کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سال مالی منتهی به 29/12/93
بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زامیاد (سهامیعام) در تاریخ 24/04/94 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:
1) صورتهای مالی سالیانه منتهی به 29/12/93 مورد تصویب مجمع قرار گرفت.
2) حق حضور اعضای غیرموظف هیئتمدیره ماهیانه مبلغ 000ر500ر6 ریال ناخالص تصویب گردید.
3) سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس برای سال مالی94 انتخاب گردید.
4) روزنامه «اطلاعات» بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت در سال مالی94 انتخاب گردید.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت زامياد طی نامه شماره مورخ 1394/04/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 2,400,000 میلیون ریال مبلغ 25 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
واقعا بیرون کردن این حقوقی سمج کار سختی بود
ما روی 125 تومان زیاد ازش خریدیم
و رو 118 تومان پیاده شد
از شنبه میشه گفت سهم تازه نفس میکشه
واقعا این فروشنده نفس سهمو گرفته بود
احتمال داره بدون فروشنده قدر راحت بتونه به 145 و 160 تومان برگرده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر