اگه صبر کنه، من هم خریدم تکمیل میشه
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
پالایش نفت اصفهان
شنیده ها حاکی از آنست که شرکت پالایش نفت اصفهان از محل برگشت مالیات بر ارزش افزوده 6 درصدی و حذف کمک 26 درصد از فروش خارجی شرکت های پالایشگاهی به صندوق توسعه ، توانایی دارد عایدی خود را تا مبلغ 7000ريال در سال مالی 92 مورد افزایش قرار دهد
نظر
-
به نقل از منایع مطلع در جلسه امروز پالایشگاهی ها و سازمان بورس اوراق بهادار، توافق شد ظرف چند روز آینده تمامی پالایشگاهی ها صورت های مالی و گزارشات خود را بر اساس دلار 2450 تومانی به سازمان بورس ارائه دهند. لازم به ذکر است همانطور که در بخش مطالب تحلیلی سایت نیز طی تحلیلی اشاره کردیم با توجه به دلار 2450 تومانی سود شرکت های پالایش نفت اصفهان، شبریز، نفت لاوان، شیراز، نفت تهران و نفت بندر عباس به ترتیب 4431 ریال، 3087 ریال، 839 ریال، 1492 ریال، 84152 ریال و 677 ریال خواهند شد.
لازم به ذکر است که برآوردهای انجام شده بر اساس آخرین بودجه های ارائه شده توسط شرکت ها ( بودجه تولید و فروش فرآورده ها و مقدار نفت خام مصرفی) تهیه شده است.هر گونه تغییر در مقادیر فروش و مقدار مصرف نفت خام باعث تغییر در سود شرکت ها خواهد شد.برای شبریز،شاوان،شتران و شراز مطابق با بودجه های سال 91 به برآورد سود هر سهم سال 92 پرداخته ایم
پرشین تحلیل.آخرین ویرایش توسط AAbas؛ 2013/04/28, 18:44.
نظر
-
با سلام دوستان بیان این جمله فقط مشورت و همفکری می باشد و نه خراب کردن سهم دوستانی که سهم را از گذشته داشتند باید تبریک گفت ولی دوستانی که تازه می خواهند وارد این گروه شوند باید تمام شرایط را لحاظ کنند کند این تعدیل ها اول بابت افزایش نرخ ارز می باشد و دوم برگشت 26 سهم صندوق توسعه می باشد واین سهم دیگه بابت افزایش نرخ ارز و باز گشت سهم صندوق تعدیلی ندارد و می ماند طرح ها توسعه و افزایش تولید با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postگزارشش اومد 4883 ریال .....
فردا نماد باز میشه.......
>:D<
این عددی که شما میگی کجای گزارش نوشته؟؟؟
پس این عدد های مسخره 1591ريال 92 و 2307 ريال 91 چیه که من تو گزارش میبینم؟X-(X-(X-(X-(وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
این عددی که شما میگی کجای گزارش نوشته؟؟؟
پس این عدد های مسخره 1591ريال 92 و 2307 ريال 91 چیه که من تو گزارش میبینم؟X-(X-(X-(X-(تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
نظر