پتروشیمی تندگویان (شگویا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • trojan
    ستاره دار(1)
    • Nov 2013
    • 881

پاسخ : پتروشیمی تندگویان (شگویا)

شگويا
    هنوز هم جزو گزينه هاي كم ريسك هست
    امروز و فردا بالاي 1500 تومن دوام بياره به راحتي دوبرابر ميشه از همين نقطه

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

معاملاتش کمی بودار بود ! رو قیمت یک ریال بیشتر از حداقل قیمت 15820 صف گذاشتند! تا اونهایی که می خواهند رو قیمت 15819 بفروشند! خوب کسی که فروشنده است یک ریال برایش چه جذابیتی دارد ! میشه گفت بیشتر از این که قصد فروش داشته باشند قصد فروشاندن دیگران را دارند . امروز هر عرضه ای خریده خواهد شد ممکن است صف فروش کوچکی در پایان وقت بچینند که بلکه فردا هم بتوانند در منفی بخرند .

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

این سهم اصلاح زیادی داشته بیش از 50 درصد

با توجه به رشد قیمت دلار و فروش محصولات با نفت 40 دلاری و دلار نیمایی 24 هزار تومانی به راحتی 160-200 سود میسازه

نظر

• شاه ماهی بورس
          عضو عادی
          • Aug 2014
          • 261

این سهم حتما در واچینگ باشه

تارگت های بالایی خواهد دید

۱۴۵۰ تا ۱۶۰۰ خرید پله ای و کم ریسک

در حال خرید هستند

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post

در حال خرید هستند
            سلام و ارادت
            ما هم باهاشون می خریم فعلا 30 درصد سبدم شگویاست و از فردا در منفی ها اضافه خواهد شد ! یادش به خیر دتولید را سیگنال دادید به دو روز نکشید صف 80 میلیونی خرید براش چیدند!

نظر

• بورس باز قهار
              عضو فعال
              • May 2020
              • 1979

این سهم خودشو با پترول هم ردیف کرده قلبلا با تاپیکو بالا و پایین میشد در هر صورت فعلا در محدوده 1500 خرید میزنیم . تقریبا از 3000 توملان اومده تا 1500 در حدود 50 درصد اصلاح

با توجه به رشد دلار و فروش قابل توجه شرکت و نفت 40 دلاری منتظر گزارش 6 ماهه خوبی از سهم هستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

در حال خرید هستند
                سرکار خانم با سلام
                فکر می کنید سود 99 با وضعیت دلار فعلی چقدره؟محدوده مناسب قیمتی رو برای ورود ،چقدر می دونید؟
                با تشکر

نظر

• شاه ماهی بورس
                  عضو عادی
                  • Aug 2014
                  • 261

سلام
                  واقعا گزارش عجیبی زد و انتظار این گزارش با فروش های عالی درربورس کالا و گزارش ماهانه همخوانی نداشت و هیچ تحلیلگری چنین چیزی رو پیش بینی نمیکرد .

در کل سهم در محدوده حمایت مهم 1450 از دست رفت و فشار فروش بیشتر شد

پیشنهاد این سهم‌رو داشتیم که فعلا با در سهم هستیم شک ندارم این سهم بازدهی خوبی خواهد داشت چون افرادی(کدهای خاص) که خریدن هیچ سهمی رو بدون ضرر رد نخواهند کرد . با میانگین در موقع مناسب سود خواهند کرد که اعلام خواهم کرد
                  عرض کردم فقط با 10درصد سرمایه در بازار باشید 90درصد نقد
                  در کل با حد ضرر 1000تومان با سهم هستم
                  دوستانی هم که با من نوشته من که از ارزنده بودن سهم در محدوده اعلامی پیشنهاد شد خرید کردند و در ضرر هستند حتی اندک .شرمنده هستم .
                  آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/10/21, 22:14.

نظر

• SARDAR_S
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 505

سلام
                    واقعا گزارش عجیبی زد و انتظار این گزارش با فروش های عالی درربورس کالا و گزارش ماهانه همخوانی نداشت و هیچ تحلیلگری چنین چیزی رو پیش بینی نمیکرد .

