کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعد از چندین ماه (فکر کنم 6 ماه) بالاخره حمایت 1000-1010 تومان شکست و میتونه که محدوده حمایتی در محدوده -910-900 فعلا اصلاح کنه و کف قبلی در محدوده 820-830 تومان
بنیادی خوبی داره مگر دستکاری دولت در سهام گروه پتروپالایشی ها رو دستخوش تغییر کنه تمام پارمترهای بنیادی رو
بعد از چندین ماه (فکر کنم 6 ماه) بالاخره حمایت 1000-1010 تومان شکست و میتونه که محدوده حمایتی در محدوده -910-900 فعلا اصلاح کنه و کف قبلی در محدوده 820-830 تومان
بنیادی خوبی داره مگر دستکاری دولت در سهام گروه پتروپالایشی ها رو دستخوش تغییر کنه تمام پارمترهای بنیادی رو
رو 1020 کار کردیم خوب حفظ کرده بود
حالا پایینتر هم کار میکنیم سهم dps محور با واریز خوب هست
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
سهم خوب بو بلند مدتی با دید مجمع مناسبه 900-950 باند کم ریسکی هست
يكي از بهترين سهمهايي بوده كه امسال داشتم. البته چون در حدوداي كف قيمت امسال خريدم و سود مجمع خوبي هم داد. شايد تنها ريسكش كاهش نرخ ارز بوده كه فكر كنم تا حالا عمدتاً پيشخور شده.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
ممنونم از انتقاد شما کاریر اسنو کسانی که دلشان پر هست از من
من بی سوادم و هیچی هستم . یه کاربر فیک
استاد اسنو زیاد به نوشت های من توجه نکنید بی محتوا هستند مثل اون کاندید شهر شما
سپاس فراوان
پی نوشت : نوشته پستم رو تغییر دادم . البته استاد اسنو نقل قول کردن که موجوده چی نوشتم
ای داد بیداد
شاه ماهی هم رفت
اسنوخان هم دیگر نیست
اشیخ علیرضاحسنی هم رفت ناصرخان اورسیا هم حبسه ای دل غافل
دنیایی نیست با هم خوب باشین نامردی و بی معرفتی نکینید
نظر