کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همه دارند می بینند که هرچه شپنا فروخته میشه بلعیده میشه ....
یعنی هرکس میفروشه باید بالاتر بخره ...
این اطمینان بوجود بیاد که شپنا بدون توجه به ضعف یا قدرت بازار داره راه خودش رو میره سهم قفل میشه ....
ذهنیت ها داره شکل میگیره ..قبلا هم عرض کردم قدرت شپنا از شتران و شبندر بالاتره
به امید شپنای 10 هزار تومانی
این اطمینان بوجود بیاد که شپنا بدون توجه به ضعف یا قدرت بازار داره راه خودش رو میره سهم قفل میشه ....
شاه بندر فعلا خوابه بعد از چند سال شاه پیر شده امور رو سپرده به معاون خودش /.:biggrinsmiley.:/
حسم نسبت به چارت شپنا و شبندر و همينطور شاخص گروه پالايشي بهم ميگه كل گروه پالايش همين راه رو ميرن
تا خداي اصلي و بعد خدايان بورسي چي اراده كنند البته !
امروز هم نشون داد که تمام عرضه ها بلعیده میشه ....
این اول راهه
ذهن ها باید بازتر گردد! بزرگ تر فکر کنیم! شپنای 1800 تومانی را 600 تومان می فروشن! این عجیب نیست!
بورس تهران در حال بزرگ تر شدن است! باید آرزوهای مان را بزرگ تر کنیم!
در روندهای صعودی، سهم ها باید در قیمت مناسب خریده شود و باید صبر کرد تا به هدف های خود برسد. باید صبر کرد تا رشد کند. تا بزرگ شود!!
شپنا /:.Heart.:/ و چیزی که من ازش می بینم. واضح هستش که داره به انتهای اصلاح خودش نزدیک می شه. می شه با پذیرش ریسک و مدیریت سرمایه از فردا خریدها رو شروع کرد.
برای فردا (سه شنبه) و پس فردا (چهارشنبه)، شپنا پولبک به سقف کانال رو انجام می ده. حمایت 950 تا 1000 با سیگنال های ایجیموکو هم به طور کامل همخونی داره.
به نظر می رسه پالایشی ها به زودی به مدار صعود بر می گردند. با این حساب شاخص کل هم کم کم به انتهای اصلاح خودش نزدیک شده!
شپنا /:.wubsmiley.:/ (آپدیت چارت قبلی).
انتظار داشتیم در ریزش دو هقته ای پالایشی ها، شپنا بتونه در محدوده 950 تا 1000 تومان به روند صعودی خودش برگرده که از 1050 برگشت!
خیلی وقت نگذشته از زمانی که شپنا رو در 600 تومان می فروختن! اشاره کردیم که شپنا باید در اون محدوده خریده شود و صبر کرد تا رشد کند! ضبر کرد تا بزرگ تر شود! تا به قیمت 1800 تومان برسد! قیمت فعلی شپنا هم 1935تومان!
به این هدف رسید امروز یکی از حقوقی هها که تعداد و در روزهای منفی سهم فقط خرید میکرد و به ما هم میگفت بخر من گوش ندادم و تقریبا 200 میلیونی صف ه روز براش میزنه و دقیقا همین مقدار / گفت هماهنگ شده تا 1700 میره با بچه های سازمان خخخ / من ندارم سهم رو فقط خواستم بگم سهامداراش مفت نفروشن / فعلا تا اونجا حداقل و تا 2 هزار میره
حتی بهم گفت پالایشی برنامه تجدید دارند
واقعا تشکر از تحلیل های شما در بازار منفی که متاسفانه کوته فکران باعث شدن از تجربیات شما کمتر استفاده کنیم . تنها کسی که تو این تالار در اوج ناامیدی و شاخص یک میلیونی رشد بازار رو پیش بینی کرد
نظر