پیشنهاد این سهم‌رو داشتیم که فعلا با در سهم هستیم شک ندارم این سهم بازدهی خوبی خواهد داشت چون افرادی(کدهای خاص) که خریدن هیچ سهمی رو بدون ضرر رد نخواهند کرد . با میانگین در موقع مناسب سود خواهند کرد که اعلام خواهم کرد
                    دوستانی هم که با من نوشته من که از ارزنده بودن سهم در محدوده اعلامی پیشنهاد شد خرید کردند و در ضرر هستند حتی اندک .شرمنده هستم .
                    من خودم 1435 ازش خارج شدم با کمی زیان
                    کف سهم بنظرم 1000-900 میشه دونست که احتمال اومدنش هست
                    شگویا الان فشار فروشش بیشتر ناشی از فروش سهام عدالت است که کارگزارهای فروشنده رنج منفی میکشن
                    شاید این گزارش و رنجها بخاطر اینست که سهام عدالت را در قیمتهای پایین بزخری کنن

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

سلام

میخواستم یه مطلب انتقادی بهتون بزنم ولی چون اخر سر عذر خواهی کردین نزدم

فقط ب یه چیز بسنده میکنم

چند وقته پیش اینجا اشکان 2010 و همین گالیور که بشخصه از دستش بخاطر یه موضوع ناراحتم

قاطعانه گفتن تجارت و خودرو برمیگردن و برگشتن و حدود 50درصد هم همین خودرو بازدهی داد

شما یجورایی با خودرو مخالفت کردین و شگویا رو پیشنهاد میدادین اونم دقیقا زمانی که داشتن پتروشیمی ها و بخصوص شگویارو خالی میکردن

از اون زمان ببینید چقدر شگویا منفی خورده !

و اینم از گزارش شگویا 6ماهه312ریاال محقق کرده که نسبت به مدت مشابهه سال قبل 43درصد افت داشته !

نمیخام بگم شگویا سهم بدیه و یا اینکه هیشکی اشتباه نمیکنه نه همه اشتباه میکنن حتی اساتید بنام همین جا و جاهای دیگه

ولی شما یجور خاصین

سعی میکنید خودتون رو جوری نشون بدین که از خبرهای پشت پرده و رانتی خبر دارین مثل همین مطلبتون ، کدهای خاص! نمیدونم شایدم داشته باشین ولی در عمل اینطور چیزی دیده نمیشه

شاید الان خیلی بیان بمن حمله کنن ولی من چیزی که مطالعه کردم و دیدم رو میگم

یه چیز دیگه به اینایی که شاید جبهه بگیرن و منو مورد لطف قرار بدن بگم

تو شهر ما 4سال پیش یه خانومی اومد برای شورای شهر ثبت نام کرد و با عکسای قشنگ خودش تبلیغات کرد چند روز بعد اسمش از تو صندوق در اومد و شورا شهر شد و یک سال بعد معلوم شد هیچ دانش و استعدادی نداشت بجز همون عکس ها !
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

ایشون مگه واقعا خانم هستن؟ من خیال کردم یه آقایی هستن که از عکس خانم و هویت غیر واقعی استفاده میکنن.

ایراد دنیای مجازی هم همینه. چرا به صرف اینکه اینجا مجازی هست ما نتونیم از اسم و عکس و مشخصات واقعی خودمون استفاده کنیم؟

امیدوارم یه روزی این مشکل بزرگ تالارهای بورسی برطرف بشه.
                        فایل های ضمیمه شده
                        آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/10/22, 16:31.

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                          میخواستم یه مطلب انتقادی بهتون بزنم ولی چون اخر سر عذر خواهی کردین نزدم

فقط ب یه چیز بسنده میکنم

چند وقته پیش اینجا اشکان 2010 و همین گالیور که بشخصه از دستش بخاطر یه موضوع ناراحتم

قاطعانه گفتن تجارت و خودرو برمیگردن و برگشتن و حدود 50درصد هم همین خودرو بازدهی داد

شما یجورایی با خودرو مخالفت کردین و شگویا رو پیشنهاد میدادین اونم دقیقا زمانی که داشتن پتروشیمی ها و بخصوص شگویارو خالی میکردن

از اون زمان ببینید چقدر شگویا منفی خورده !

و اینم از گزارش شگویا 6ماهه312ریاال محقق کرده که نسبت به مدت مشابهه سال قبل 43درصد افت داشته !

نمیخام بگم شگویا سهم بدیه و یا اینکه هیشکی اشتباه نمیکنه نه همه اشتباه میکنن حتی اساتید بنام همین جا و جاهای دیگه

ولی شما یجور خاصین

سعی میکنید خودتون رو جوری نشون بدین که از خبرهای پشت پرده و رانتی خبر دارین مثل همین مطلبتون ، کدهای خاص! نمیدونم شایدم داشته باشین ولی در عمل اینطور چیزی دیده نمیشه

