در اصل توسط ساسان آ پست شده است
View Post
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
شپنا در گزارش آخر خود پتانسیل هایی را برای تعدیل در سهم معرفی کرده است.
ولی سهم در بازه کوتاه به قیمت های قبل و محدوده 3100 برمی گردد و در صورت محقق شدن هر یک از پتانسیل ها تعدیل ها هم خواهد آمد.
سهم ارزنده بوده و امید است در گزارش 9 ماهه تعدیل خوبی بدهد.
خودم تا گزارش 9 ماهه کماکان با سهم هستم، انشاالله بعد آن هم سهم شپنا کاری می کند که با آن بمانم.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
خرید کردن توی رنج مثبت رو میتونید انجام ندید
صف فروش بشهاب با ای پی اس 1524 ریالی عملیاتی در حال جمع شدنه. گفتم شما دوستان هم حواستون باشه به این سهم ارزشمند
200 درصد افزایش سرمایه از محل انباشته
تعدیل بالا در سهم
و افزایش نرخ فروش و میزان تولید از مزایای این سهم هستند
درضمن از روز شنبه دیگر این صف را شاید نبینید و این سهم زمانی که بالا میره شارپی بالا میره حواستون بهش باشه
نظر
-
در اصل توسط سمیر پست شده است View Postخرید کردن توی رنج مثبت رو میتونید انجام ندید
صف فروش بشهاب با ای پی اس 1524 ریالی عملیاتی در حال جمع شدنه. گفتم شما دوستان هم حواستون باشه به این سهم ارزشمند
200 درصد افزایش سرمایه از محل انباشته
تعدیل بالا در سهم
و افزایش نرخ فروش و میزان تولید از مزایای این سهم هستند
درضمن از روز شنبه دیگر این صف را شاید نبینید و این سهم زمانی که بالا میره شارپی بالا میره حواستون بهش باشه
نظر
-
-
-
-
نقل قول نوشته اصلی توسط arak_bourse ن
جناب اروم بورس در مورد شپنا نظرتون چيه؟
جواب از اروم بورس عزيز:
شپنا رو من انتظار داشتم حداقل تا 2960تومن بالا بیاد و اون شکاف رو پر کنه ولی نتونست.
از نظر من شپنا الان دیگه یه سهم خوب بنیادی محسوب میشه و با توجه به سودش دیگه میشه بعنوان یه سهم برای بلند مدت روش حساب کرد .
شپنا با توجه به نمودار الان نزدیک حمایت خیلی مهم معامله میشه حوالی 2600تومن.
بالای اون حمایت باشه مشکلی نداره ،این رو بشکنه تو کوتاه مدت اذیت خواهد کرد اون وقت حمایت 2370و 2250تومن رو باید در نظر داشت.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
نظر