فرصت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود گرگانی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 997

استیو ویتکاف: ترامپ هم کنجکاو و هم ناامید است که ایران با وجود فشار نظامی گسترده هنوز تسلیم نشده است.😁

باشه قبول. امریکا بلوف نزد ایران هم نترسید. اصلا قول میدم بعد توافق همه جا بگم هردوی تان قدرتمند و شجاع هستید.
    خوبه؟
    توافق رو زودتر اعلام کنید.
    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• محمود گرگانی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 997

این همه مردم به حرف نظام گوش دادند و ازش حمایت کردند یکبار هم نظام به حرف مردم گوش بده....

نظام جان هر کی نمیذاره حرف مردم باشی همون دشمن توست.

نظر

• محمود گرگانی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 997

تو سفارتخانه ها بیکار نشستند برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشند بیانیه میدن شهروندان شان ایران ترک کنند.

دلیل دیگری برای توافق اینست که تا الان (من که نشنیدم ) سفارتخانه های عمان و قطر و وزارت خارجه امریکا و... که در جریان مذاکرات هستند هیچ درخواستی برای ترک ایران از شهروندان شان نداشتند .
        آخرین ویرایش توسط محمود گرگانی؛ 2026/02/23, 23:04.

نظر

• محمود گرگانی
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 997

محمود گرگانی:
          خودرو بهمن ماه 53.65 همت فروخت.
          همانطور که قبلا نوشته بودم نامه (یا اعتراض ) سازمان حمایت نسبت به غیرقانونی بودن افزایش نرخ ها فیلم شان بود قیمت ها با اندکی کاهش تایید شد هرچند فکر نمیکردم مجلس هم بخواهد در این فیلم بازی کند ان هم در نقش مثبت ...
          هر چی تیر چراغ برق به انجایتان فرو برود که با انکه میدانید فیلم هایتان تماشاگر ندارد باز اصرار دارید فیلم بازی کنید حتی به قیمت نابودی سرمایه گذار ان هم در سالی که سرمایه گذاری برای تولید نامیده شده بود.

انچه در رسانه ها به عنوان اخبار و حواشی مذاکرات هسته ای مطرح میشود مشابه فیلمی است که مدیران ایرانخودرو و سازمان حمایت و مجلس بازی کردن.
          مگر میشود چندین ماه عراقچی و ویتکاف از طریق پیام رسان کفتگو کنند ولی گروه (اتاق گفتگو ) نزده باشند و باقی سران و مسولان مهم حکومت شان را در گروه عضو نکرده باشند تا گفتگو و مذاکرات در جهت منافع شان جامع تر بشود؟

نظر

• محمود گرگانی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 997

خبر افزایش صادرات نفت از خارک که بلومبرگ منتشر کرده است هیچ ربطی به جنگ ندارد بلکه به دلیل نزدیکی به پایان سال و شناسایی فروش نفت در دفاتر وزارت نفت است (از نظر حسابداری تا کالا به مشتری تحویل نشود نباید حساب فروش افزایش پیدا کنه. )
            تازه اگر فرض کنیم گزارش بلومبرگ صحت داشته باشد.

اصلا من هم فرض میکنم نظم نوینی در دنیا در حال شکلگیری است و هیچ گریزی از این نظم نیست، چرا این نظم جدید حتما با جنگ و خون ریزی باید شکل بگیرد؟ مگر با مذاکره و تهدید و فریب و پاداش نمیشود نظم جدیدی که منافع قدرت ها را تضمین و تامین کند ایجاد کرد؟
            آها چون هنری گفته پس حتما جنگ میشه؟؟
            نه عزیزم.
            ضمن اینکه برای تحلیل و اندیشه های افرادی مثل کسینجر ارزش قائل هستم نسبت به درک و فهم و اندیشه خود بی تفاوت نخواهم بود.

اگر معتقد نبودم توافق صورت گرفته است و این مذاکرات فقط برای رسمیت بخشیدن بر آن مذاکرات پنهان است میگفتم دلیل تاکید ایران بر اینکه بگوید مذاکرات غیر مستقیم است برای انست که به امریکا بفهماند گروه هایی در ایران حتی با مذاکره مستقیم با شما مشکل دارند چه رسد به دادن امتیاز و تسلیم شدن.
            در واقع ایران با تاکید بر مذاکرات غیر مستقیم به نوعی یک سد دفاعی در برابر خواسته های امریکا ایجاد کرده است.

نظر

• Ali5559
              عضو عادی
              • Apr 2025
              • 288

امروز مذاکرات مستقیم بین استیو و عباس برگزار شده

نظر

• محمود گرگانی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 997

غافلگیری در توافق است نه جنگ!
                به سخنی دیگر از توافقی که رخ خواهد داد غافلگیر میشود نه جنگی که احتمال میدهید.

نظر

• محمود گرگانی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 997

5 سال بعد از توافق ایران و امریکا همچنان در کانال های خبری و جنگی میخوانیم بعد از آنکه شرکت های امریکایی سودشان را از سرمایه گذاری در ایران گرفتند حمله آمریکا شروع میشود 😁😁

نظر

• محمود گرگانی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 997

بند بند توافق در حال انجام است.

