کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب پالایشیها هم شروع کردن حالا شما خودتونو علاف خزامیا وساپا کردین قسم خوردین تو این سهمها بمانید
من هم پالایشی داشتم هم خودرو ، فردا اگر روند برعکس امروز شد مشخص میشه که کار درستی کردیم که عطای پالایشی را به لقایش بخشیدیم و آمدیم در این گروه زیانده!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
تا حالا چند بار پیش اومده که گروه خودرو که منفی میشه گروه پالایش مثبت میشه
خیلی از سهم های گروه خودرو فردا حمایت قوی دارن و باید برگردن . برعکس فردا بندر عباس میرسه به قیمتی که چندین بار نوسان داده
فکر میکنم اتفاقی که چند باره افتاده فردا هم اجرایی بشه ( پالایش صبح نزدیک درصد مثبت و آخر وقت محدوده یک تا دو درصد مثبت و گروه خودرو برعکس )
من هم پالایشی داشتم هم خودرو ، فردا اگر روند برعکس امروز شد مشخص میشه که کار درستی کردیم که عطای پالایشی را به لقایش بخشیدیم و آمدیم در این گروه زیانده!
با این خبر مثبتی که در اومد اگر فردا بازار مثبت شد فرصت خرید زامیادو غنیمت بشمارید
زامیاد با گزارش 9 ماهه بازارو آچمز میکنه و اونوقته که سهم لنگ حجم مبنا بشه
قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.
صدور بیانیهای
اوباما از توافق برای اجرای توافقنامه ژنو استقبال کرد/تحریمهای جدید را وتو میکنم
رئیسجمهور آمریکا با صدور بیانیهای از توافق برای اجرای طرح اقدام مشترک استقبال کرده و از نمایندگان کنگره این کشور خواسته است از تصویب تحریمهای تازه دست بردارند.
خبرگزاری فارس: اوباما از توافق برای اجرای توافقنامه ژنو استقبال کرد/تحریمهای جدید را وتو میکنم
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا با صدور بیانیهای از توافق برای اجرای توافقنامه هستهای ژنو استقبال کرده است.
وی همچنین تصویب تحریمهای تازه علیه ایران را مخرب دانسته و گفته است در صورت تصویب تحریم تازه، آن را وتو میکند.
بعد از گزارش نه ماهه زامياد ليدر بلامنازع خودرويي ها خواهد شد
اینو کاملا با شما موافقم
به نظرم دیروز فرصت خرید خوبی در زامیاد بود که شاید دیگه تکرار نشه امروزم شاید دیگه خبری از صف فروش و شاید منفی نباشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دوستان زامیاد با تایید کاظم خان نادر علی که گفته تو گزارش 9 ماهه سودشو اضافه میکنه دیگه باید راهشو از گروه خودرو سوا کنه و همون راهی که خگستر رفت بره
بعد 225 زامیاد دیدنی میشه
امیدوارم امروز صبح به اندازه کافی خریده باشید
اگر حقوقی عرضه نمیکرد سنگین ترین صف خریدو زامیاد داشت
قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.
نظر