گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1843

پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

حمایت شاخص هم وزن 677000
    نظر دوستان ؟
    به نظر بنده فردا نیمه دوم بازار گروه های کوچک بازار مورد توجه و اقبال قرار بگیرند.
    گروه دارویی ، انبوه سازی و تک سهم ها مستعد رشد .

نظر

• عباس انصاری
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1843

پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

آیا تایید صلاحیت آقای دکتر پزشکیان تاثیری بر گروه دارویی خواهد گذاشت .

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

گروه دارویی متاثر از افزایش نرخ‌های اخیر صف خرید هستند
        با توجه به اقبال بازار به سهام کوچک، انتظار میره رشد مناسبی در این موج گروه داشته باشه
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 2057

اتفاقا پشت دارویی ها یه مشت دکتر بساز بفروشند که کثیف تر و تنگ نظر تر اونا وجود ندارد
          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1963

الان فقط دو تا سهم دارویی راه می دن برای خرید..

درهآور
            دیران
            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
              الان فقط دو تا سهم دارویی راه می دن برای خرید..

درهآور
              دیران
              درهاور هم بخاطر عرضه روزانه حقوقیه:

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              دو تا صندوق درصدی نبودند این هم به مثابه گروه قفل بود

داره میره به سمت15تومن ..

اگر افزایش نرخ درحد گروه بگیره سود سال بعدش میاد رو کانال 3000تومن ..
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 30434

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Milad 999
                  ستاره‌دار (۱)
                  • Mar 2013
                  • 229

ارز ترجیحی داروهای بدون نسخه OTC از 22 فروردین حذف شد.

حذف ارز ترجیحی فروردین 1405.jpg
                  گاهی می‌خندیم به روزهایی که می‌گریستیم و گاهی می‌گرییم به روزهایی که می‌خندیدیم

نظر

• hasan666
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1187

قبل جنگ و حین جنگ گفتم به دوستان ....بازار بورس بعد این جنگ فوق العاده خواهد بود...دلیل داشت که از حوصله خارجه

گفتم بهترین سهام غذایی و دارویی هست ....و سیمان و زراعت هم هستند

با گزارش خرداد ماه گروه دارویی....بنظرم بهترین گروه امسال بورس گروه دارو خواهد بود

من خودم دوتا سهم دارم ....گروه دارو دقاضی هست....غذایی غپینو هست......با اینکه بازدهی بالایی دادند ولی فوروارد 2 و 3 دارند!

دلیل دارم گروه دارو درخشان ترین صنعت امسال بورس خواهند بود

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1187

ببینید میانگین فروش صنعت دارو در سال 1404.....7894 همت بوده

فروردین امسال شده 10879 همت
                      اردیبهشت شده 19662 همت
                      خرداد شده 24486 همت

حالا چرا این اتفاق افتاده؟؟؟....اینها چندین سال بود بخاطر انباشت نرخ ها وضعیت خوبی نداشتند....حالا بخاطر شرایط جنگی شاید بگیم ...اینها کلا از نظر نرخ گذاری آزاد شدند تا مشکل کمبود تولید بوجود نیاد.....و چون اهرم عملیاتی بالایی دارند بنظرم سود پایداری خواهند ساخت

مشکل این صنعت الان اینه که من هم خوشم نمیاد دوره وصول طولانی دارند ...یعنی نقد نمی فروشند و بخاطر همین وقتی میری مجمع طول میکشه سود پرداخت بکنند حتی بعضی ها نمی تونن پرداخت بکنند!...در مقابل صنعت مثلا سیمان سود خوب و در کوتاه مدت پرداخت می کنند

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1187

بورس24 : تقریبا بدون هیچ اغراقی می‌توان گفت گروه دارویی، در گزارش‌های ماهانه سلطان شماره 1 بازار بود. بررسی ساختار درآمدی بخش داروسازی، حاکی از بهبود چشمگیر در زنجیره تأمین و افزایش نرخ فروش محصولات استراتژیک است. با توجه به پیش‌بینی سودهای آتی و بهبود شاخص‌های سودآوری در گزارش‌های اخیر، گروه دارو از یک حوزه صرفاً دفاعی، به یک حوزه رشدگرا تغییر ماهیت داده است و تقریبا همه شرکت‌ها عملکرد عجیبی را در بهار ثبت کردند و طبیعتا در گزارش فصلی هم خوش خواهند درخشید.

