کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
#کلر
در تصویر زیر گزارش عملکرد 6 ماهه منتهی به شهریور 99 شرکت کلر پارس با دوره مشابه سال قبل مقایسه شده است افزایش 133 درصدی سود خالص و 147 درصدی سود عملیاتی نشان از روند مطلوب سودآوری #کلر_پارس دارد. همچنین مقایسه عملکرد فصل تابستان با بهار افزایش 45 درصدی سود عملیاتی و افزایش 27 درصدی سود خالص در فصل تابستان نسبت به بهار نشان میدهد.
با توجه به نوسان شدید قیمت دلار و اثرش درآمدهای عملیاتی و تسعیر نرخ ارز دریافتی بابت صادرات فعلا از سود 99 تحلیلی ارائه نمیکنم فقط میگم با فرض ثبات نرخ فعلی ارز بیش از 600 تومان برای 99 سود خالص می سازد.
از نظر بنده در کنار نرخ ارز مهمترین رویدادی مالی امسال #کلر افزایش ظرفیت تولید 100 درصدی است که تا 92 درصد پیشرفت داشته و امسال به بهره برداری می رسد. که سودآوری کلر را بیش از 100 درصد افزایش میدهد.
هزینه های مالی شرکت هم بعد از به بهره برداری رسیدن طرح به احتمال زیاد صفر میشود.
آخرین ویرایش توسط محمود گرگانی؛ 2020/10/23, 11:41.
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
#شجم فروش مهر ماه ٨۶٨,١۶۴ میلیون ریال فروش آبان ماه ١,٨٢٩,١٨۶ میلیون ریال (حدود 15 میلیارد تومان از فروش ابان در واقع برای ماه قبل است به دلایلی در ماه قبل گزارش نشد به جاش ابان گزارش شده است)
مجموع فروش دو ماه ابتدای سال( سال مالی شحم انتهای شهریور است) ٢,۶٩٧,٣۵٠ میلیون ریال است که نسبت به مدت مشابه سال قبل(٨٨٢,۴٣۴ میلیون ریال) 206 درصد رشد داشته است.
خداوندگار سود و بنیاد در شجم حلول کرده است.
شجم مثل نهالی است که تازه سر از خاک بیرون اورده است دو دستی باید مراقبش بود.
بنده همچنان با شجم کلر لکما فروی و... سهامداری کردم و میکنم مقداری خرید اعتباری هم داشتم.
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
#شجم فروش مهر ماه ٨۶٨,١۶۴ میلیون ریال فروش آبان ماه ١,٨٢٩,١٨۶ میلیون ریال (حدود 15 میلیارد تومان از فروش ابان در واقع برای ماه قبل است به دلایلی در ماه قبل گزارش نشد به جاش ابان گزارش شده است)
مجموع فروش دو ماه ابتدای سال( سال مالی شحم انتهای شهریور است) ٢,۶٩٧,٣۵٠ میلیون ریال است که نسبت به مدت مشابه سال قبل(٨٨٢,۴٣۴ میلیون ریال) 206 درصد رشد داشته است.
خداوندگار سود و بنیاد در شجم حلول کرده است.
شجم مثل نهالی است که تازه سر از خاک بیرون اورده است دو دستی باید مراقبش بود.
بنده همچنان با شجم کلر لکما فروی و... سهامداری کردم و میکنم مقداری خرید اعتباری هم داشتم.
عرض ادب جناب گرگانی
سود تخمینی 99و1400شجم چقدر هست؟
نظر