پالايش نفت اصفهان ( شپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : پالايش نفت اصفهان ( شپنا )

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
    عجب افشاء الفی زد

۱،۲۵۰،۰۰۰ دلار درآمد اضافه روزانه

1،250،000 دلار در روز که اصلاً مبلغ زیادی نیست ! که شما نوشتید عجب افشای الفی زد !

کلا در سالش میشه 73 ریال بابت هر سهم که تاثیر آنچنانی درروند سودسازی و قیمتی سهم نداره

این عدد که به دلار برای یکروز اعلام شده درآمد عملیاتی هست که باید بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی و هزینه های فروش و اداری و عمومی و هزینه های مالی و مالیات ازش کسر بشه ....

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

1،250،000 دلار در روز که اصلاً مبلغ زیادی نیست ! که شما نوشتید عجب افشای الفی زد !

کلا در سالش میشه 73 ریال بابت هر سهم که تاثیر آنچنانی درروند سودسازی و قیمتی سهم نداره

این عدد که به دلار برای یکروز اعلام شده درآمد عملیاتی هست که باید بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی و هزینه های فروش و اداری و عمومی و هزینه های مالی و مالیات ازش کسر بشه ....

در هر صورت 100 هزار بشکه و 1250000 هزار دلار عدد کمی نیست - یک حرکت مثبت در بین پالایشگاهی هاست.

با اینکه سهامدار شراز هستم - شراز همه تولیدش 55 هزار بشکه هست.
        قبول دارم تعداد سهام شپنا بیشتر است

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در هر صورت 100 هزار بشکه و 1250000 هزار دلار عدد کمی نیست - یک حرکت مثبت در بین پالایشگاهی هاست.

با اینکه سهامدار شراز هستم - شراز همه تولیدش 55 هزار بشکه هست.
          قبول دارم تعداد سهام شپنا بیشتر است

شما به عدد سودی که ایجاد میشه دقت کنید : فقط 73 ریال در سال ......

چه ربطی به عدد کم یا زیاد داره ؟ دیگه سالی 73 ریال سود اضافه شده که حرکت آنچنان مثبت خاصی نیست

تعداد سهام شپنا اینقدر زیاده که این مبالغ اصلا هیچ هست ...

متاسفانه خیلی ها فقط به اون میلیون دلار در روز نگاه می کنند ، در حالیکه با یه محاسبه ساده میشه متوجه شد که اصلاً سود آنچنانی در سال با این طرح جدید نخواهد ساخت

شپنا ماشالله 190 میلیارد سهم هست که این سودها توش اصلا گم هست ...

ای کاش شرکت شپنا هم یک کم واضحتر میزان سود ایجاد شده را توضیح می داد که سهامداران یه وقت اشتباه نکنند که "عجب افشای الفی زده !!!"

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

شما به عدد سودی که ایجاد میشه دقت کنید : فقط 73 ریال در سال ......

چه ربطی به عدد کم یا زیاد داره ؟ دیگه سالی 72 ریال سود اضافه شده که حرکت آنچنان مثبت خاصی نیست

تعداد سهام شپنا اینقدر زیاده که این مبالغ اصلا هیچ هست ...

متاسفانه خیلی ها فقط به اون میلیون دلار در روز نگاه می کنند ، در حالیکه با یه محاسبه ساده میشه متوجه شد که اصلاً سود آنچنانی در سال با این طرح جدید نخواهد ساخت

شپنا ماشالله 190 میلیارد سهم هست که این سودها توش اصلا گم هست ...
            والا من همش 30 هزار سهم شپنا دارم زیاد به حالم فرقی نمی کنه شپنا چقدر سودش زیادش شده یعنی ذوق زده نیستم - برای سهامداران خسته خوشحالم. تا خرخره شبندر و شراز دارم . شما هم بهتره از خودت تحلیل بگذاری تا کپی پیس کانال های تلگرامی. آنها هر وقت خوب سهمی را نخردند در قیمت مفت یک سهم را آنچنان ذلیل می کنند تا هیچ کس نگاهش نکنه
            البته خدایای شکر آن جماعت که از روی دست دیگران سهم می خریدن و می فروختند دیگه توی این دوسال از بورس خارج شده اند
            فردا یا شنبه ممکن هست در جو منفی بازار این افشا هم گم بشه- بورس ایران همینه