در این گروه ددانا گزارش ماهانه عجیبی زد و نشان داد که هنوز هم رشد قیمت این سهم توجیه دارد. سال مالی سهم منتهی به 30 آذر است. ددانا در 3 ماه نخست سال با فروش 1,936 میلیارد تومانی، 82 تومان سود ساخته است. فروش 3 ماه اخیر نیز به ترتیب 906 – 1,714 و 2,296 میلیارد تومان و در مجموع دوره 6 ماهه 4,916 میلیارد تومان بوده است ! این درآمد بیش از 2 برابر 3 ماه ابتدای دوره بوده و حالا می‌توان گفت که ددانا برای امسال احتمالا نزدیک به 400 تومان سود دارد و طبیعتا یک رشد 2 برابری را از قیمت‌های فعلی تجربه خواهد کرد. نکته آخر این که تخفیفات از 15% سال گذشته به 10% کاهش یافته است.

گزینه بعدی دلقما است که او هم جای یک حرکت دوبل دارد. این شرکت در دوره 3 ماهه با فروش 1,275 میلیارد تومانی (165% بیشتر از دوره مشابه سال گذشته) به سود جذاب 55 تومانی رسییده که دقیقا 5 برابر دوره مشابه سال گذشته است و این گزارش نشان می‌دهد در سایر دارویی‌ها چه سودهایی خفته است ! البته چنین سودی قابلیت تکرار ندارد اما در حالت بدبینانه اگر فرض را سود 150 تومانی برای کل دوره بگذاریم، P/E سهم به زیر 3 واحد می‌رسد ...

دسبحان دیگر نمادی بود که عملکرد جذابی داشت و فعلا در صف تقاضا قفل است. فروش فروردین 252 میلیارد، اردیبهشت 720 میلیارد، خرداد 805 میلیارد و در مجموع دوره 6 ماهه، 2,624 میلیارد تومان ثبت شده است. به نظر دسبحان هم گزینه بدی برای خرید در این قیمت‌ها نباشد.

البته از کنار سوپر گزارش کاسپین هم بی‌تفاوت نباید گذشت. کاسپین در فروردین عدد خوبی را ثبت کرد و 616 میلیارد فروش را ثبت کرد. اردیبهشت 900 میلیارد و خرداد 1,250 میلیارد بود و 3 ماهه به 2,767 میلیارد تومان درآمد رسید که بیش از 2.7 برابر دوره مشابه سال گذشته است. دفارا و دپارس هم خوب بودند و بطور کلی معتقدیم فعلا سهامداری در گروه دارو جواب است و بهتر است در فروش خیلی عجله نکنید.

نظر

• hasan666
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1187

خیلی از سهم ها به اندازه قیمت شون در دو سال آینده سود خواهند ساخت
                          بخصوص دارویی و غذایی

نظر

• hasan666
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1187

کسی که از اول سال ۱۴۰۳ سباقر می خرید قیمت فکر کنم حدود ۱۸۰۰ تومان بود ...و تا الان سهامداری می کرد ...سود سال ۱۴۰۳ ،۵۳۳ تومان بود که ۵۲ درصد تقسیم کرد یعنی ۲۷۰ تومان
                            سود ۱۴۰۴ شده ۳۳۰۰ تومان که اگر ۵۲ درصد تقسیم کنه میشه حدود ۱۷۰۰ تومان

یعنی با سود دو تامجمع که میشه ۱۹۷۰ تومان !...بهای تمام شده میشه زیر صفر!

یعنی کسی که سهامداره الان ،سهمی داره با بهای تمام شده منفی و قیمت سهم ۲۰ هزار تومان

طرف دیگه هیچ ترسی نداره و تا اخر عمرش میتونه سود بگیره

اونم با تمام ریسک هایی که اتفاق افتاد!

یک عده فقط نشتن خزعبلات و چرت و پرت نوشتن
                            منفی بافی به بورس ...اینکه دلار این میشه طلا چطور میشه

بنشینید تمرکز کنید انتخاب درست کنید سهم خوب انتخاب کنید...سباقر های زیادی چند سال بعد خواهیم دید

نظر

در حال کار...
                            X