نقشه بازار (چشم بازار )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

نقشه بازار (چشم بازار )

نماد هایی که دورشان خط کشیده ام مثلا جم باهاش شاخص بردن بالا فکر کنم....و به معنای خوب و بد نیست

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نقشه بازار (چشم بازار )

منبع: تارنمای تابلوخوانی
    آن آخری‌ها (سمت راستی‌ها) دیگر اصلا به درد نمی‌خورند... مهم اولی‌ها هستند.
    از بالا «غذا» و «ساختمان» و «شیمیایی‌» را در ذهنمان ثبت می‌کنیم.
    پی‌نوشت: جناب سروش، می‌نوشتید اینجا به چه قصدی است و می‌خواهید در آن چه کار کنید... چه چیزهایی می‌خواهید قرار دهید؟ می‌خواهید آرشیو تهیه کنید؟ می‌خواهید همان مطالب نبض بازار را قرار دهید؟ هدفمند است؟ هدفش چیست؟ و ...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

منبع: تارنمای تابلوخوانی
      آن آخری‌ها (سمت راستی‌ها) دیگر اصلا به درد نمی‌خورند... مهم اولی‌ها هستند.
      از بالا «غذا» و «ساختمان» و «شیمیایی‌» را در ذهنمان ثبت می‌کنیم.
      پی‌نوشت: جناب سروش، می‌نوشتید اینجا به چه قصدی است و می‌خواهید در آن چه کار کنید... چه چیزهایی می‌خواهید قرار دهید؟ می‌خواهید آرشیو تهیه کنید؟ می‌خواهید همان مطالب نبض بازار را قرار دهید؟ هدفمند است؟ هدفش چیست؟ و ...
      سلام آقا محمد حسین عزیز
      نقشه بازار، و نماد هایی که در چشم بازار هستند، داشتنشان احتمالا آرزوی خیلی هاس،

اگر دوستان دیگر هم کمک می کردن، تفسیر و تحلیلی از تاپ های بازار ارایه میدادند عالی میشد،

الحساب این هفته را جمع می کنم، در آخر هفته احتمالا در حد سواد مبهم خودم سعی می کنم بررسی کنم و ببینیم چرا چشم بازار شده اند.

مثلا از دوستان کسی میدونه امروز چه اتفاقی برای غذایی ها و خانواده مینو افتاد؟
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
        سلام آقا محمد حسین عزیز
        نقشه بازار، و نماد هایی که در چشم بازار هستند، داشتنشان احتمالا آرزوی خیلی هاس،

اگر دوستان دیگر هم کمک می کردن، تفسیر و تحلیلی از تاپ های بازار ارایه میدادند عالی میشد،

الحساب این هفته را جمع می کنم، در آخر هفته احتمالا در حد سواد مبهم خودم سعی می کنم بررسی کنم و ببینیم چرا چشم بازار شده اند.

مثلا از دوستان کسی میدونه امروز چه اتفاقی برای غذایی ها و خانواده مینو افتاد؟
        مینو را نمی‌دانم ولی وبشهر یک خبری داشت. دقیق خاطرم نیست ولی یادم است در تلگرام نامش را شنیدم. بگذارید بگردم...
        شاید افزایش سرمایه زیرمجموعه‌ها بود.
        نمونه:
        تایید خبر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی غشان(پگاه خراسان)
        آهان! اکنون یادم آمد (نیازی به تلگرام هم نیست).
        وبشهر انگار می‌خواست سهام خودش را در ونوین بفروشد.
        [Forwarded from تحلیل گران برتر دنیا][ Photo ]
        وبشهر: اولین خبر تاثیرگذار بر وبشهر، در گزارش شش ماهه وبشهر به فروش 6 درصد سهم ونوین اشاره شده است،هنوز قیمت بلوکی ونوین مشخص نیست،ولی با توجه به قیمت الان ونوین که حدود340 تومان می باشد،و قیمت تمام شده ونوین برای وبشهر که 73 تومان است. وبشهر در صورت فروش 6 درصد ونوین،حداقل 200 میلیارد تومان سود خالص بدست خواهد آورد. دکتر بهمنی کانال تحلیل گران برتر دنیا

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/01/19, 19:54.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
        X