گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید محتشم
    عضو عادی
    • Jul 2015
    • 239

پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

#وپخش را باید در 12ماهه و گزارش های تکمیلی تر دید ولی در هر صورت در 12ماهه به سود 5296 ریالی رسیده است که 85% بیش از مدت مشابه سال قبل است

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2939

پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

سلام

دیروز داشتم تمام نمادهای گروه دارو رو بررسی می‌کردم. بنا رو گذاشتم بر اینکه در آخرین موج این گروه چه سهامی بیشترین بازده را داده‌اند.
      ازآنجاکه شاخص گروه از تاریخ 24 بهمن 1400 یک حرکت صعودی را شکل داده مبنای بررسی بنده هم این تاریخ.

بهترین‌های ده‌گانه به عبارت زیر بودند
      شفا – داسوه – دبالک – دامین – ریشمک – درهآور – ددام – دیران – دتولید – دجابر.

بازده این سهام از 82 درصد بود تا 112 درصد.
      جالب اینکه شاخص گروه در این مدت تنها 36 درصد رشد داشته و از 42 سهم این گروه (به‌غیراز بازار پایه) 36 سهم بیشتر از شاخص گروه بازده داشته‌اند.

نظر

• amirardalan
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 130

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        سلام

دیروز داشتم تمام نمادهای گروه دارو رو بررسی می‌کردم. بنا رو گذاشتم بر اینکه در آخرین موج این گروه چه سهامی بیشترین بازده را داده‌اند.
        ازآنجاکه شاخص گروه از تاریخ 24 بهمن 1400 یک حرکت صعودی را شکل داده مبنای بررسی بنده هم این تاریخ.

بهترین‌های ده‌گانه به عبارت زیر بودند
        شفا – داسوه – دبالک – دامین – ریشمک – درهآور – ددام – دیران – دتولید – دجابر.

بازده این سهام از 82 درصد بود تا 112 درصد.
        جالب اینکه شاخص گروه در این مدت تنها 36 درصد رشد داشته و از 42 سهم این گروه (به‌غیراز بازار پایه) 36 سهم بیشتر از شاخص گروه بازده داشته‌اند.
        سلام لطفا اگه امکانش هست بفرمایید سه سهم از این گروه که در رده اول از موقیعت خرید قرار میگیرند .سپاسگزارم.

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2939

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
          سلام لطفا اگه امکانش هست بفرمایید سه سهم از این گروه که در رده اول از موقیعت خرید قرار میگیرند .سپاسگزارم.
          سلام و ارادت

راستش اوضاع بنیادی و مخصوصا نمودار این سه سهم رو خیلی عالی می‌بینم
          دبالک
          ریشمک
          ددام

از حیث زمان اصلاح احتمالا یکی دو هفته دیگه کار داشته باشند
          ولی پایین چندانی نخواهد داشت به نظرم.

یک شاخص داریم با عنوان بازده به روز. قبلا تحلیل هایی راجع به این موضوع داده بودم در این شاخص رتبه این سه سهم به شکل زیر است
          ددام
          ریشمک
          دبالک

اما در شاخص بازده به کندل اوضاع به ترتیب زیر است
          ریشمک
          ددام
          دبالک

البته خودتان بررسی کامل انجام دهید و تاثیری از این نوشته نداشته باشید.

نظر

• amirardalan
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 130

سلام و ارادت

راستش اوضاع بنیادی و مخصوصا نمودار این سه سهم رو خیلی عالی می‌بینم
            دبالک
            ریشمک
            ددام

از حیث زمان اصلاح احتمالا یکی دو هفته دیگه کار داشته باشند
            ولی پایین چندانی نخواهد داشت به نظرم.

یک شاخص داریم با عنوان بازده به روز. قبلا تحلیل هایی راجع به این موضوع داده بودم در این شاخص رتبه این سه سهم به شکل زیر است
            ددام
            ریشمک
            دبالک

اما در شاخص بازده به کندل اوضاع به ترتیب زیر است
            ریشمک
            ددام
            دبالک

البته خودتان بررسی کامل انجام دهید و تاثیری از این نوشته نداشته باشید.
            سپاسگزارم از توضیحات جامع.ممنون.

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

درود
              یک نکته ای که باید در مورد شرکتهای دارویی و به طور عام کل بورس! دقت کرد بهره وری شرکت هست

شرکتهای دارویی طی ماههای اخیر قاعدتاً یک عامل محرکه داشتند و دارند که همه میدانند..اونم داستان ارز 4200 هست.

و آثار حذف ارز 4200...
              منتهی اشکالی که وجود داره اکثراً نگا میکنند که کدوم شرکت ارز 4200بیشتر میگرفته...و به همین سادگی! زارت! نتیجه میگیرن این سهم پس بهتره!!!

خوب اگر به همین سادگی باشه که ....

اینکه کدوم شرکت چقدر ارز میگیره که همه میدونن!!! پس اثر صرف این عامل رو همه در قیمتها لحاظ کردند!!!! پس اگر به همین عامل بسنده شود....البته که این اشتباه مهلکی میتونه باشه!!!

