در اصل توسط شبندر پست شده است
View Post
زامياد ( خزاميا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postفردا فشار فروش به خاطر چند خبر منفی بالا هست
فردا حقوقی ها باید قدرت خرید را نشان بازار بدن
اگر فردا سهم را خوب جارو کنن این بار میره برای محدوده 180 به بالا
امروز سهم را جارو کردن
فردا معاملات مثبتی باید داشته باشه
محدوده 150 سهم داره محکم میشه برای اهداف بالا
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postحرف ديروزم را ديديد حالا حرف امروزم را گوش كنيد فردا زامياد صف خريد ميليوني خواهد شد يكي از مخبرينم خبر بسيار مثبتي از رايان و زامياد آورده كه تا اواخر فردا منتشر ميشه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
ده دقیقه پایانی فشار فروش حقوقی زیاد شد . البته بیمه ایران همون اول صبح 2 میل در صف فروخت . شب مشخص میشه کی بوده
نظر
-
اعتضاد غدیر وارد 1 درصد شد
چندین روزه که خرید گروهی در این سهم به شدت بالا هست
شنبه با گذر از قیمت زیر 160 ، تکنیکالی ها بیشتر میان سمت این سهم
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postزامياد سهم قوي خودرويي.
......................................
اگر تحريمش را بردارند تازه حقوقيها سرش سرمايه گذاري مي کنند.
در اصل با حذف تحريمها ما شاهد سرمايه گذاري حقوقيها بر روي صنعت خودرو خواهيم شد.
منتظر مي مانيم.
امروز زامیادهایی که 116 خریده بودم فروختم چون استراتژیم چیز دیگه ای هست ولی دوستان سهامداری کنندقلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
نظر
-
تبريک به همه صبوران
انچه که من در اين مدت راجع به چشم اندازهاي گروه خودرو در تايپيکهاي مختلف خودرويي گفتم داره بوي واقعييت ميگيره.
فقط به خاور 800توماني
خپارس 800توماني
زامياد 800توماني
سايپاي 1000توماني
خودروي 1000توماني
وووووووووو
فکر کنيد.
فردا زامياد به مقاومت 200تومان ميخوره.
منتظر شکار باشيد.شايد يک 40ميليوني معامله بشه.
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postمقداری از ولصنم هامو فدای خزامیا کردم و باز هم اضافه کردم.
با سلام
میشه دید که به چه زیبایی سهم پولبکش رو کامل کرده و به اهداف بالایی چشم دوخته است.
[/QUOTE]
در اصل توسط yesman پست شده است View Postخزامیا واقعا معاملاتی خوبی رو داره پشت سر میزاره. خوب داره نوسانگیرها رو پیاده میکنه. این سهم اینده بسیار خوبی داره ومیشه گفت قیمت 600 تومنی که جناب کیانوش فرمودن اولین هدف کوتاه مدت سهمه. باید منتظر قیمتهای عجیبی در اینده سهم بود.
خريد در قيمتهاي فعلي خودروييها بعلت ارزش جايگزيني بسيار بالاتر، ميتونه با سود خوبي همراه باشه. دلار 3 برابر شده ولي قيمت خودروييها يك دوم. يعني اگر بتونن سود سال 90 رو دوباره بسازند ميتونن حداقل دو برابر قيمتهاي اون دوره رشد كنن. مثلا زامياد اون وقتها 300 بود ميتونه تا 600 برسه خودرو 400 بود ميتونه تا 800 بره. رسيدن به اين قيمتها ميتونه 6 ماه زودتر يا ديرتر باشه و شدنیه. با اعلام اولين سود، جهش قيمتي ميتونه اغاز بشه. در مورد خزامیا این حرکت داره اغاز میشه.
در اصل توسط yesman پست شده است View Postدوستان خزامیا رو جدی بگیرید. نمودارش حرف نداره.
در مورد پست بالا الان که دوباره خوندم دیدم یه اشتباه لپی اتفاق افتاده. منظورم بلند مدت بوده نه کوتاه مدت.
در اصل توسط yesman پست شده است View Post
باز هم میگم خزامیا رو باید درک کرد. تازه بعد از رد کردن 160 خیلیها تصمیم به ورود خواهند گرفت.
در اصل توسط yesman پست شده است View Postسهم در نمای بلند مدت(از سال 2004) درگیر خط روند نزولی شده که تا حالا نتونسته اونو بشکونه. شکست این خط یعنی اینکه خزامیا پر. در حال حاضر هم با این خط داره کلنجار میره و باید یک حمایت جانانه ازش بشه و یا یک خبر بسیار مثبت پشت سهم بیاد تا بتونه یکبار برای همیشه از بند رها بشه. عبور ازمحدوده 155 تا 160 بسیار برای سهم حیاتیه.
بعد از شکست این خط هدف میان مدت سهم 360 و هدف بلند مدت 860 که برابر فیبوی 261 هست می باشد.
در نمای نزدیک تر درگیری قیمت با این خط روند مشخص تر می باشد.
یادی از گدشته های نه چندان دور.
اگه وقتی بشه و دخمل گلم اجازه بده امشب یه نمودار جدید ازش میزارم
نظر
-
امروز برای اولین بار تو تاریخ معاملاتم وارد یه سهم خودرویی شدم،در واقع 2تا
زامیاد و در کنارش ولساپا (برای کاهش ریسک)
زامیاد از معدود شرکتهای خودروییه که تو این شرایط هم زیان ده نیست
نظر
-
کد خبر: 2185523
بازدید:
نظرات :
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۹ - ۱۱:۵۴ اقتصادی > صنعت و تجارت و کشاورزی
مذاکرات فشرده نعمتزاده با نمایندگان پژو و رنو در تهران
وزیر صنعت و معدن و تجارت هم اکنون در حال مذاکره با نمایندگان دو غول خودروسازی جهان یعنی پژو و رنو در تهران است.به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت هم اکنون در حال مذاکره با نمایندگان پژو و رنو فرانسه در حاشیه همایش بین المللی صنعت خودرو در تهران است.
بر اساس این گزارش، هدف از این مذاکرات که با حضور معاونان وزیر صنعت و مدیران عامل ایران خودرو و سایپا پشت درهای بسته در حال انجام است، بازگشت خودروسازان خارجی به تولید خودرو در ایران را دنبال میکند.
تولید مشترک خودرو، تولید مشترک قطعات خودرو و سرمایه گذاری رنو و پژو در ایران از جمله موارد مورد مذاکره وزیر صنعت، معدن و تجارت است.
.................................................. .....
بدون شرح
نظر
نظر