کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۹۳
بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زامیاد (سهامیعام) در تاریخ ۲۴/۰۴/۹۴ تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:
۱) صورتهای مالی سالیانه منتهی به ۲۹/۱۲/۹۳ مورد تصویب مجمع قرار گرفت.
۲) حق حضور اعضای غیرموظف هیئتمدیره ماهیانه مبلغ ۰۰۰ر۵۰۰ر۶ ریال ناخالص تصویب گردید.
۳) سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس برای سال مالی۹۴ انتخاب گردید.
۴) روزنامه «اطلاعات» بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت در سال مالی۹۴ انتخاب گردید.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۱۳۹۴/۱۲/۲۹ دوره ۳ ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت زامياد طی نامه شماره مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۳۰ پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۴/۱۲/۲۹ با سرمایه ۲,۴۰۰,۰۰۰ میلیون ریال مبلغ ۲۵ ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
واقعا بیرون کردن این حقوقی سمج کار سختی بود
ما روی ۱۲۵ تومان زیاد ازش خریدیم
و رو ۱۱۸ تومان پیاده شد
از شنبه میشه گفت سهم تازه نفس میکشه
واقعا این فروشنده نفس سهمو گرفته بود
احتمال داره بدون فروشنده قدر راحت بتونه به ۱۴۵ و ۱۶۰ تومان برگرده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر