کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ذهن های باید بازتر گردد! بزرگ تر فکر کنیم! شپنای 1800 تومانی را 600 تومان می فروشن! این عجیب نیست!
بورس تهران در حال بزرگ تر شدن است! باید آرزوهای مان را بزرگ تر کنیم!
در روندهای صعودی، سهم ها باید در قیمت مناسب خریده شود و باید صبر کرد تا به هدف های خود برسد. باید صبر کرد تا رشد کند. تا بزرگ شود!!
شبندر در صورتی که دست به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی از دارایی ها بزند
میتواند بین 2500تا3000 درصد تجدید اعلام نماید
و شپنا در صورت اعلام افزایش سرمایه بین 2000تا 2500 تومان توانایی اعلام تجدید خواهد داشت
سرمایه شپنا حدودا 1.8 برابر شبندر است و علت کمتر بودن درصد تجدید آن به نسبت شبندر همین مطلب اعلام میگردد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فرداسرخطی خریداریم امید است راه بده هرچند درست وتعدادی فعلا نمیشه برداشت
اعتقاد دارم دیدگاه ها را باید آپدیت کرد این صنعت تا تیرماه یکه تازه وقدرت اول بازار خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ذهن ها باید بازتر گردد! بزرگ تر فکر کنیم! شپنای 1800 تومانی را 600 تومان می فروشن! این عجیب نیست!
بورس تهران در حال بزرگ تر شدن است! باید آرزوهای مان را بزرگ تر کنیم!
در روندهای صعودی، سهم ها باید در قیمت مناسب خریده شود و باید صبر کرد تا به هدف های خود برسد. باید صبر کرد تا رشد کند. تا بزرگ شود!!
شپنا /:.wubsmiley.:/ آپديت چارت قبل و تصويري از پرواز بي نظيرش >:D<
به این هدف رسید امروز یکی از حقوقی هها که تعداد و در روزهای منفی سهم فقط خرید میکرد و به ما هم میگفت بخر من گوش ندادم و تقریبا 200 میلیونی صف ه روز براش میزنه و دقیقا همین مقدار / گفت هماهنگ شده تا 1700 میره با بچه های سازمان خخخ / من ندارم سهم رو فقط خواستم بگم سهامداراش مفت نفروشن / فعلا تا اونجا حداقل و تا 2 هزار میره
نظر