امروزم حقوقی اندازه حجم مبنا گویا کار داره با این سهم
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postواقعاخریداران شپنا امروز خدمت بزرگی به سهامداران وصندوق کردن.....
چون معاملات امروز باعث شد که وصندوق بتونه از سد 8 ساله 360 عبور کنه...
امیدوارمکه خریداران امروزسود خوبی کنند...در اصل توسط sourena پست شده است View Post
تقریباً میشه مطمئن بود که خریداران این روزها به قیمت مناسبی میخرند
و بازدهی خوبی در انتظارشونه
راستی مخبر جان شما همان روز بازگشایی فروختید؟
ضمناً امروز تقریباً و با یک تلورانس 10 درصدی حجم خرید و فروش حقوقیها در نماد شپنا برابر بود
و 23 شرکت حقوقی سرمایه گذاری خریدار شپنا بودنددر اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postمخبر به نظرت رسیدن شپنا به 2000 چقدر روی مقاومت 8 ساله وصندوق تاثیر داشت
به نظر من که تاثیرش خیلی کم تر از اون چیزیه که فکر کنی موضوع وصندوق بعید میدونم به خاطر شپبنا بوده باشه که اگه اینطور بود تو این سه چهار روزی که شپنا درصد می زد صندوق نباس منفی می بود این سهم خودش یه روند داره و یه پرتفوی و یه بازیگران دیگه که نقش شپنا توی حرکت وصندوق بی تاثیر نیست ولی خیلی کمه
صندوق از 250 رسیده به 360 اینم کار شپنا بوده؟ ... معلومه که نه چون صندوق 5 درصد شپنا رو داره که تاثیر کمی تو پرتفوی صندوق داره
اما هدف این پست شما تو این تاپیک بیشتر همون مطلب (امیدوارم دوستانی که امروز میخرند سود کنند هست) حالا با کنایه یا بدون کنایه که میتونه نشون دهنده اعتقاد یا عدم اعتقاد شما به سهم تو این قیمتا باشهدر اصل توسط سیگنال پست شده است View Postشپنا زیر 2000 بزودی به خاطره ها می پیوندد
من هم موافقم بهترین های بازار الان وصندوق ، شپنا و ذوب می باشددر اصل توسط sourena پست شده است View Postتا حدود زیادی عرضه شراز ،شپنا را صف فروش کرد!
به هرحال در این قیمتهای مفت همیشه خریدار باهوش وجود داشته و داره
شب عید خواهیم دید فروشندگان امروز و روزهای قبل-خصوصاً در بازگشایی!-چه حالی دارنددر اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postمجددا از خریداران شپنا تشکر میکنیم که این سهم رو در منفی جمع میکنند....
یادش بخیر.5 هفته پیش بود و بعضی ها چقدر نگران
ضرر و زیان خریداران شپنای 2000 تومنی بودند;):D
وصندوق هم حدود 360 بود و امروز 340!;)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
ديروز بهداشت حتي 1سهم هم نفروخته است.
ديروز گروه مالي ملت هم حتي 1سهم شپنا هم نفروخته است.حتي 1سهم شبندر هم نفروخته است.گويا ديگه ملتي ها هم فهميده اند تو پالايشگاهها امسال چه خبره شايد هم ان روزها سياست اين بود که عرضه داشته باشند تا..........شايد هم اخرسالي پول لازم بودند.
.................................................. ..
يک حساب کتاب سرانگشتي نشون ميده شپنا از محل اين 3ميليون ليتر بنزيني که تا 1ماه ديگه به مدار توليد مياره ميتونه امسال 300تومان به سود 92خود اضافه کنه.چون بهداشت و ملت نفروخته اند حالا از شنبه بازار با توان بيشتري شروع به خريد شپنا و شبندر خواهد کرد.
ما امسال با پالايشگاهها در حماسه اقتصادي و سياسي کشورمان و پيوستن ايران به جمع کشورهاي صادرکننده بنزين و محصولات پالايشگاهي شرکت خواهيم کرد.البته حقوقيهاي زيادي هم قرار هست با وارد شدن در پالايشگاهها به جمع ما بپيوندند.
امسال دولت با حمايت خود از پالايشگاهها خام فروشي را تعطيل خواهد کرد .