شاید الان خیلی بیان بمن حمله کنن ولی من چیزی که مطالعه کردم و دیدم رو میگم

یه چیز دیگه به اینایی که شاید جبهه بگیرن و منو مورد لطف قرار بدن بگم

تو شهر ما 4سال پیش یه خانومی اومد برای شورای شهر ثبت نام کرد و با عکسای قشنگ خودش تبلیغات کرد چند روز بعد اسمش از تو صندوق در اومد و شورا شهر شد و یک سال بعد معلوم شد هیچ دانش و استعدادی نداشت بجز همون عکس ها !
                          جناب جان اسنو هیییچ اظهارنظری هیچ موقع صد درصد نبوده و نیست و نخواهد بود.درصد خطا همیشه وجود داره..کاربر شاه ماهی بورس بارها نظراتشان درست بوده و باید بپذیریم که مانند هر انسان دبگه ای ممکنه اشتباهاتی هم داشته باشن...
                          در ضمن فکر کنم بوشهر زندگی میکنید..

نظر

• شاه ماهی بورس
                            عضو عادی
                            • Aug 2014
                            • 261

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

ممنونم از انتقاد شما کاریر اسنو کسانی که دلشان پر هست از من

من بی سوادم و هیچی هستم . یه کاربر فیک

استاد اسنو زیاد به نوشت های من توجه نکنید بی محتوا هستند مثل اون کاندید شهر شما

سپاس فراوان

پی نوشت : نوشته پستم رو تغییر دادم . البته استاد اسنو نقل قول کردن که موجوده چی نوشتم
                            آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/10/22, 17:22.

نظر

• جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

سلام و عرض ادب

اولا خودرو گفتم میریزه وقتی صف ۲ میلیاردی داشت و بازار ربخت بدهم ریخت هشدا دادم شما نراحتی چرا گفتم .

پالایشی ها هشداد دادم ریخت
                              من وقتی گفتم شگویا ارزندس که ۱۵۰۳ صف فروش بود
                              الانم ۱۳۰۰ یاداشت کنیم بعدها میارم بالا ... اما امثال مشا که تو ۸۰۰ خودرو سیگنال کردید چند درصد سود بردید .
                              در مورد چند تا سهم دیگه هشدار دادم خصدرا و حکشتی وسپهر و ....

در مورد شگویا من گقتم خوبه و نگفتم فردا میره صف خرید ولی یادداشت کن شگویا بالای ۲۰۰۰ تومن شما براش صف میزنی

در ضمن من گفتم بیشتر نقد باشید برید مطالب منو بخونید . هشدار دادم

ناراحتی شما اینه که من گفتم خودرو ۳۸۰-۳۹۰ تومنی رو بفروشید خخخ
                              الان میگم خودرو میره تا محدوده کف قبلی خیلی راحت شنبه براش صف میلیاردی میزنند امیدوارم اشتباه باشه
                              ادعا نباشه تمام پیش بینی ها درست بوده و ببین جز معدود افرادی هستم که اومدم مطلبم نقل قول کردم و گفتم اشتباه کردیم اونم قول میدم سود میده
                              شما دارید کسی نقل قول کنه اشبتاهاتشو ...

صدتا خودتون و عزیزان دیگه تو این بازار پیشنهاد دادید ضرر داده .

خوشحالم که مطالب منو پیگیری میکنید و پیگیر من هستید .

من هیچی نمیدونم شما سعی کن مطالب منو نخونی . من چیزی بازپرم نیست ولی یدجور عصبانی هستی مشخصه

اما در مورد اطلاعات و رانت ها به دلیل شغل مرتبط شک نکن چیزهایی میدونم که میتویسم وگرنه لایک شما به چه درد من میخوره . سهمی تبلیغ نکردم که بگی اومده سهمشو بندازه

در مورد اقای حسنی من خانم هستم و از روز اول هم تو ثبت نام تو این فروم همین عکس رو داشتم . نیازی نیست اسم خودم رو بنویسم

راحت میتونید منو بلاک کنید تا نوشته هامن رو نخونید تا اذیت نشید عزیز دل
                              نه دیگه قرار نشد فرافکنی کنید خودروی 800تومنتی رو همه پیشنهاد خروج میدادن حتی بقال سر کوچه ما

میدونید دقیقا اشارم به کجاست و کجارو میگم خودتون رو نزید به اون راه

جای دوری نرین اشاره ب همین چند هفته پیش که از حوالی 250استارت زد تا 380 منظورمه و شگویای شما !

باز هم میگم قصد این نیست که بگم شگویا سهم بدیه اتقفاقا من خودم همیشه پتروشیمی ها رو لیدر میدونستم بخاطر بنیادی خوب

همش برمیگرده به این که دوست دارین خودتون رو به جاهایی وصل کنید

مطالبتون هست خودتون ببینید

در هر 5 خط یک خط ازهمین موضوعاته

بهرحال موفق باشین

ما هیچ ادعایی ندارم
                              @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X