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

والا من همش 30 هزار سهم شپنا دارم زیاد به حالم فرقی نمی کنه شپنا چقدر سودش زیادش شده یعنی ذوق زده نیستم - برای سهامداران خسته خوشحالم. تا خرخره شبندر و شراز دارم . شما هم بهتره از خودت تحلیل بگذاری تا کپی پیس کانال های تلگرامی. آنها هر وقت خوب سهمی را نخردند در قیمت مفت یک سهم را آنچنان ذلیل می کنند تا هیچ کس نگاهش نکنه
              البته خدایای شکر آن جماعت که از روی دست دیگران سهم می خریدن و می فروختند دیگه توی این دوسال از بورس خارج شده اند
              فردا یا شنبه ممکن هست در جو منفی بازار این افشا هم گم بشه- بورس ایران همینه
              من از هیچ کانال تلگرامی کپی پیست نکردم و این میزان سود را هم خودم حساب کردم اون هم بعد از اینکه شما نوشتید " عجب افشایی زد !!!"

دیگه جداول محاسبات و فونتهای من رو همه توی این سایت می شناسند ...

امروز من کلا از ظهر تا همین الان اصلاً تو تلگرام نرفته ام . پش شما بهتره اگه بلد نیستی میزان سود رو حساب کنی ، بیخود به دیگران تهمت کپی و پیست را نزنی ...

شما اگه می دونستید که 73 ریال بیشتر توی یه سال این افشاء تاثیر نداره که نمی نوشتید " عجب افشایی زده "

اتفاقا من تحلیل می کنم تا اگه فرضاً افشای سهمی خوب باشه اون سهم رو زیر نظر بگیرم

و فقط هم به همین خاطر این میزان سود را حساب کردم که سهامداران و همکاران اشتباه عجب افشایی زده را نکنند ...

اصلاٌ این 73 ریال تاثیری در روند سهم نداره که بخواد توی بازار گم بشه !!!

نظر

• مسعود.
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 170

من از هیچ کانال تلگرامی کپی پیست نکردم و این میزان سود را هم خودم حساب کردم اون هم بعد از اینکه شما نوشتید " عجب افشایی زد !!!"

دیگه جداول محاسبات و فونتهای من رو همه توی این سایت می شناسند ...

امروز من کلا از ظهر تا همین الان اصلاً تو تلگرام نرفته ام . پش شما بهتره اگه بلد نیستی میزان سود رو حساب کنی ، بیخود به دیگران تهمت کپی و پیست را نزنی ...

شما اگه می دونستید که 73 ریال بیشتر توی یه سال این افشاء تاثیر نداره که نمی نوشتید " عجب افشایی زده "

اتفاقا من تحلیل می کنم تا اگه فرضاً افشای سهمی خوب باشه اون سهم رو زیر نظر بگیرم

و فقط هم به همین خاطر این میزان سود را حساب کردم که سهامداران و همکاران اشتباه عجب افشایی زده را نکنند ...

اصلاٌ این 73 ریال تاثیری در روند سهم نداره که بخواد توی بازار گم بشه !!!

