کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
....با سلام خدمت دوستان بخصوص دوستان شپنا دار....
..دیروز بر طبق قولی که داده بودم فرصتی دست داد که با دوست خوبم حمید اعرابی که بحق از تحلیلگرای قابل بازار سهام هست دیداری داشته باشم.....
....حمید در حق من محبتی کرد و فایل تحلیلی شپنا رو بازکرد و خانمی که به من توضیح داد (البته من چیز زیادی از مبانی آماری و تحلیلی سر در نمیارم)با توجه به قیمت نفتی که در بودجه 103 دلار دیده ولی در عمل 100 و قیمت فراورده ها و افزایش تولید بنزین و برگشت مالیات بر ارزش افزوده در نهایت به سودی معادل 970 تومن رسیده بودند....(والبته جزییات حسابرسی که من سر در نمیاوردم)
....وهمه متفق القول بر ارزشمند و ناب بودن سهم تاکید داشتند....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
1- در معامله بلوکی 11درصدی شپنا از احتمال ورود شیران در آن سخن گفته میشود این بلوک 3/21 معامله شد 2- برگشت ماليات بر ارزش افزوده می تواند 250 به سود 92 شپنا بیافزاید 3- بهره برداري از طرح بنزين سازي اين شرکت در ماه آینده استارت میخورد لذا بنظر می رسد این سهم یکی از کم ریسک ترین سهام گروه نفت و پالایش باشد.
نظر