با حذف تحريمها شبندر قادر خواهد بود حداقل 10ميليارد دلار صادرات داشته باشد.يعني بزرگترين شرکت بلحاظ درامد ارزي کشور .چون از خرداد 6ميليون ليتر بنزين و 7.5ميليون ليتر گازوييل و....نفتا و.....به توليد خود خواهد افزود که اگر بطور متوسط هر ليتر را 1.5دلار بفروشد.7.5ميليارد دلار فقط بابت توليد جديدش . 3.5ميليارد دلار هم بابت توليد قبلب خود مي تواند کسب درامد ارزي کند.يعني شبندر از خرداد توانايي بالقوه 11ميليارد دلار درامد ارزي را بدست خواهد اورد.که فروش 2ميليارد دلارش فقط به عراق از ماه اينده رغم خواهد خورد و عملياتي خواهد شد.يک حساب سرانگشتي نشان ميدهد پس از کسر حق حساب 26درصدي صندوق شبندر فقط از بابت صادرات ميتونه حداقل 400تومان سود خالص بسازه که با فروش داخلي وراي 500تومان خواهد شد.
نظر
-
مهمترین متغیر تاثیر گزار برروی پالایشگاهها ...
فروش بلوکهای پالایشگاهی از طرف خصوصی سازی است.
نوسان قیمت ارز خیلی نمیتونه تاثیر گذار باشه.....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
:در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postمهمترین متغیر تاثیر گزار برروی پالایشگاهها ...
فروش بلوکهای پالایشگاهی از طرف خصوصی سازی است.
نوسان قیمت ارز خیلی نمیتونه تاثیر گذار باشه.....
اگر شپناهایی که 1700 فروخته بودی رو
دیروز دوباره خریده باشی،آفرین و تبریک داره،خرید خوبی بوده;):D
این جمله امضات هم که یک چیزیه در حد تیم ملی غیرممکن:Dسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
با سلام خدمت مخبرالدوله گرامی، به نظر شما برا چند روز جو سهم های دولاری خراب نمی شه؟ من در کنار شپنا،مپنا هم دارم چون فکر می کنم با آمدن توافق هر چند ناچیز بین ایران و غرب تاثیر بر روی بازار خواهد گذاشت و سهم های مانند خودروئی ها،تجهیزاتی ها و بانکی ها هم ممکن است با رشد مواجه می شوند. و این امر می تونه کمک کنه تا شاخص به راحتی 41 یا 42 هزار هم برسد. به نظر شما بهتر نیست برا کوتاه مدت هم شده از سهم های دولاری خارج و به سهم های ذکر شده رفت؟ ممنون می شم در این مورد نظر خود رو بیان کنید.( راستش کمی تردید به جونم افتاده این سوال رو هم از آقای بیل گیتس پرسیدم، هنوز پیداش نشده که جواب بده، شپنا رو میانگین 2000 دارم و ممپنا رو 4 شنبه رو درصد خریدم)
نظر
-
در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Postبا سلام خدمت مخبرالدوله گرامی، به نظر شما برا چند روز جو سهم های دولاری خراب نمی شه؟ من در کنار شپنا،مپنا هم دارم چون فکر می کنم با آمدن توافق هر چند ناچیز بین ایران و غرب تاثیر بر روی بازار خواهد گذاشت و سهم های مانند خودروئی ها،تجهیزاتی ها و بانکی ها هم ممکن است با رشد مواجه می شوند. و این امر می تونه کمک کنه تا شاخص به راحتی 41 یا 42 هزار هم برسد. به نظر شما بهتر نیست برا کوتاه مدت هم شده از سهم های دولاری خارج و به سهم های ذکر شده رفت؟ ممنون می شم در این مورد نظر خود رو بیان کنید.( راستش کمی تردید به جونم افتاده این سوال رو هم از آقای بیل گیتس پرسیدم، هنوز پیداش نشده که جواب بده، شپنا رو میانگین 2000 دارم و ممپنا رو 4 شنبه رو درصد خریدم)
کلی عرض میکنم وهمه مطالب را خوشبینانه .....
پیچیده ترین مطلب فعلی کشور که برای تحلیلگران سیاسی و اقتصادی مجهول میباشد
تکلیف 700 میلیارد دلار ارز فروش نفت در دولتهای نهم و دهم است؟!