من هم تقریبا وزن چندانی از سبدم شپنا نیست و بیشتر شبندر و پالایش دارم بنابراین ذینفع نیستم در نقد مثلا تحلیل شما!
                اما جنابعالی با این سطح از تحلیل و اشتباه محاسباتی بهتره اصلا ننویسی و دیگران را به اشتباه نندازی وقتی که از یک محاسبه ساده در حد دبستان عاجزی!
                یک میلیون و دویست و پنجاه هزار دلار دقیقا افزایش خالص درامد روزانه شپنا ناشی از طرح بهبود کیفیت گازوییل شرکت هست
                قبلا محاسبه شده بود این طرح قیمت فروش گازوییل شرکت را ۱۰-۱۵ دلار افزایش میدهد و با ظرفیت ۱۰۰ هزاربشکه در روز میشه میانگین یک میلیون و دویست و پنجاه هزار دلار در روز
                حالا اگر دلار نیمایی ۲۸ تومن(امروز ۲۸۶۰۰) و ماهی ۲۵ روز تولید (۵ روز هم متوسط اورهال در سال) در نظر بگیریم یعنی ماهانه ۴۶ ریال به سود خالص شپنا اضافه میشه به عبارتی سالی ۵۵ تومن به سود شپنا اضافه میکنه پس بقول آیدی سرمایه گزار چه افشای الفی و در واقع wow چه افشای الف درخشانی
                شخصا در بازگشایی شپنا در قیمتهای منطقی این سهم را اضافه میکنم و در پایان تبریک به سهامداران شپنا

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

با سلام و درود

محصول بهره برداری از این پروژه جدید شپنا ... گازوئیل یورو ۵ و گوگرد گرانول شده می باشد.

لذا برداشت و نظر من اینست که دیگه بهای تمام شده ۱۰۰ هزار بشکه مجدد حساب نمی شه

چون بهای این ۱۰۰ هزار بشکه قبلا هم بوده و محصول بی کیفیت بوده و الان با کیفیت تر شده

لذا همین ارتقا کیفیت محصول روزانه 1.250.000 دلار برای شرکت درآمد خواهد داشت

تنها هزینه این پروژه هزینه استهلاک بهای تمام شده این پروژه است

بهای تمام شده پروژه ۱۲.۵۰۰ میلیارد تومان است روش استهلاک رو نمی تونیم دقیقا محاسبه کنیم متوسط سالانه برآورد می کنیم 2.000 میلیارد تومان

درآمد هم روزانه 1.250.000 دلار متوسط 25 روز در ماه و نرخ دلار ۲۸۰۰۰ تومان ۱۲ ماهه می شه = 10.500 میلیارد تومان

اگر هزینه ها رو کسر کنیم به
                  . سود 8.500 میلیارد تومانی می رسیم

نمی دانم این پروژه معافیت مالیاتی داره یا خیر ؟

جهت احتیاط 20 درصد مالیات کسر می کنیم

سود سالانه می شه =6.800 میلیارد تومان

ای پی اس این طرح =36 تومان سالانه

خود شرکت هم در تشریح پروژه گفته = عالی و سودآور است

وقتی افشا الف زده می شه =یعنی افشا و تاثیر پروژه بر سود شرکت با اهمیت است

این نظر منه و ممکنه کلا اشتباه باشه

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

مبارک سهامداران شپنا لیاقتشو دارن
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1589

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                      #شپنا آپدیت: محدوده ی مناسب و کم ریسک برای ورود را با مستطیل سبز مشخص کرده ام که پولبک هم به آن صورت گرفته است.
                      اکنون سهم در یک روند صعودی در حرکت است و پیش بینی بنده آن است که سقف تاریخی مرداد 99 به احتمال زیاد دیده می شود.
                      اما خب. از محدوده ی ورود کم ریسک فاصله گرفته است.

آپدیت:

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 20reza
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 310

خریداری که بخواد این مقدار سهم داشته باشد ...از فردا تا دو ماه هر روز بخرد با قیمت کمتر
                          هم سهم بالا میره ...هم براش ارزونتر در میاد... مگر اینکه این جیب به اون جیب باشه ...!!!
                          این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                          لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

??#شپنا #افزایش_سرمایه

? تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹

? سرمایه فعلی : 190,000,000 میلیون ریال

? میزان افزایش سرمایه : 37,000,000 میلیون ریال

? درصد افزایش سرمایه : 19%

? تاریخ مجمع : 1401/12/21

? محل تامین افزایش سرمایه :

▪ سود انباشته 37,000,000 میلیون ریال
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

#مهم فوری
                                سازمان بورس علیه شرکت ملی پالایش و پخش اعلام جرم کرد. بورس ۲۴

نظر

در حال کار...
                                X