کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شبندر عزیز لطفا دلیل این پتانسیل برای جهش ناگهانی در زامیاد را بفرمایید
خبرهاي نابي از زامياد دارم كه تا ۸۰درصد محقق شده اند در صورتي كه تاييد نهايي بشوند ديگه گروه خودرو بايد دنباله روي زامياد باشند
فقط چون هنوز مطمئن نيستم دارم پله اي خريدهايم را كامل ميكنم به محض اينكه كارشناسهايم تاييد كنند اينجا مي نويسم.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
خبرهاي نابي از زامياد دارم كه تا ۸۰درصد محقق شده اند در صورتي كه تاييد نهايي بشوند ديگه گروه خودرو بايد دنباله روي زامياد باشند
فقط چون هنوز مطمئن نيستم دارم پله اي خريدهايم را كامل ميكنم به محض اينكه كارشناسهايم تاييد كنند اينجا مي نويسم.
زامياد واقعا در مفت ترين قيمت داره معامله ميشه سهمي كه اي پي اس مثبت داره و در گزارش پايان سال ميتونه حداقل ۲۰تومان اعلام كنه
امروز بايد صف خريد ميشد كساني كه خريد مي كنند به اين مسئله واقفند
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
زامياد واقعا در مفت ترين قيمت داره معامله ميشه سهمي كه اي پي اس مثبت داره و در گزارش پايان سال ميتونه حداقل ۲۰تومان اعلام كنه
امروز بايد صف خريد ميشد كساني كه خريد مي كنند به اين مسئله واقفند
...بیشتر روی سهم تبلیغ کن....راست و دروغ بهم بباف من تا خرخره سهمم....کارشناسات ایرانین اونوقت....؟...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
...فتح قله ها کجا رفتی؟؟؟....زامیاد سال بعد شهریور ۵۰۰ میبینمش...به جان شبندر....
تو این مملکت همه از فتح قله ها حرف می زنند و بخودشون آفرین هم می گویند! اما کدام فتح و چه فله ای الله اعلم.در عمل که جز غارت و چپاول و بی عرضگی و حرافی و ... چیزی مشهود نیست.
اما ایمان دارم که در بحث هسته ای و فشارهای بین المللی نظام مقدس هاچمز شده و برای نجات از سقوط حتمی مجبور است تا آخر مطابق میل ۱+۵ جلو برود و در این بین هوای اقتصاد کشور کمی تا اندکی روبه بهبود خواهد رفت.پس رشد چند برابری سهام خودرویی ها هم اتفاق می افتد .
بر اساس تحليل دوستانتان شاخص تا ۱۲۰۰۰۰بالا خواهد رفت البته تا پائيز ۹۳ به نظرتون كدوم گروه اين روند را خواهد ساخت ؟ مشخصه گروه خودرويي و بانكي كه بايد حداقل قيمت خودرو به ۲۰۰۰تومان برسه تا شاخص به اين اعداد برسه در ضمن زامياد هم در اين روند به قيمت ۳۰۰۰تومان خواهد رسيد.
بر اساس تحليل دوستانتان شاخص تا ۱۲۰۰۰۰بالا خواهد رفت البته تا پائيز ۹۳ به نظرتون كدوم گروه اين روند را خواهد ساخت ؟ مشخصه گروه خودرويي و بانكي كه بايد حداقل قيمت خودرو به ۲۰۰۰تومان برسه تا شاخص به اين اعداد برسه در ضمن زامياد هم در اين روند به قيمت ۳۰۰۰تومان خواهد رسيد.
اطلاعاتي كه مخبرين من داده اند حاكي از آن است كه گروه خودرو تا پايان سال بعد همچنان رو به رشد است
تارگتها:
خودرو ۱۴۰۰۰تومان خرداد ۹۳
سايپا ۸۰۰۰تومان
خاذين ۲۰۰۰۰تومان
خاور ۳۰۰۰تومان
زامياد ۵۰۰۰تومان
ختراك ۱۵۰۰۰تومان
رايان ۵۰۰۰تومان
ختور ۱۰۰۰۰تومان
رنا ۱۰۰۰۰تومان
و....
من خودم از۲۱۶با سهم هستم .
ولی اگه پله ایی پیشنینی کنی خیلی بهتره... مثلا تا عید میشه ۱۴۰ دو ماه بعد عید میشه۱۱۰ سه ماه بعد عید میشه۹۰ شهریور میشه ۷۵تومان. تا انجا که امد بعد اگه دوست داشتید هنوز در خدمت دوستان هستم برای پیش گویی
اطلاعاتي كه مخبرين من داده اند حاكي از آن است كه گروه خودرو تا پايان سال بعد همچنان رو به رشد است
تارگتها:
خودرو ۱۴۰۰۰تومان خرداد ۹۳
سايپا ۸۰۰۰تومان
خاذين ۲۰۰۰۰تومان
خاور ۳۰۰۰تومان
زامياد ۵۰۰۰تومان
ختراك ۱۵۰۰۰تومان
رايان ۵۰۰۰تومان
ختور ۱۰۰۰۰تومان
رنا ۱۰۰۰۰تومان
و....
یاحضرت عباس!!!!!!!!!!!!!!!!
این تارگتهابرچه اساسیه؟
نکنه خودروسازهای عزیزمون قراره ظرفیت تولیداتشون ۱۰۰برابربشه ویحتمل به جای پرایدوتیبامیخوان پورشه ولامبورگینی تولیدکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر اساس تحلیلها خیلی چیزها قراره بالا بره .مثلا قراره مشت های گره کرده مردم دوباره بالا بره و بر دهان یاوه گویان و غارتگران و ظالمین و جلادان و دروغگویان کوبیده شود! قراره به هر خانواده ایرانی ۱۰۰۰متر زمین داده بشه تا خونه ویلایی بسازند! قراره تحریمهای دودمان برانداز از روی کشور کاملا برداشته بشه ! قراره نرخ بیکاری و تورم در کشور یک رقمی شود!قراره رشد اقتصادی کشور بالای ۸% شود ! قراره جمعیت کشور ۲۰۰میلیون نفر شود!و هزاران قرار و مدار دیگر . اما کی و چه وقت؟ بقول دکتر کپی کسی نَمیداند!؟!؟!؟!
نظر