نظر

• محمود گرگانی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 997

روح رفتگان شاد.
                      حضرت عباسی اصلا دلم نمیخواد حتی یک جمله در مورد سیاست بنویسم اما گاهی وقتا به خاطر شغل مان گاهی وقتا هم وسوسه میشوم و گاهی وقتا مثل الان فکر میکنم وظیفه دارم بنویسم.( بخدا جدی میگم)
                      امیدوارم که آخرین نوشته من باشد بتوانم ذهنم را روی آن چیزی که دوست دارم متمرکز کنم.
                      پدر مهربان و زحمت کشم همیشه میگفت تا وقتی که سرپا هست زندگی کنه و افتاده و زمین گیر نشه که نیاز به مراقب و پرستار داشته باشه . قبل از عمل ( قلب باز) هم به یکی از دوستان صمیمی اش گفت اگه بعد عمل جراحی قرار بر افتادن در بستر بیماری و مراقبت بود مقدار زیادی تریاک بهش بدن که خودشو خلاص کنه سرتون درد نیارم پدرم که از حدود 10 سالگی کار کرده بود با زور بازو برای خودش زندگی ساخته بود حدود یک هفته بعد از عمل فوت شدند. اولش خیلی ناراحت بودم ولی بعد چند روز( یادم نیست هفتمش شده بود یا نه ) مشکی رو از تنم در آوردم پیش خودم گفتم وقتی پدرم خودش مرگ را به زندگی در بستر بیماری ترجیح میداد من چرا باید عزاداری کنم ضمن اینکه بارها گفته بود برایش عزاداری و ناراحتی نکنیم .
                      رهبر عزیزمان هم شهادت را به سازش با دشمن ترجیح می داد حاضر بود تو اتاق کارش شهید بشه اما تسلیم نشه.
                      من عقیده دارم خداوند انسان ها را می آفریند که به آرزوهایشان برساند به عبارتی هدف از خلقت تحقق آرزوی آدماست .
                      من به عنوان یک فرزند وظیفه خودم میدانم که برای پدرم خیرات بدهم و به نیکی ازش یاد کنم و طوری زندگی کنم که مردم بگویند خدا پدر محمود را بیامرزه چه فرزند خوبی تربیت کرده است.
                      و به عنوان یک ایرانی رهبرم را به خاطر شجاعت و سر خم نکردن در برابر حرف زور تحسین کنم به افتخارش سرم را بالا نگهدارم .
                      آیا صلاح من و خانواده من دراین بود که آن پزشک جراح را به خاطر قصوری که داشت به قتل برسانم ان هم وقتی که توانایی اش را ندارم؟
                      آیا صلاح ایران و مردم ایران و حتی نظام جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگی نابرابر شدن است ؟ آن هم وقتی شهادت ارزوی رهبرش بود؟
                      آیا موشک ها و پهباد ها تمام نمی شود؟ اگر واقعا الان در نبرد دست بالا را داریم آتش بس کنیم و برای گرفتن امیتاز بیشتر مذاکره کنیم وگرنه خسارت هایی که به کشورهای عربی وارد شده را هم از ما خواهند گرفت.
                      من هم خیلی دلم میخواهد متجاوزان و دشمنان و قاتلان را مجازات کنم اما ایا الان میشود و به صلاح مان است؟...
                      به امید سرفرازی همه ایرانیان
                      خدانگهدار.

نظر

• محمود گرگانی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 997

فرصت نابی برای رهبر جدیدی که انتخاب میشود است با برقراری همه پرسی هم ایران را از این موقعیت نجات بدهد هم در بین مردم محبوبیت و مشروعیت برقرار کند.

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1949

خداوکیلی نمیخواستم به این پست کثیف شما پاسخ بدم..چون به نظرم خیلی بی ارزش بود...اما به حکم وظیفه (خداشاهده)...مجبورشدم...امام هادی خطاب به خلیفه وقت شعری خواندند که ترجمه ان اینست...
                          چه بسیار مردان پرقدرتی
                          که دراین جهان از پی راحتی
                          به کوه وکمر قصرهاساختند
                          همه قصرهارابیاراستند
                          دراطراف هرقصرازبیم جان
                          گروهی مسلح نگهبانشان
                          که تااین همه قدرت وسازوبرگ
                          کنددورآن مردم ازدست مرگ
                          ولی مرگ ناگه رسید وگرفت
                          گریبان آن نابکاران زشت
                          چوگیرد گریبان گردنکشان
                          به ذلت برون رانداز قصرشان
                          البته شعربسیار طولانیتر وپرمحتواست..اما سعی کردم خلاصه ش کنم....بگذریم....
                          آخه خدا لعنت کند رهبر عزیزت رو که ایران رو به این روز درآورد...اون ملعون اول قرار بود آب وبرق را مجانی کند واین ملعون دوم که دروغ وبی حیایی را به آسمان برد..قراربود غزه وفلسطین ولبنان و سوریه را آزادکندکه نهتنها آزادنکرد بلکه همه را ویران کرد....این بی پدر مگه دربرابر چی مقاومت کرد....مگه چیزی داشت.. جز خریت محض که شایسته حرمت باشد
                          زیاد مطمئن نباش که پدر گرامیت لقمه حلال بهت داده باشد....وگرنه لقمه حلال...آدمی با وقاحتی دراندازه های تو نمیسازد.....نسلهای بعدی درایران....تاهزاران سال آینده...خودت وپدر گرامیت ...وافرادی مثل شما را که باعث این ویرانی عظیم شده اید را فراموش نخواهند کرد
                          آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2026/03/08, 19:13.

نظر

در حال کار...
                          X