ممنون میشم بگین این سهم هایی که معرفی کردین حدودن تو چه قیمت بگیریم خوبه؟ میترسم مثه خرید دیروز قپیرا تو قیمت بالا بگیرم
سلام ممنون ازاینکه جواب دادین. والا من تازه اومدم توی سایت و کلن توی بورس.
دیروزم قپیرا رو خریدم 1225 ولی امروز خیلی افت کرد...امیدی بهش هست؟
ممنون میشم بگین این سهم هایی که معرفی کردین حدودن تو چه قیمت بگیریم خوبه؟ میترسم مثه خرید دیروز قپیرا تو قیمت بالا بگیرم
قيمت شمش روي با 24درصد افزايش قيمت در بورس کالاي ايران به 5000 تومان رسيد.
هر دلار امريکا هم از 1818 تومان تو بودجه 3 ماهه به2450تومان رسيد.
قيمت جهاني روي هم شد 2100 دلار تو بودجه 1900دلار بوده است. پي به اي 5 با 2265 تومان مي شود 1132تومان قيمت سهم
امروز تا صف را دادند اضافه کردم.
نظر