سرمایه گذاری کشاورزی کوثر ( زکوثر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2729

پاسخ : سرمایه گذاری کشاورزی کوثر ( زکوثر)

[IMG][/IMG]

زکوثر هم بنظرم ارزش بررسی داره...چارت خوبی داره و داره روند نزولی رو می‌شکنه...سهم در اسفند ۹۸ با دلار ۱۶ هزار تومانی عرضه اولیه شده در قیمت ۱۳۰۰ که تا حوالی ۵۰۰۰ تومن هم رشد داشته ...در حقیقت قیمت فعلی سهم نباید زیر ۲۶۰۰ باشه...با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هم عموما وضعیت فاند زیر مجموعه های بهتر شده...دو و سه تا شرکت هم برای عرضه اولیه در بورس مدنظر داره..دیزباد و مرغک و اجداد...که فکر میکنم دیزباد زودتر عرضه اولیه بشه...در کل با این زیرمجموعه های بورسی و غیر بورسی و با این حجم دارایی..جا برای رشد داره
    آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/01/10, 21:33.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2729

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      [IMG][/IMG]

زکوثر هم بنظرم ارزش بررسی داره...چارت خوبی داره و داره روند نزولی رو می‌شکنه...سهم در اسفند ۹۸ با دلار ۱۶ هزار تومانی عرضه اولیه شده در قیمت ۱۳۰۰ که تا حوالی ۵۰۰۰ تومن هم رشد داشته ...در حقیقت قیمت فعلی سهم نباید زیر ۲۶۰۰ باشه...با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هم عموما وضعیت فاند زیر مجموعه های بهتر شده...دو و سه تا شرکت هم برای عرضه اولیه در بورس مدنظر داره..دیزباد و مرغک و اجداد...که فکر میکنم دیزباد زودتر عرضه اولیه بشه...در کل با این زیرمجموعه های بورسی و غیر بورسی و با این حجم دارایی..جا برای رشد داره
      امروز بالای مقاومت خوب معامله میشد و حجم میخورد...جو بازار اگر مناسب بود چه بسا تا صف خرید هم رنج کشیده میشد...فکر میکنم پله اول بازه ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومن رو در کوتاه مدت ببینه

نظر

• فین
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1158

این سهم را خوب می خرند. کمتر از نصف nav معامله می شود. عجیب است با این قیمتها هنوز معامله می شود. فکر کنم زمستان 98 با حدود 1300 تومان وارد بورس شد. الان حداقل باید 2500 تومان باشد.

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

درسته حقوقی خوبی ندارد ولی در این بازار از جامانده ترین سهام است. همین الان باید بالای 2000 تومان معامله شود. عجیب است که با این قیمتها معامله می شود. از 50 درصد ناو هم کمتر معامله می شود. یک هلدینگ بسیار بزرگ کشاورزی و زراعتی و دامداری.

نظر

در حال کار...
          X