پارس توشه (وتوشه)
Collapse
X
-
پاسخ : پارس توشه (وتوشه)
مقداری وتوشه بر داشتیم و مجدد وارد این سهام خوب بنیادی شدم .. به نظرم کف سازی خوبی کرده و برای بازه 3- 4 ماهه تا مجمع گزینه کم ریسک و با گین مناسبی باشه ..
این سهم در مجموع سهم خوبی بوده در موقعیت مناسب خرید بشه گین مناسبی میده ..
خاطرات خوبی از این سهم داشتیم..;)
پی ب ای مناسب ..
ساختار سود سازی محکم ..
کف سازی مناسب تکنیکالی ..
فکر میکنم سود بهتری نسبت به بانک و اوراق بهمون بده .. :xوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postمقداری وتوشه بر داشتیم و مجدد وارد این سهام خوب بنیادی شدم .. به نظرم کف سازی خوبی کرده و برای بازه 3- 4 ماهه تا مجمع گزینه کم ریسک و با گین مناسبی باشه ..
این سهم در مجموع سهم خوبی بوده در موقعیت مناسب خرید بشه گین مناسبی میده ..
خاطرات خوبی از این سهم داشتیم..;)
پی ب ای مناسب ..
ساختار سود سازی محکم ..
کف سازی مناسب تکنیکالی ..
فکر میکنم سود بهتری نسبت به بانک و اوراق بهمون بده .. :xوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
با nav حدود 700 تومان بدون در نظر گرفتن ارزش بلوک زیر مجموعه ها و تحولات آنها
با سود انباشته حدود 170 تومان تا پایان سال 95
انتظار سود 75-80 تومانی برای سال 96
نسبت پی به ای 5
واقعا چرا بازار اقبال نشان نمیدهد
420
485
520
600
اهداف سهم از نظر تکنیکالی است
متاسفانه بازار اقبال نشان نمیدهدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سرمايه گذاري پارس توشه در دوره 12 ماهه منتهی به 95/12/30 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 818 ریال سود محقق کرده است.
این شرکت براساس عملکرد 12 ماهه آخرین پیش بینی سال مالی منتهی به 1395/12/30 را 116% پوشش داده است.
وتوشه 16درصد بالاتر از پیش بینی بودجه 95 خود را بست:xوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postسرمايه گذاري پارس توشه در دوره 12 ماهه منتهی به 95/12/30 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 818 ریال سود محقق کرده است.
این شرکت براساس عملکرد 12 ماهه آخرین پیش بینی سال مالی منتهی به 1395/12/30 را 116% پوشش داده است.
وتوشه 16درصد بالاتر از پیش بینی بودجه 95 خود را بست:x
این سهم فوق العاده است
با مدیران بسیار کاربلد
ناو شرکت حدود 650 تومان
سود انباشته شرکت حدود 180 تومان
و سود قابل تحقق سال جاری هم بین 80-85
فوق العاده استریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
اطلاعیه افزایش سرمایه 50 درصدی از محل سود انباشته در کدال .....آخرین ویرایش توسط رامین آرتی؛ 2017/07/16, 05:43.بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
مال آلوده نشدن در دایره کلمات
همان جا............
کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
زاده که شوند انگار مرده اند.......
نظر
-
#وتوشه روزانه لگاریتمی
قیمت به محدوده کف کانال صعودی نزدیک میباشد. فرصت خرید مناسب با هدف سقف کانال در میان مدت و بلند مدت فراهم شده است.
@c_a_p_i_t_a_l
https://t.me/c_a_p_i_t_a_l
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
تکنیکال سهم قشنگ شده وقت حرکتشه . متاسفانه نمیتونم نمودار بزارممن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post[FONT="]#وتوشه روزانه لگاریتمی[/FONT]
[FONT="]قیمت به محدوده کف کانال صعودی نزدیک میباشد. فرصت خرید مناسب با هدف سقف کانال در میان مدت و بلند مدت فراهم شده است.[/FONT]
[FONT="]@c_a_p_i_t_a_l
[/FONT]https://t.me/c_a_p_i_t_a_l
تا الان 40 درصد بازدهی داشته است. سقف نمودار رو هم شکست.
لخزر و وتوشه دو سهم بنیادی و با پتانیسلهای بالای سوداوری خواهند بود که روند صعودی بلندمدتی رو شروع کردند .
هر عرضه ای در این دو سهم(لخزر و وتوشه) برای میان مدت فرصت خرید است.بس عمارت که بود خانهٔ رنج
نظر
-
وزیر صنعت :
امسال با توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل اتفاق می افتد:
جهش محسوس در صنایع نساجی و لوازم خانگیبس عمارت که بود خانهٔ رنج
نظر
-
به نظر میرسه باید این سهمو جدی تر بررسی کرد
احتمالا به زودی به محدوده 1200 تومان خواهد رسید؟؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
وتوشه در تایم روزانه
در صورت شکسته شدن 665 تومان اولین هدف سهم 1250 تومان در صورت عبور از این هدف رسیدن به 1720 تومان امکان پذیر خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر