شنبه مي تونه فرصت خريد باشه...به نظرم سهم از شنبه بر مي گرده....
زامياد ( خزاميا )
Collapse
X
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postاینهم صف خرید شد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postزامياد رفت براي 130تومان گويا
زامياد از محل استفاده از ارز 2477توماني بجاي 3300توماني قادر هست حدود 30تومان تعديل مثبت سود دهد.
خاور 70تومان
خپارس 45تومان
خمهر 30تومان
و............
.............................................
فعلا بازار کاملا متوجه اين موضوع نشده است.
هفته ديگر انشالله.
چقدر من جوش زدم.
زامياد بست براي تعديل.حالا منتظر بسته شدن خپارس و خاور هستم.
.................................................. .................................................. .....
.................................................. .................................................. ...
.................................................. .................................................. ....
بازار چي فکر مي کرد چي شد.
بازار فکر مي کرد پتروشيميها و پالايشگاهيها تو گزارش 6ماهه خود تعديل خواهند داد ولي اکثرا گزارش بد و دور از انتظار دادند.
بازار فکر مي کرد خودروايها تو 6ماهه گزارشات مزخرفي بدند ولي تا کنون.
رايان سايپا
سرمايه گذاري سايپا
زامياد
براي تعديل بستند.
و خگستر با پوشش 78درصدي سود تو 6ماهه صف خريد شد.
خشرق هم خوب بود.
ا
احتمال بسته شدن خپارس و خاور براي تعديل زياد هست چون خودروايها تو بودجه واردات را با دلار 3300تومان بسته اند ولي الان دارند از دلار 2500تومان استفاده مي کنند خاور از اين محل 65تومان و خپارس 45تومان تعديل سود خواهند داد.
به احتمال قوي فردا بازار به استقبال گروه خودرو برود.
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبهترين تعديل مثبت را توي گروه خودرو زامياد داره
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
کاهش پيش بيني بهاي تمام شده محصولات سبک که در نتيجه نهايي شدن قراردادهاي فيمابين باتامين کنندگان اصلي صورت پذيرفته است.
3- کاهش پيش بيني هزينه هاي مالي که درراستاي کاهش توليد وعدم نياز به اخذ تسهيلات بيشتر محقق خواهد گرديد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
گزارش نشون میده که با ورود قطعات براحتی میتونه به روزهای اوج برسه.....
مدیریت در زمان کسادی کار تولید تونسته در کنترل هزینه ها موفق عمل کنه....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
7/14/ 92 نوشته شده:
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبهترين تعديل مثبت را توي گروه خودرو زامياد دارهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
من امروز نتونستم تاپیک زامیاد رو پیدا کنم نمودار رو در تاپیک خودرو گذاشته بودم.
با این تعدیل فکر می کنم خیلی زودتر به اهداف برسیم دوستان
سلام
زامیاد در صورت تثبیت بالای 155 اهداف بسیار بالایی( اولین هدف تثبیت بالای 300) رو هدف خواهد گرفت. تثبیت بالای 155 حتما صورت میگیره. دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره. در حال تشکیل الگوی پرچم. بر سر راه مانع بسیار مستحکم محدوده 150 تا 160 تومن.
اهداف بلند مدت بسیار زیباتر از 300 تومنه بسیار زیباتر
گروه خودرویی امسال و سال دیگه مثل پالایشگاهی های پارسال و امسال خواهند بود
شاد باشید
نظر
-
چه زود دیر میشه... زامیاد... خگستر.... این خاور فقط ریپپ میزنه...150 دقیقا سقف کانالی که تشکیل داده اونجا خیلی کار داریم....در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post2ماه گذشت ولي متاسفانه بازار متوجه اين موضوع نشد که نشد.
چقدر من جوش زدم.
زامياد بست براي تعديل.حالا منتظر بسته شدن خپارس و خاور هستم.
.................................................. .................................................. .....
.................................................. .................................................. ...
.................................................. .................................................. ....
بازار چي فکر مي کرد چي شد.
بازار فکر مي کرد پتروشيميها و پالايشگاهيها تو گزارش 6ماهه خود تعديل خواهند داد ولي اکثرا گزارش بد و دور از انتظار دادند.
بازار فکر مي کرد خودروايها تو 6ماهه گزارشات مزخرفي بدند ولي تا کنون.
رايان سايپا
سرمايه گذاري سايپا
زامياد
براي تعديل بستند.
و خگستر با پوشش 78درصدي سود تو 6ماهه صف خريد شد.
خشرق هم خوب بود.
ا
احتمال بسته شدن خپارس و خاور براي تعديل زياد هست چون خودروايها تو بودجه واردات را با دلار 3300تومان بسته اند ولي الان دارند از دلار 2500تومان استفاده مي کنند خاور از اين محل 65تومان و خپارس 45تومان تعديل سود خواهند داد.
به احتمال قوي فردا بازار به استقبال گروه خودرو برود.
نظر
نظر