نکته بسیار مهم این هست که در فرایند حذف ارز ترجیحی فاکتوری که بسیار بسیار مهم هست نحوه مدیریت شرکت هست! طبیعی هم هست که نکته بسیار مهمی است!

معلومه که حذف ارز...یک شوک سنگین هست.

شوک به یک عامل ناگهانی در فرایند امورات یک شرکت اطلاق میشه...و اگر مدیریت قوی بالاسر بنگاه اقتصادی در چنین شوک سنگینی نباشه خوب معلومه اثر سو خواهد داشت..

-----------------------------------
              حالا بین داروییها کدوم شرکت وضع بهره وری اش خوبه؟

به نظرم دشیمی در صدره از این لحاظ!

بعدش دکپسول

کافیه کلیات و آمار شرکت رو طی یکی دو سال بررسی کنید. اصلا اعداد با آدم حرف میزنن!

وقتی که آمار فروش شرکت رو شما در یک بازه یکی دو ساله بررسی میکنید، سرپا بودن شرکت خودش رو نشون میده.

وقتی که همچین شرکتی پیدا کردید...که شرایطش اینه! اصلا مهم نیست که قیمتش رو 20-30درصد اینور تر یا اونورتر بخرید!!! واقعا مهم نیستا!

این عامل اساسی است!
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Mehdi1400
                ستاره دار(19)
                • Jul 2013
                • 2939

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

-----------------------------------
                حالا بین داروییها کدوم شرکت وضع بهره وری اش خوبه؟

به نظرم دشیمی در صدره از این لحاظ!

بعدش دکپسول

کافیه کلیات و آمار شرکت رو طی یکی دو سال بررسی کنید. اصلا اعداد با آدم حرف میزنن!

وقتی که آمار فروش شرکت رو شما در یک بازه یکی دو ساله بررسی میکنید، سرپا بودن شرکت خودش رو نشون میده.

وقتی که همچین شرکتی پیدا کردید...که شرایطش اینه! اصلا مهم نیست که قیمتش رو 20-30درصد اینور تر یا اونورتر بخرید!!! واقعا مهم نیستا!

این عامل اساسی است!
                درود

شما 40 تا 47 شرکت دارویی را اینچنین که میفرمایید بررسی کردید؟

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

?مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره سرانجام قیمت داروها و چگونگی پوشش‌های بیمه‌ای پس از ساماندهی ارز دارو و انتقال آن به بیمه‌ها، توضیحاتی ارائه داد

?محمد مهدی ناصحی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت:

?در بحث ساماندهی ارز دارو برنامه دولت این است که اکثر داروها را تحت پوشش بیمه برد، ولی این برای همه‌ داروها یکسان نخواهد بود. یک دارو ممکن است ۷۰ درصد و دارویی دیگر ۵۰ درصد و… تحت پوشش برود.

?میزان برقراری پوشش بیمه‌ای بسته به نوع نیاز مردم تعیین خواهد شد و تصمیم آن توسط سازمان غذا ودارو و سایر مراجع قانونی گرفته خواهد شد. موضوع پلکانی بیمه شدن داروها منوط به موضوع ساماندهی ارز است که پس از آن تصمیم‌ نهایی اتخاذ می‌شود.

?اقدامی که ما باید انجام دهیم اقدامی زیرساختی و الکترونیک است. محاسبه قیمت دارو نیز توسط سازمان غذا و دارو صورت گرفته و در سامانه‌ها اعمال می‌شود.

?با اعمال این موضوع وقتی فردی به داروخانه می‌رود تا دارو دریافت کند فقط سهم و درصد خود را پرداخت می‌کند که البته قرار است این سهم زیاد نشود.

?بیمه هم قرار است سهم دولت و یارانه‌ دارو “که اکنون سمت شرکت‌های تولیدی و وارداتی می‌رود” را پرداخت کند. در واقع دیگر دارو با قیمت معمول بازار خریداری می‌شود و بیمه مابه‌التفاوت ارز را روی دارو اعمال می‌کند و به داروخانه پرداخت می‌کند.

?نکته بسیار مهم دیگر این است که منابع باید به شکل کامل به بیمه اختصاص یابد زیرا اگر این پول به بیمه اختصاص نیابد، هزینه‌ها سنگین خواهد بود و امور جاری بیمه‌ها هم دچار مشکل می‌شود.

?تصور و پیش‌بینی اولیه‌ ما از هزینه‌ بیمه سلامت برای ساماندهی ارز دارو حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان “۳۲ هزار میلیارد برای دارو و ۱۱ هزار میلیارد برای تجهیزات” است.

منبع:ایسنا

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                    عضو فعال
                    • Mar 2020
                    • 1076

قیمت دارو در روزهای آینده تغییر می کند

������مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از افزایش قیمت دارو در روز‌های آتی خبر داد و گفت: به دلیل مشکلاتی که صنعت دارو با افزایش هزینه‌ها پیدا کرده، قیمت دارو افزایش می یابد.

������ محمدمهدی ناصحی درباره قیمت گذاری دارو‌ها افزود: معمولا در سال یک یا دو بار اعلام می‌شود که چه دارو‌هایی افزایش قیمت پیدا می‌کنند. سال گذشته اعلام قیمت صورت گرفته بود، اما از دی ماه سال قبل تاکنون افزایش قیمتی را به صورت رسمی از سوی سازمان غذا و دارو نداشته‌ایم./خبر دارو
                    ادرس کانال تلگرامی ام:
                    https://t.me/afkarboursei

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

درود

شما 40 تا 47 شرکت دارویی را اینچنین که میفرمایید بررسی کردید؟
                      درود بر هم نام خودمان:D

نه والا! همچین کاری نکردم.

راستش همچین کاری خیلی وقت و انرژی میخواد:D

من به دلایلی (از همان 6-7 ماه قبل) در درجه اول گروه دارویی رو به عنوان گروه اول سبدم انتخاب کردم و حدود نصف سبد خودم دارویی هست

اما جهت انتخاب سهام برتر این گروه جهت سهامداری (من میان مدتی بلکمم تا حدودی بلند مدتی هستم) صرفا ! با حذف کردن سهام پر ریسک تر اقدام کردم که نیاز نباشه همه رو بشینم بررسی کنم:D

خلاصه به دو سه تا سهمی که مدنظرم بوده رسیدم که صرفا! اونها رو بررسی نهایی دقیق تری کردم. که البته در همین گروه هم به فراخور مباحث، نتایجی که به نظرم رسیده را عرض کرده ام.

دشیمی بخش اصلی سبدم هست...به همراه چند سهم دیگه ای که کمتر دارم ازشون.

ضمن اینکه این نکته را هم عرض کنم درسته دشیمی نسبت به هم گروهی ها در چند ماه اخیر بهتر عمل کرده...ولی در درازمدت معمولا خیلی تفاوتی بین سهام یک گروه نیست (استثناها فاکتور بگیریم)

حتی در یک نگاه عام تر در درازمدت حتی تفاوت چندانی بین سهام کل بورس نیست:D

اینه که ورود و خروج به سهام..در درجه اول نیازمند داشتن نگاه صحیح به کلیت بازار هست....

الانم من از سهامم نگران نیستم...از بازار نگرانم...منتهی مادامی که بهتر از میانگین بازار عمل کرده باشیم....(حالا چه هنر بوده..چه شانسی چه هرچی!) جای نگرانی نداره :D و باعث میشه وضعیت خراب بازار رو مدت طولانی تر تحمل کنیم:D

هدف ما هم تحمل بازار و دوام آوردن در بازار هست! که تا الان که شانس یاری کرده:D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

هفته ی اینده هفته ی خوبیه فک کنم برا این گروه

از این سفر بایدن چند تا خبر بد در بیاد شنبه یکشنبه ملت سهامو ارزون بدن خوبه/:.grlim:./:D

باد پالایشگاهی هم میخوابه هفته بعد...

گزارش فولادیا هم بعیده خیلی خوب باشه....نمادهای گروه دارو کمی هوشمندانه معامله شدن امروز...و مفت فروشی زیاد نبود
                        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/13, 14:04.

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                          هفته ی اینده هفته ی خوبیه فک کنم برا این گروه

از این سفر بایدن چند تا خبر بد در بیاد شنبه یکشنبه ملت سهامو ارزون بدن خوبه/:.grlim:./:D

باد پالایشگاهی هم میخوابه هفته بعد...

گزارش فولادیا هم بعیده خیلی خوب باشه....نمادهای گروه دارو کمی هوشمندانه معامله شدن امروز...و مفت فروشی زیاد نبود

سرانجام قیمت ‎دارو افزایش یافت.

?دارو از امشب گران می‌ شود.
                          ?امروز نشستی در ‎سازمان غذا و دارو برگزار شد و شرکت‌ های دارویی میتوانند از فردا پنجشنه ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۲۰ تا ۳۰ درصد به قیمت محصولات خود اضافه کنند.
                          ?البته این رقم علی الحساب است و افزایش قیمت می تواند بالاتر تعیین شود. #اقتصادی

پیش بینی قبل اومدن خبر:)

نظر

• سعید محتشم
                            عضو عادی
                            • Jul 2015
                            • 239

#وپخش در گزارش ۱۲ماهه حسابرسی شده به سود ۵۲۹۶ ریالی رسیده است.
                            آخرین ویرایش توسط سعید محتشم؛ 2022/07/14, 12:10.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                              عضو فعال
                              • Mar 2020
                              • 1076

توی این گروه حواستون باشه تو دام برادران سفته باز نیفتید
                              مثلا دامین الان با حذف کل 4200حوالی 50تومن سود داره در صورتیکه سهم داخل این گروه هست که با حذف 4200پی بر ای 2میگیره!!
                              ادرس کانال تلگرامی ام:
                              https://t.me/afkarboursei

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2939

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                                توی این گروه حواستون باشه تو دام برادران سفته باز نیفتید
                                مثلا دامین الان با حذف کل 4200حوالی 50تومن سود داره در صورتیکه سهم داخل این گروه هست که با حذف 4200پی بر ای 2میگیره!!
                                سلام

شما کدام را پیشنهاد میکنید؟

نظر

در حال کار...
                                X