اگر خیلی خوشبینانه فرض کنیم 200 میلیارد دلار از این پول برای شرایط کشور در فاز
اقتصاد مقاومتی پنهان شده!!!(دلیل اثباتش رشد قیمت ارز به بالای 3000 تومن توسط دولت بود)
بنابراین بنظر بنده با شرایط حاکم....احتمال کاهش قیمت ارز از نرخ مبادله ایی در حد صفر است.
از طرفی بحث درآمدها و هزینه ها برای بودجه 92 در مجلس بسیار میتونه روی سود و زیان شرکتها
تاثیر بزاره!!! چون اگه قرار باشه بودجه با حداقل درامد نفت بسته بشه....دولت باید به صنایع پالایشگاهی
وپتروشیمیایی و معدنی ....و مالیاتی آویزان شود...
بنابراین بهترین سهام در بورس میتونن سهام صادراتی باشن که قیمت مواداولیه خود را بالا....
قیمت ارز(تسعیر) خودرا پایین فرض کرده باشند....
نظر
-
ممنون از پاسخ جالب و معقولانه جناب مخبرالدوله،مشخص هستش که بلند مدتی به بازار و روندش نگاه می کنید. با از پوزش از دوستان، می دونم اینجا جای پرسش در مورد سهم های دیگه نیست اما شاید آقای مخبرالدوله رو تو تاپیک مپنا گیر نیارم همین جا می پرسم از ایشون که نظرتون در باره مپنا چیه؟
نظر
-
در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Postممنون از پاسخ جالب و معقولانه جناب مخبرالدوله،مشخص هستش که بلند مدتی به بازار و روندش نگاه می کنید. با از پوزش از دوستان، می دونم اینجا جای پرسش در مورد سهم های دیگه نیست اما شاید آقای مخبرالدوله رو تو تاپیک مپنا گیر نیارم همین جا می پرسم از ایشون که نظرتون در باره مپنا چیه؟
مپنا 2 تا گیر داره.....
1- کاهش تحریمها در تعامل با غرب و آزاد شدن ورود قطعات تکنولوژیکی که بسیار بعید است...
2- عرضه نیروگاهها به بورس
منتهی در عرضه نیروگاهها به بورس باید ببینیم که دولت منافعی داره که در رشد قیمتی اونها
کمک کنه....(مثل پالایشگاهها)
چون میدونیم که از ماموریتهای دولت نهم و دهم این بوده که بسیاری از سرمایه های کشور به
خودیها زیر پوشش اصل 44 و بورس انتقال پیدا کنه!!!
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postبا سلام
کلی عرض میکنم وهمه مطالب را خوشبینانه .....
پیچیده ترین مطلب فعلی کشور که برای تحلیلگران سیاسی و اقتصادی مجهول میباشد
تکلیف 700 میلیارد دلار ارز فروش نفت در دولتهای نهم و دهم است؟!
اگر خیلی خوشبینانه فرض کنیم 200 میلیارد دلار از این پول برای شرایط کشور در فاز
اقتصاد مقاومتی پنهان شده!!!(دلیل اثباتش رشد قیمت ارز به بالای 3000 تومن توسط دولت بود)
بنابراین بنظر بنده با شرایط حاکم....احتمال کاهش قیمت ارز از نرخ مبادله ایی در حد صفر است.
از طرفی بحث درآمدها و هزینه ها برای بودجه 92 در مجلس بسیار میتونه روی سود و زیان شرکتها
تاثیر بزاره!!! چون اگه قرار باشه بودجه با حداقل درامد نفت بسته بشه....دولت باید به صنایع پالایشگاهی
وپتروشیمیایی و معدنی ....و مالیاتی آویزان شود...
بنابراین بهترین سهام در بورس میتونن سهام صادراتی باشن که قیمت مواداولیه خود را بالا....
قیمت ارز(تسعیر) خودرا پایین فرض کرده باشند....
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postجناب مخبر میشه لطف کنید اگر گزارشات شرکتهارو مطالعه کردید بفرمایید کدوم شرکتها گزارشاتشون را به این شکل تنظیم کردن بسیار ممنون میشم...
شرکتهای پتروشیمیایی گازی ...مانند شپدیس ..کرمانشا....زاگرس و شکلر....شکربن
و شپاس ...وپارسان
نظر
نظر